Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει η Σία Κοσιώνη: Το μεγαλείο ψυχής και το μήνυμά της για τον... καρκίνο!

Μεγαλείο ψυχής!

23 Σεπτεμβρίου 2019 13:04
Συγκλονίζει η Σία Κοσιώνη: Το μεγαλείο ψυχής και το μήνυμά της για τον... καρκίνο!

Μια μικρή απόδραση είχε το πρόγραμμα της Σίας Κοσιώνη το Σαββατοκύριακο, η οποία βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη αλλά όχι για χαλάρωση!

Όπως ανακοίνωσε η ίδια στο Instagram βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα για καλό σκοπό! Για τις "Γυναίκες στην Ογκολογία", μια ομάδα που βοηθάει γυναίκες που δίνουν μάχη με τον καρκίνο!

Η παρουσιάστρια είχε την ευκαιρία να συναντήσει τις Μαρια Χουκλη, Μαγια Τσοκλη και Ρεα Βιτάλη, γυναίκες που έχουν δώσει την μεγάλη μάχη!

"Σήμερα στη Θεσσαλονίκη είχα την τιμή να συντονισω μια σπάνια και πολυ ιδιαιτερη συζήτηση. Μαρια Χουκλη, Μαγια Τσοκλη και Ρεα Βιτάλη μοιράστηκαν ανοιχτά την κοινή τους εμπειρία του καρκίνου με ένα στόχο: Να δώσουν θάρρος και δύναμη σε όλες τις γυναικες που περνούν την ίδια δοκιμασία. Συγχαρητήρια στις «Γυναικες στην Ογκολογία» για αυτή τη μοναδική ευκαιρία. #women4oncology #cancer #fightcancer #discussion #prevention #skg", ανέφερε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη!

Δείτε την φωτογραφία

Σία Κοσιώνη: Δευτερόλεπτα πριν βγει στο δελτίο ανακοίνωσε τον... ερχομό!

Έναν ευχάριστο επισκέπτη είχε η Σία Κοσιώνη στα γραφεία της στον ΣΚΑΙ, λίγο πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Παρασκευής!

Η Σία Κοσιώνη φωτογράφισε τον... επισκέπτη της, την φίλη της Καιτούλα, την γάτα που "κόβει" βόλτες εδώ και λίγο καιρό στον ΣΚΑΙ και έχει λατρευτεί από όλους! Το μεγάλο ψέμα γύρω από την δεύτερη εγκυμοσύνης της!

"Η Καιτούλα μας ανέλαβε να με αποφορτίσει σήμερα λίγο πριν το δελτίο! #ourcat #cats #cat #skai #pets #playing #breatheinbreatheout #work #office #happymoments", ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της στο Instagram

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Η μεγάλη μάχη της Σίας Κοσιώνη!

Μπορεί η Σία Κοσιώνη πέρσι να ήταν σταθερά στην 4η θέση της τηλεθέασης και σε μονοψήφια νούμερα, όμως η κατάσταση πλέον έχει αλλάξει!

Η έμπειρη παρουσιάστρια έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστο καιρό να μεταμορφώσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και να το κάνει διεκδικητή της πρωτιάς!

Μπορεί και την Πέμπτη (19/09), να παρέμεινε στην 4η θέση όμως πλέον τα ποσοστά είναι υψηλά και σχετικά μικρή η διαφορά από την κορυφή!

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης της Πέμπτης για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων:

ΑΝΤ1: News, 16,7
ALPHA: Νews, 17,9
STAR: News, 16,6
ΣΚΑΙ: News, 13,4
OPEN: News, 5

"Παγώνουν τα συναισθήματά μου!" Αποκάλυψη σοκ από την Σία Κοσιώνη!

Σε μια αποκάλυψη σχετικά με τη δουλειά της προχώρησε η Σία Κοσιώνη λέγοντας πως τα συναισθήματά της...παγώνουν!

Η Σία Κοσιώνη πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα το πρώτο Σαββατοκύριακο των εκλογών, βρέθηκε καλεσμένη σε μια εκπομπή τελείως διαφορετική από αυτές που τη βλέπουμε συνήθως. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, βρέθηκε στην εκπομπή του Δημήτρη Σκαρμούτσου "Food n' Friends". Δημόσια εξομολόγηση από τη Σία Κοσιώνη!

Ο σεφ πριν ξεκινήσει τη μαγειρική του, προχώρησε σε κάποιες ερωτήσεις! Μία από αυτές ήταν το πως η παρουσιάστρια καταφέρνει να μη χάνει την ψυχραιμία της στο δελτίο ειδήσεων όλα αυτά τα χρόνια.

"Κάνοντας όλα αυτά τα χρόνια,αυτή τη δουλειά,κατάλαβα ένα πράγμα. Ότι υπάρχουν τομείς της προσωπικότητάς μας, τους οποίους τους εκπαιδεύουμε κανονικά. Δηλαδή εγώ είμαι ένας πολύ πράος, πολύ ήρεμος, πολύ συναισθηματικός, πολύ ευαίσθητος άνθρωπος στην καθημερινότητά μου, στη ζωή μου. Ακριβώς το αντίθετο είμαι στη δουλειά μου. Είμαι φοβερά ψύχραιμη, φοβερά τετράγωνη, δύσκολα θα χάσω τον έλεγχο και την ψυχραιμία. Παγώνουν τα συναισθήματα. Δεν υπάρχει τίποτα.Κάνω αυτό το πράγμα", είπε η Σία Κοσιώνη!

Δείτε όλο το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Σία Κοσιώνη: Αυτή είναι η ηλικία της και δεν θα μπορείτε να το πιστέψετε!

Η Σία Κοσιώνη είναι μια πετυχημένη δημοσιογράφος, αλλά και μια εξαιρετική σύζυγος και μαμά.

Η δημοσιογράφος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, μπορεί να έχει ένα σωρό υποχρεώσεις, ωστόσο όπως έχει πει και η ίδια τα σαββατοκύριακα αφιερώνεται εξ ολοκλήρου στην οικογένειά της. Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει η Σία Κοσιώνη!

Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πόσο χρονών είναι η Σία Κοσιώνη;

Η δημοσιογράφος είναι 38 ετών! Ναι, καλά ακούσατε...

Είναι μια γυναίκα που προσέχει πάντα τον εαυτό της, καθώς πάντα βγαίνει περιποιημένη από το σπίτι της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share