Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μπέσυ Μάλφα: Αυτός είναι ο κούκλος γιος της! Και είναι ίδιος ο... πατέρας του!

Απίστευτο!

21 Σεπτεμβρίου 2019 12:59
Μπέσυ Μάλφα: Αυτός είναι ο κούκλος γιος της! Και είναι ίδιος ο... πατέρας του!

Έχετε δει τον κούκλο γιο της Μπέσυς Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση; Εμείς λέμε ότι είναι ίδιος ο πατέρας του! Εσείς;

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, αφού οι ρόλοι που έχει αναλάβει έχουν αφήσει ιστορία... Παντρεμένος με την εξίσου ταλαντούχα ηθοποιό Μπέσυ Μάλφα, έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Στο σημείο δείτε την Μπέσυ Μάλφα να ποζάρει στα 52 της με μαγιό και χωρίς ρετούς!

Γοητευτικός και άκρως ταλαντούχος, ο σύζυγος της Μπέσυς Μάλφα σύστησε στο κοινό τον γιο τους, Γιάγκο, ο οποίος είχε δώσει το "παρών" στον Μαραθώνιο της Αθήνας, πέρυσι.

Δείτε τον:

Μπέσυ Μάλφα: Ο όγκος στον εγκέφαλο και οι δύσκολες ώρες για την ζωή της! Η άγνωστη περιπέτεια

Η Μπέσυ Μάλφα είναι μια από τις πιο πετυχημένες και αγαπημένες ηθοποιούς στην ελληνική τηλεόραση και όχι άδικα. Ωστόσο έχει περάσει δύσκολα. Ποια η σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε;

Η Μπέσυ Μάλφα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και σ’ ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Σοκάρει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: "Μου φάνηκε πολύ μαλ...ς"!

Η ηθοποιός μετά από απαραίτητες εξετάσεις, διαπίστωσε ότι είχε έναν όγκο οκτώ εκατοστών στο κεφάλι της. Όπως εκμυστηρεύτηκε της το ανακοίνωσε ο γιατρός τονίζοντας της πως ήταν απαραίτητο να χειρουργηθεί την επόμενη κιόλας μέρα. Όλα αυτά συνέβηκαν όταν η Μπέσυ, ήταν κριτής στο «Your Face Sounds Familiar».

Ευτυχώς, χειρουργήθηκε, ανάρρωσε και κατάφερε να κερδίσει την ασθένεια αυτή. Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να το πει τότε, διότι θα ξεσπούσε σάλος και θα έγραφαν: «Η Μπέσυ Μάλφα πεθαίνει» ή ακόμη και για να προστατέψει τα παιδιά της στο σχολείο.

Όσο για το γιατί το αποκαλύπτει τώρα, είναι διότι θέλει να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όσους ήρθαν ή θα έρθουν αντιμέτωποι με κάτι τέτοιο και να κατανοήσουν ότι είναι κάτι που μπορεί να θεραπευτεί.

Δείτε τα συγκινητικά της λόγια στον «αέρα» της εκπομπής:

Μπέσυ Μάλφα: "Έχασα την παρθενιά μου από τον..."

Απίστευτη δημόσια εξομολόγηση από την πασίγνωστη ηθοποιό για τον άνδρα που την έκανε… γυναίκα! Πότε ήταν η πρώτη της φορά και από ποιον; Διαβάστε τι αποκάλυψε…

Χωρίς ταμπού και κόμπλεξ, η Μπέσυ Μάλφα είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι το έκανε για πρώτη φορά όταν ήταν 18 ετών.

Μάλιστα, είχε ζητήσει από έναν φίλο της, φοιτητή της Ιατρικής, άρα προφανώς μεγαλύτερο σε ηλικία, να την κάνει… γυναίκα. Εκείνος δεν αρνήθηκε, αλλά της συμπεριφέρθηκε με σεμνότητα.

«Η πρώτη μου φορά ήταν με έναν πολύ καλό μου φίλο που σπούδαζε Ιατρική και του είπα ευθέως πως θέλω να ενηλικιωθώ. Ήμουν 18 και του ζήτησα να με κάνει γυναίκα!», είχε σχολιάσει αρχικά συμπληρώνοντας…

«Όχι, καθόλου, ήταν φίλος μου, ήταν πολύ ωραία σχέση. Του ζήτησα να το κάνουμε και εκείνος με δέχτηκε με σεμνότητα, πολύ καλό παιδί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share