Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπος - Φάνης Μουρατίδης: Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι!

Τι συνέβη;

19 Σεπτεμβρίου 2019 09:15
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπος - Φάνης Μουρατίδης: Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι!
Follow us on Google News

Σε μπελάδες έχουν μπει τις τελευταίες ημέρες ο Φάνης Μουρατίδης και η σύζυγός του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, τόσο που αναγκάστηκαν να αποστείλουν σε όλα τα ΜΜΕ επιστολή.

Πιο συγκεκριμένα, το γνωστό ζευγάρι ηθοποιών, στην επιστολή αναφέρεται στο πώς ξεκίνησε η περιπέτειά του και πώς έφτασε στο σημείο να εμπλέκεται σε μία απάτη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη δήλωση-διαμαρτυρία του.

Συγκεκριμένα, ο Φάνης Μουρατίδης και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αναφέρουν στην επιστολή προς τα ΜΜΕ:

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπος - Φάνης Μουρατίδης: Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι!

«Με ιδιαίτερη έκπληξη και αγανάκτηση, λίαν προσφάτως λάβαμε γνώση δύο, όλως αναληθών, κατασκευασμένων, απαράδεκτων, απρόκλητων και συκοφαντικών διαδικτυακών δημοσιευμάτων, που μας εμφανίζουν ΔΗΘΕΝ να συμβουλεύουμε τους αναγνώστες τους, ο μεν πρώτος πως ανακάλυψε ένα τρόπο να βγάζει πολλά και άκοπα χρήματα που προκαλεί φόβο στις Τράπεζες, η δε δεύτερη εξ ημών, πώς να κερδίσουν 400.000 Ευρώ, ενώ η Χώρα μας αντιμετωπίζει οικονομική κρίση και μάλιστα μέσω ενός αυτομάτου προγράμματος αγοράς και πώλησης κρυπτονομισμάτων που ονομάζεται Crypto Boom και μίας αυτοματοποιημένης πλατφόρμας συναλλαγων Bitcoin, που ονομάζεται Bigmoney Rush!

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Ξέσπασε για τις φήμες περί χωρισμού!(video)

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Dot βρέθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να αναφερθεί και στις διάφορες φήμες που κυκλοφορούσαν και την ήθελαν έπειτα από 11 χρόνια γάμου να χωρίζει με το σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη.

«Είμαστε 11 χρόνια παντρεμένοι, 12 χρόνια σε σχέση. Είναι ωραίο που φτάσαμε εδώ γιατί τα τελευταία 3 χρόνια ακούω ότι χωρίζουμε. Υπάρχει μια επιμονή φοβερή. Είναι φοβερό αυτό. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι τελικά το λένε, γιατί σου λέει 11 χρόνια τώρα δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα χωρίσουν και θα πέσουμε μέσα. Την πρώτη φορά στενοχωρήθηκα που με έπαιρναν τηλέφωνα. Πήρα τον Φάνη τηλέφωνο..».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share