Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου…»: Το δράμα της Μαρίας Μπεκατώρου!

Που αναφέρθηκε;

21 Σεπτεμβρίου 2019 10:15
«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου…»: Το δράμα της Μαρίας Μπεκατώρου!

Το χαρούμενο κορίτσι της ελληνικής τηλεόρασης, η Μαρία Μπεκατώρου, στο πρόσφατο παρελθόν μίλησε σε γνωστό περιοδικό και ανάμεσα σε άλλα αναφέρεται σε δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στη ζωή της.

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν ο θάνατος του μπαμπά μου. Ήταν κάτι που άλλαξε τη ζωή μου.

Η αρρώστια του κράτησε δύο χρόνια. Αρρώστησε το 2011 και πέθανε το 2013. Όταν μου είπε ο γιατρός ότι ο πατέρας μου έχει 6 μήνες ζωής, ενώ μια εβδομάδα πριν κανονίζαμε τις διακοπές μας στην Κεφαλονιά, ήταν ένα τεράστιο σοκ. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Μπεκατώρου είπε πως νόμιζε ότι είχε όγκο!

Ειδικά όταν αυτός ο άνθρωπος είναι κάποιος που δεν μπορούσα να φανταστώ στη ζωή μου χωρίς αυτόν.

Μπεκατώρου

Το χειρότερο για εμένα ήταν ότι δεν θα μπορούσα να ξαναπώ τη λέξη «μπαμπά». Αυτούς τους έξι μήνες πώς τους εκμεταλλεύτηκες; «Του τα είπα όλα και με το παραπάνω.

Ευτυχώς, ενώ μας είπαν για έξι μήνες, έζησε δυο χρόνια με πολύ καλή ποιότητα ζωής και χωρίς χημειοθεραπείες.Ο πρώτος χρόνος ήταν μέσα στην αισιοδοξία γιατί πιστεύαμε ότι θα ζήσει.

Όταν άρχισε η κάτω βόλτα τα πράγματα ήταν δύσκολα.

Νομίζω πως εκείνη την περίοδο κοροϊδεύαμε ο ένας τον άλλον. Δηλαδή, εκείνος έκανε ότι δεν το ξέρει και εμείς κάναμε ότι δεν το ξέρουμε για να μην καταλάβει τίποτα. Τις τελευταίες μέρες του μου είπε: «Το ξέρω ότι θα φύγω».

Κάποια στιγμή, φτάνεις κι εσύ ο ίδιος στο σημείο που παρακαλάς να φύγει. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που ήταν όλο ζωντάνια, αφρατούλης, που του τσιμπούσες το μάγουλο και τον φιλούσες, να είναι ξαφνικά τόσο μελαγχολικός και αδύναμος, παρακαλάς να φύγει.»

Εικόνα σοκ: Έτσι ήταν η Μαρία Μπεκατώρου πριν τις πλαστικές!

Έχετε δει την Μαρία Μπεκατώρου πριν τις πλαστικές; Μια εικόνα που πραγματικά σοκάρει...

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε (όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία) αλλά το μόνο που έχει μείνει αναλλοίωτο πάνω της είναι το λαμπερό της χαμόγελο και η πάντα θετική της διάθεση. Η Μαρία Μπεκατώρου στις αρχές των ’90s είχε άλλο χρώμα μαλλιών και πολύ πιο κοντά από ό,τι είναι σήμερα. Μάλιστα, ως γνωστόν η παρουσιάστρια, προσέχει αρκετά και το σώμα της. Πώς έχασε 7 κιλά;

Εδώ στο Athensmagazine.gr ψάξαμε, βρήκαμε και σας αποκαλύπτουμε την Μαρία Μπεκατώρου πριν από τις πλαστικές! Ποιος θα μπορούσε να την αναγνωρίσει;

Μπεκατώρου πλαστικές

Βέβαια, η ίδια στο παρελθόν έχει μιλήσει για τις αισθητικές επεμβάσεις και για τα μυστικά ομορφιάς λέγοντας πως καταφεύγει στην λύση του botox, διότι φοβάται τα νυστέρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share