Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πάθαμε πλάκα: Αυτή είναι η κουζίνα της Μαρίας Μπεκατώρου!

Την έχετε ξαναδεί;

23 Σεπτεμβρίου 2019 08:05
Πάθαμε πλάκα: Αυτή είναι η κουζίνα της Μαρίας Μπεκατώρου!

Έχετε δει ποτέ την κουζίνα της Μαρίας Μπεκατώρου; Εμείς πάθαμε πλάκα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Ant1, σχεδόν κάθε μέρα δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τις αξέχαστες καθημερινές στιγμές της. Το μεγάλο μυστικό της Μαρίας Μπεκατώρου: Έχει απαγορέψει στον άνδρα της να...

Όμως, αν κάνετε μια "βόλτα" στο Instagram της δεν θα δείτε καμία φωτογραφία από το σαλόνι της, παρά μόνο από την όμορφη και λιτή κουζίνα της!

Δείτε τις φωτογραφίες της:

Αυτό είναι το πραγματικό ύψος της Μαρίας Μπεκατώρου!

Ξέρετε ποιο είναι το πραγματικό ύψος της Μαρίας Μπεκατώρου; Θα πάθετε πλάκα...

Η Μαρία Μπεκατώρου γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1974 και είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης. Αλήθεια, εσείς ξέρετε ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της;

Έγινε περισσότερο γνωστή από τη συμμετοχή της στο σόου Just the 2 of us. Σήμερα παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 το τηλεπαιχνίδι Still Standing το οποίο σαρώνει σε τηλεθέαση!

Ας πάμε όμως στο θέμα μας!

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει ύψος 1,60!Ναι καλά διαβάσατε! Ωστόσο της πάει αρκετά!

"Νόμιζα πως είχα όγκο..." Εξομολόγηση σοκ από τη Μαρία Μπεκατώρου!

Σόκαρε η Μαρία Μπεκατώρου με τα εξομολογήθηκε: «Νόμιζα πως βρήκα όγκο στο στήθος μου...» ανέφερε η παρουσιάστρια! Σοκαριστική εξομολόγηση!

Η ίδια, μίλησε στην πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ένα πρόβλημα υγείας που της εμφανίστηκε ξαφνικά.

"Λίγο πριν παντρέψω την Υβόννη με τον Αντώνη νόμιζα ότι βρήκα έναν όγκο στο στήθος μου" είπε και η Φαίη πάγωσε κανονικά! "Έκανα εξετάσεις ρουτίνας και είπα στην Υβόννη πως ό,τι και αν συμβεί θα την παντρέψω κανονικά".

"Τέλος καλό, όλα καλά ευτυχώς" είπε κλείνοντας η Μαρία.

Μαρία Μπεκατώρου: Αυτό είναι το επαγγελματικό βήμα που θέλει να κάνει! Αποκάλυψη σοκ!

Εσείς ξέρετε ποιο είναι το επαγγελματικό βήμα που θα ήθελε να κάνει η Μαρία Μπεκατώρου; Η αποκάλυψη από την ίδια!

Τη σεζόν που μας πέρασε, η αγαπημένη παρουσιάστρια του ANT1, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Για την παρέα". Μέσα από την κουβέντα που είχε η Μαρία Μπεκατώρου με τον Νίκο Μουτσινά, μάθαμε τι εκπομπή θα ήθελε να κάνει η παρουσιάστρια. Προδοσία για την Μαρία Μπεκατώρου! Τι αποκάλυψε;

Συγκεκριμένα, όταν η Μαρία Μπεκατώρου ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή τι άλλο θα ήθελε να κάνει εκτός από πρωινό και τηλεπαιχνίδι εκείνη απάντησε πως θα ήθελε να παρουσιάσει μια εκπομπή μαγειρικής! Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά έκανε αυτή την αποκάλυψη!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share