Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η κόντρα Μέγκι- Άννα Αμανατίδου συνεχίζεται!

Τι έγινε;

18 Σεπτεμβρίου 2019 12:43
Η κόντρα Μέγκι- Άννα Αμανατίδου συνεχίζεται!

Η κόντρα ανάμεσα στη Μέγκι Ντρίο και την Άννα Αμανατίδου δεν έχει σταματημό, ακόμα και ένα χρόνο μετά από το τέλος του Greece Next Top Model. Στην κάμερα του «Ευτυχείτε!» μίλησε η Άννα Αμανατίδου και ανέφερε χαρακτηριστκά, «Ακούω ότι η Μέγκι λέει πράγματα για εμένα». Η Μέγκι Ντρίο σχολιάζει απαντώντας στην Άννα «Πετάει καρφιά γιατί πάντα πετούσε, έφτασε στην τέταρτη θέση χάρη σε εμένα. Στο ΥouΤube της ανεβάζει παλιά δικά μου βίντεο από το παιχνίδι και με σχολιάζει ακόμα. Μπροστά στην κάμερα είναι “νεράιδα”. Για εμένα είναι διπρόσωπη.»

Δείτε και αυτό: Χαμός στην τηλεθέαση: GNTM vs 8 Λέξεις! Ποιος τερμάτισε πρώτος;

Ακόμα η Μέγκι δήλωσε ότι η Άννα την έχει μπλοκάρει από όλα τα social media και δεν της απαντάει ούτε και στα τηλέφωνα, όταν την κάλεσε για επαγγελματικό σκοπό. Τέλος είπε ότι η στάση της, ακόμα και προς την Μικαέλα, που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, είνα υποκριτική!

"Κωλ…Αλβανίδα γύρνα στη χώρα σου"! "Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου!"

Ποια κοπέλα από το GNTM δεχόταν ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή της; "Κωλ…Αλβανίδα γύρνα στη χώρα σου”!

Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο, η οποία σε μία παλαιότερη συνέντευξή της στη Σάσα Σταμάτη, είχε μιλήσει για τον ρατσισμό που έχει δεχτεί. Σάσα Σταμάτη: Δεν φαντάζεστε από που είναι η καταγωγή της!

"Αυτά που με έχουν πειράξει πιο πολύ και μου έχουν μείνει στο μυαλό μου είναι τα σχόλια για την καταγωγή μου, με κράζουν. Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου. Νομίζω ότι πλέον στο 2018 πρέπει να κοιτάξουν να μην κρίνουν τους ανθρώπους από την καταγωγή τους. Το ότι εγώ είμαι από την Αλβανία, ή κάποιος από την Ελλάδα, ή κάποιος από το Πακιστάν, δεν σημαίνει ότι είναι κάποιος κακός ή να τον κρίνουμε για την καταγωγή του. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Το χειρότερο που μου έχουν πει είναι “κωλ…αλβανίδα τράβα πίσω στη χώρα σου” και τέτοια. Στα 13 μου ήρθα στην Ελλάδα, πέρασα δύσκολα τότε, αλλά μετά όλα καλά", είπε μεταξύ άλλων η Μέγκι Ντρίο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share