Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θοδωρής Μαραντίνης: Αυτό είναι το πραγματικό ύψος και η ηλικία του!

Όσα δεν ξέραμε για τον τραγουδιστή!

23 Σεπτεμβρίου 2019 08:56
Θοδωρής Μαραντίνης: Αυτό είναι το πραγματικό ύψος και η ηλικία του!

Θέλετε να μάθετε ποιο είναι το πραγματικό ύψος αλλά και η ηλικία του Θοδωρής Μαραντίνη; Ψάξαμε,βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε όσα δεν γνωρίζαμε για τον τραγουδιστή!

Πάμε να δούμε :

1.Ο Θοδωρής Μαραντίνης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16 Ιουνίου το 1978. Σε πελάγη ευτυχίας Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη!

2. Έχει κλείσει τα 41 του χρόνια ενώ έχει ύψος 1,70!

3. Ως μουσικός, είναι αυτοδίδακτος και οι πρώτες του εμφανίσεις ήταν σε μικρές μπουάτ και μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης σε unplugged μορφή. Αν και σπούδασε Management στο ICBS τον κέρδισε η μεγάλη του αγάπη, που ήταν πάντοτε η μουσική.

4. Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, γνώρισε τους φίλους του, που αργότερα έγιναν οι άνθρωποι που θα σχημάτιζαν μαζί ένα μουσικό γκρουπ (τους Onirama).

5. Με τους «Onirama» κυκλοφορούν το 2005 τον πρώτο δίσκο τους με τίτλο «δύσκολος καιρός για πρίγκιπες», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 4 studio albums και 1 best of συλλογή με χρυσές και πλατινένιες πωλήσεις.

6.Τον Ιούνιο του 2008 κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους άλμπουμ, με τίτλο «Κλεψύδρα» το οποίο και έγινε χρυσό. Έχει γράψει πάνω από 100 τραγούδια, ανάμεσα σε αυτά κάποια για ταινίες ,για τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και το επίσημο τραγούδι της ελληνικής αποστολής special Olympics. Έγινε διάσημος αυτός και όλη η υπόλοιπη ομάδα του μέσα σε λίγα χρόνια.

7. Το 2016, υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής του talent show "The X-Factor" στον ΣΚΑΪ. Οι Οnirama έχουν πραγματοποιήσει διάφορες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, όπως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρεια Ημαθίας και σε άλλες πόλεις.

8. Είχε πρωταγωνιστήσει και σε αρκετά βίντεο στο κανάλι της Σίσσυς Χρηστίδου στο youtube.

9. Στις 16 Αυγούστου 2009 παντρεύτηκε στην Θεσσαλονίκη την παρουσιάστρια & σχεδιάστρια ρούχων Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους. Στις 23 Απριλίου 2019 ανακοίνωσαν στους διαδικτυακούς φίλους τους τον χωρισμό τους.

Τέρας: Αυτό είναι το αυτοκίνητο του Θοδωρή Μαραντίνη!

Το αυτοκίνητο -τέρας- του Θοδωρή Μαραντίνη είναι πραγματικά από άλλον πλανήτη και υπάρχουν φωτογραφίες μέσα κι έξω που το αποδεικνύουν! Αυτοί είναι οι γονείς του Θοδωρή Μαραντίνη!

Ο τραγουδιστής διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μοιράζεται καθημερινά στιγμές του! Κάποιες από αυτές λοιπόν τις στιγμές είχε μοιραστεί και στιγμιότυπα με το αμάξι του που είναι ολόκληρο θηρίο και μας έκανε πολύ εντύπωση!

Συγκεντρώσαμε κάποια στιγμιότυπα και ιδού:

Μια ταπεινή Ranger Rover έχει...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share