Τρίτη, 07 Απριλίου 2020

Τροχαίο για τον Μέμο Μπεγνή

Σοκ για τον ηθοποιό!

19 Σεπτεμβρίου 2019 10:25
Τροχαίο για τον Μέμο Μπεγνή

Στα παρασκήνια της παιδικής παράστασης Βουτιά στον Βυθό που σκηνοθετεί ο Φωκάς Ευαγγελινός, βρέθηκε η κάμερα του Happy Day.

Ο Μέμος Μπεγνής, που συμμετέχει στην παράσταση, μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε πως ερχόμενος στο θέατρο είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή του, το οποίο ευτυχώς δεν ήταν σοβαρό.

«Με έκλεισε μια κοπέλα με το αυτοκίνητό της και με έριξε αριστερά και έπεσα στην άσφαλτο. Δε χτύπησα πολύ. Λίγους μώλωπες στο πόδι το δεξί γιατί έπεσε πάνω μου η μηχανή. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Φορούσα και κράνος. Πολύ συνεργάσιμη και η άλλη πλευρά. Τα βρήκαμε» είπε χαρακτηριστικά ο Μέμος Μπέγνης.

Μέμος Μπεγνής: Τι απαντά ο ηθοποιός στο εάν είναι ομοφυλόφιλος; - Όλη η αλήθεια!

Ο Μέμος Μπεγνής απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της Μαρίας Κοκολάκη στο Πρωινό και τα όσα είπε σίγουρα θα συζητηθούν

Ο ίδιος απάντησε για τα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς γι’ αυτόν, αλλά και για το αν πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον της Google για τη λέξη «ομοφυλόφιλο» που γράφεται δίπλα στο όνομά του μόλις πατήσεις μια αναζήτηση!

«Πολλά ακραία έχουν γραφτεί για μένα, τα σβήνει η μνήμη μου. Ό,τι και να γραφτεί πια γελάω.

Δεν έχω σκεφτεί να κινηθώ νομικά, σε καμία περίπτωση. Αν δεν προσβάλλει την οικογένειά σου ή τη ζωή σου δεν είναι αναγκαίο να κάνεις κάτι. Θα σου πάρει χρόνο, λεφτά… για ποιο λόγο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία»; τόνισε ο ίδιος!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share