Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα! «Ως ηθοποιός έχω...» (Video)

Όλα όσα είπε!

21 Σεπτεμβρίου 2019 16:42
Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα! «Ως ηθοποιός έχω...» (Video)

Ο Χάρης Ρώμας, που ήταν καλεσμένος στο «Έλα χαμογέλα», μίλησε για την ενασχόλησή του με την αυτοδιοίκηση, το «βαρύ» πρόγραμμα του τώρα που ασχολείται και με την αυτοδιοίκηση και με το θέατρο, την οικονομικά ριψοκίνδυνη απόφαση να αφήσει την ιατρική για να γίνει ηθοποιός και πολλά άλλα. Ερωτευμένος εδώ και χρόνια ο Χάρης Ρώμας!

Σοκάρει ο Χάρης Ρώμας: "Δυστυχώς ο πατέρας μου δεν μπορούσε..."

Μέσα σε όλα, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στον πατέρα του και τη σχέση που είχε μαζί του. Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το κανονικό του όνομα!

"Ο πατέρας μου ήταν πολύ περήφανος για το ότι πέρασα στην ιατρική και δεν μπορούσε να αποδεχτεί ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Μετά που έκανα επιτυχία, με μεγάλη έκπληξη το αντιμετώπισε. Είχαμε αρκετά χρόνια να μιλήσουμε κι εγώ συνέλαβα ότι κάτι δεν θα πάει καλά…", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Από ένα μήνυμα που μου άφησε στον τηλεφωνητή και άκουσα τη φωνή του τρεμάμενη. Εγώ αισθάνθηκα ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι θέλω να τον δω, να συναντηθούμε…", πρόσθεσε ο δημιουργός.

"Είσαι γκέι;": Ο Χάρης Ρώμας απαντά ανοικτά για πρώτη φορά!

Για πρώτη φορά μίλησε ανοικτά ο Χάρης Ρώμας για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει!

"Πατώντας το όνομά σας στο Google, ένα από τα πρώτα αποτελέσματα είναι το "Χάρης Ρώμας γκέι". Μάλιστα, υπάρχει ένα κατάπτυστο δημοσίευμα εναντίον σας σε κάποιο blog, που βασίζεται σ' αυτόν τον ερωτικό προσανατολισμό. Σας ενόχλησε, σας πίεσε, σκεφτήκατε να κινηθείτε δικαστικά;

Είναι κάτι το οποίο δεν με απασχολεί καθόλου. Έχω κάνει μια συνθέτη ζωη. Έχω περάσει από όλες τις ερωτικες φάσεις. Δεν το κρύβω. Το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου. Κατέληξα στις επιλογές που με ικανοποιούν και τις υπερασπίζω με μεγάλο σθένος. Δεν αναφέρομαι σε αυτά τα θέματα, γιατί δε θέλω να ορίζουν την καλλιτεχνική μου προσωπικότητα. Επειδή σίγουρα είναι πιο "πικάντικα", εκεί θα στρέφονται οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων και εγώ δεν θέλω, όπως κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του, να γίνουν πιο καθοριστικά από το καλλιτεχνικό μου στίγμα. Από εκεί και πέρα θεωρώ, εφόσον αναφέρεσαι σε κατάπτυστο δημοσίευμα που έχει να κάνει με αυτό το θέμα, ότι αυτός που το γράφει δεν είναι πιο άνδρας απο εμένα. Το λέω με πλήρη συνείδηση. Εγώ αισθάνομαι 100% άνδρας, ξέρω τι είδους επιλογή έχω κάνει και την υποστηρίζω με σθένος. Ποτέ δεν ένιωσα όμως κάτι διαφορετικό. Πάντα αισθανόμουν άνδρας.»

Χάρης Ρώμας: Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το κανονικό του όνομα!

Αλήθεια τώρα; Δεν πάει ο νους σας ποιο είναι το κανονικό όνομα του Χάρη Ρώμα!

Κι όμως... Ο ταλαντούχος και αγαπημένος ηθοποιός, που έχουμε λατρέψει μέσα από τους ρόλους τους, έχει αλλάξει το όνομα του! Η ιστορία της αλλαγής θα σας αφήσει άφωνους! "Το όνειρο μου είναι...": Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει τα πάντα!

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός γεννήθηκε ως Χαράλαμπος Ρασσιάς το 1960 στον Πειραιά, όπου και έζησε μέχρι την ηλικία των 6 ετών, όταν και μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη σχολή Μωραΐτη και εισήχθη στην Ιατρική σχολή Αθηνών. Αντί για γιατρός, επέλεξε να γίνει ηθοποιός και σπούδασε στις δραματικές σχολές του Θεάτρου Τέχνης και Κατσέλη.

H απόφαση αυτή δεν άρεσε στους γονείς του και ιδίως στον πατέρα του, ο οποίος σταμάτησε να του μιλάει και του απαγόρευσε να εμφανιστεί στο θέατρο με το επίθετό του (Ρασσιάς). Έτσι, ο Χάρης Ρώμας έγινε γνωστός με το επώνυμο της μητέρας του (Ρώμα). Με τον πατέρα του συμφιλιώθηκε λίγο πριν τον θάνατό του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share