Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Μιχάλη Ζαμπίδη! Είναι πανέμορφη!

Δείτε την κούκλα σύντροφο του!

19 Σεπτεμβρίου 2019 14:40
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Μιχάλη Ζαμπίδη! Είναι πανέμορφη!

Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Μιχάλη Ζαμπίδη. Είναι μελαχρινή και γαλανομάτα η καλλονή που ερωτεύτηκε ο αθλητής πολεμικών τεχνών.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Γιάννη Πάριου!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso και της Δήμητρας Δάρδα, η νεαρή κοπέλα εργάζεται στο γυμναστήριο του Μιχάλη Ζαμπίδη στη Γλυφάδα, στον χώρο της υποδοχής.

Η ίδια μπήκε στη ζωή του γρήγορα και η σχέση τους μετράει αρκετό καιρό. Μάλιστα, φαίνεται πως είναι και το γούρι του, καθώς τον περασμένο Μάρτιο τον συνόδεψε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας, όπου ο Έλληνας κάτοχος 17 παγκοσμίων τίτλων, έδωσε την πρώτη του μάχη στα ρινγκ ύστερα από 3,5 χρόνια αποχής.

Το βράδυ της Τρίτης, ο αθλητής πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με την σύντροφο του στο θέατρο Βράχων.

Πηγή: youweekly.gr

Μπήκαμε στην υπερπολυτελή μεζονέτα του Μιχάλη Ζαμπίδη στην Βούλα! Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό που θα σας εκπλήξουν!

Μπήκαμε στην υπερπολυτελή μεζονέτα του Μιχάλη Ζαμπίδη στην Βούλα! Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό που θα σας εκπλήξουν!

Ο πιο αγαπητός Έλληνας αθλητής – σύμφωνα με σχετική δημοσκόπηση – μετά την επιστροφή του από το “Nomads”, υποδέχεται το Youweekly.gr στην υπέροχη μεζονέτα του στη Βούλα και μιλά ανοιχτά για όσα δεν έχει μιλήσει ποτέ ξανά… Να σας θυμίσουμε ακόμα: Αυτή είναι η μεζονέτα που χάνει η κόρη της Άντζελας Δημητρίου λόγω χρεών!

Για τον ήρωα πατέρα του,τις θυσίες που έκανε ως παιδί, ενώ ταυτόχρονα ξεκαθαρίζει τα πάντα για την σχέση του! Διαβάστε παρακάτω…

Μια καριέρα με 157 νίκες , 87 νοκ άουτ και 17 παγκόσμιους τίτλους δεν γίνεται τυχαία όμως.

Μετά από 24 χρόνια και 179 αγώνες στα πιο σκληρά ρινγκ του κόσμου, αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για όσα κατέκτησα. Ξεκίνησα σιγά-σιγά, ρομαντικά, με τον πήχη πάντα ψηλά και με τη θέληση κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος. Αρχικά στο γυμναστήριο της γειτονιάς, έπειτα κάνοντας ενόργανη γυμναστική, εν συνεχεία στο Shotokan Karate και τέλος στο Kick Boxing.

Φαντάζομαι ότι θα πήρες το αίμα σου πίσω το 2015 που αποφάσισες να κρεμάσεις τα γάντια του box…

Εννοείται, σε τέτοιες περιπτώσεις περνάς αστραπιαία από το ένα άκρο στο άλλο χωρίς να το καταλάβεις. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής επειδή η ιδιοσυγκρασία μου ως ανθρώπου δεν απέχει από εκείνη του πρωταθλητή, ακόμα και τη στιγμή που ολοκλήρωσα την καριέρα μου δεν έκανα ιδιαίτερες κρεπάλες, δεν επιστρέφω δηλαδή το πρωί επειδή το έκαψα ένα βράδυ στα μπουζούκια, όχι όμως ότι δεν θα το κάνω και ποτέ.

Ένας τόσος σπουδαίος αθλητής τι δουλειά έχει στο «Dancing with the stars» και φέτος στο «Nomads»;

Αγαπάω πολύ τις προκλήσεις, μου αρέσει να τολμώ πράγματα και να με δοκιμάζω σε διάφορες συνθήκες, φυσικά από τη στιγμή που και τα δύο πληρούσαν τις προϋποθέσεις των δικών μου standards για να λάβω μέρος. Στο «Nomads» είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον εαυτό μου κάτω από πολύ διαφορετικές συνθήκες ζωής και πλέον όλα αυτά ανήκουν στον σκληρό δίσκο των χρυσών αναμνήσεων.

Τον εαυτό σου τον έχασες πολλές φορές τα τελευταία χρόνια;

Δεν γίνεται να μην τον χάσεις. Όταν φτάνεις στο επίπεδο πρωταθλητισμού και ειδικά σε παγκόσμιο επίπεδο και η ζωή σου αλλάζει απότομα επίπεδα περνάς σε άλλη διάσταση. Είναι πολύ εύκολο να καταστραφείς. Ευτυχώς δούλεψα με τον εαυτό μου και βρήκα τις ισορροπίες μου.

Ανάμεσα στους δικούς σου ανθρώπους φαντάζομαι ότι συγκαταλέγεται και η Τόνια Φουσέκη, η πανέμορφη manager και φημολογούμενη σύντροφός σου.

Και βέβαια! Είμαστε μαζί πλέον 11 χρόνια και τη θεωρώ οικογένειά μου. Από τους πιο δικούς μου ανθρώπους που με στήριξε όσο λίγοι άνθρωποι τόσο στις δύσκολες όσο και στις όμορφες στιγμές της ζωής μου.

Οικογένεια θα ήθελες να κάνεις;

Ναι αμέ, υπάρχουν στιγμές που με φαντάζομαι με κάνα δυο μπόμπιρες στα πόδια μου. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω τρία παιδιά. Σκέφτομαι ότι ως πατέρας θα ζήσω όσα στερήθηκα και εγώ ως παιδί αφιερώνοντας τα παιδικά μου χρόνια στο να χτίσω αυτή την καριέρα ως πρωταθλητής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share