Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πασίγνωστος ηθοποιός! Τι συνέβη;

Φοβήθηκε για έμφραγμα!

19 Σεπτεμβρίου 2019 23:00
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πασίγνωστος ηθοποιός! Τι συνέβη;

Ο Γιάννης Αϊβάζης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και φοβήθηκα πως έχει υποστεί έμφραγμα!

Έκανε την αποκάλυψη στο "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα". Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αΐβάζης: Ο ερχομός του μωρού! Μόλις γνωστοποιήθηκε.

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου βρέθηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει την περιπέτεια που πέρασε χθες στο νοσοκομείο!

Ο Αϊβάζης φοβήθηκε πως έχει πάθει έμφραγμα, μετά από πόνους που είχε στην πλάτη και στο στήθος ωστόσο ευτυχώς δεν είχε τίποτα!

Δείτε το βίντεο

Άρης Σερβετάλης: Το κάλεσμα του Θεού, η στροφή στην θρησκεία και η άποψη για την ψυχανάλυση!

Άρης Σερβετάλης: Το κάλεσμα του Θεού, η στροφή στην θρησκεία και η άποψη για την ψυχανάλυση!

Ο Άρης Σερβετάλης αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και έκανε στροφή στον Θεό. Παρά το γεγονός ότι οι προτάσεις για δουλειά δεν σταμάτησαν μετά τη συμμετοχή του στο σίριαλ “Είσαι το ταίρι μου”, ο ηθοποιός αποφάσισε να αποσυρθεί. Να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να αναζητήσει τη λύτρωση στην πίστη και στο Θεό.

Ο Άρης Σερβετάλης σε συνέντευξή του υποστηρίζει ότι εκείνο το διάστημα “έπιασε πάτο” για αυτό και αναζήτησε τη βοήθεια του Θεού για να σωθεί.

 Άρης Σερβετάλης

Σε ερώτηση αν αληθεύει ότι είναι πολύ θρήσκος υποστηρίζει ότι “πιστεύω. Κοίταξε, πηγαίνω στην εκκλησία σχεδόν κάθε Κυριακή, όταν μπορώ τουλάχιστον. Δεν είναι θέμα θρησκείας ή θρησκοληψίας, είναι θέμα πίστης. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να μηδενιστείς και να φτάσεις στον πάτο για να ξανασηκωθείς”.

Άρης Σερβετάλης : Έχω πνευματικό και τον βλέπω συχνά
Η σχέση σου με την πίστη δεν ξεκινάει από παιδί. “Δεν θα το έλεγα. Αυτό προέκυψε στην πορεία, έπειτα από μια σειρά καταστάσεων που έζησα και είδα τα πράγματα αλλιώς. Μικρός δεν πίστευα σε τίποτα. Ήμουν μηδενιστής”. Η στροφή στροφή στο Θεό έγινε μετά την επιτυχία του σίριαλ. Όπως σημειώνει ο Άρης Σερβετάλης “μετά το «Είσαι το ταίρι μου». Δεν είχε σχέση με το σίριαλ, είχε σχέση με εμένα. Είχα φτάσει στον πάτο. Αυτά είναι αποκαλυπτικά. Δεν εξηγούνται”.

“Όπως σου είπα έπρεπε να πάρω τις αποστάσεις μου από όλη αυτή την επιτυχία, αλλιώς θα έχανα τον εαυτό μου”. Στο σχόλιο πως είχε τα πάντα: φήμη, λεφτά, προτάσεις για δουλειά. Υποστηρίζει “δεν το είδα έτσι. Εγώ ένιωσα ότι έπειτα από αυτή την επιτυχία είχα μηδενίσει. Ήταν άλλες οι ανάγκες μου. Είχε πολύ μεγάλη πυκνότητα αυτό το γεγονός. Ήταν όλο too much. Ήμουν και εγώ σε μία περίεργη κατάσταση και αποφάσισα ότι ήταν καλό να κρατήσω τις αποστάσεις, όπως σου είπα ξανά. Προτεραιότητά μου ήταν εκείνη την περίοδο να σώσω τον εαυτό μου”.

Στην ερώτηση αν έχει κάνει ψυχανάλυση δηλώνει ότι «έχω και πνευματικό και τον βλέπω συχνά. Και αυτό με καλύπτει απόλυτα”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share