Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το φόρεμα της Ευριδίκης Βαλαβάνη που έκλεψε την παράσταση!

Δείτε τι έβαλε!

18 Σεπτεμβρίου 2019 12:11
Το φόρεμα της Ευριδίκης Βαλαβάνη που έκλεψε την παράσταση!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε μαζί με το σύντροφό της Κωνσταντίνο Βασάλο στο γάμο της Άννης Πανταζή και του Xριστόφορου Χούμα. Το ζευγάρι που είναι μαζί τρία χρόνια και έχει παντρευτεί ήδη με πολιτικό γάμο, μετά την τελετή βάπτισε και την κόρη του.

Δείτε επίσης: Αγνώριστη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η φωτογραφία που μας άφησε άφωνους!

Τα μυστήρια τελέστηκαν στο κτήμα Νεφέλες και την παράσταση έκλεψαν και τα παρανυφάκια, τα οποία κρατούσαν στεφάνια της ενόργανης γυμναστικής, του αθλήματος στο οποίο έχει διακριθεί η νύφη. Νονά ήταν η αδερφή της νύφης Κλέλια η οποία είναι επίσης έγκυος.

Η Ευρυδίκη και η Άννη ήταν συμπαίκτριες στο show χορού Dancing with the Stars και όπως φαίνεται κράτησαν καλή σχέση και μετά το τέλος του, έτσι η αθλητικογράφος πήγε στο γάμο της μαζί με τον πρώην συμπαίκτη της στο reality επιβίωσης Survivor και νυν σύντροφό της Κωνσταντίνο Βασάλο φορώντας ένα μάξι κόκκινο φόρεμα. Ταίριαζε με την εποχή και την περίσταση, και έκανε ωραία αντίθεση με το σοκολατί χρώμα της επιδερμίδας. Τέλος συμπλήρωσε το look με χρυσά πέδιλα και τσάντα φάκελο στο ίδιο χρώμα.

Ολική «μεταμόρφωση» για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη! (photo)

Tην Ευριδίκη Βαλαβάνη τη γνωρίσαμε με πολύ μακριά μαλλιά, τα οποία άλλοτε τα έπιανε ψηλό κότσο και άλλοτε τα άφηνε να πέφτουν κυματιστά πάνω στους ώμους της. Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά! Η εγκυμοσύνη που φέρνει τα πάνω κάτω!

Η γνωστή δημοσιογράφος εκτός από διάθεση για πολλές βουτιές και καλοκαιρινές διακοπές φαίνεται να είχε και μία διάθεση… αλλαγής! Έτσι, η Ευριδίκη αποκάλυψε πριν από λίγο το νέο της κούρεμα με μια φωτογραφία της που δημοσίευσε στο Instagram! Η αθλητικογράφος έκοψε τα μαλλιά της καρέ και όπως βλέπουμε της πηγαίνουν πολύ!

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αποχαιρέτησε το πολύ μακρύ μαλλί που είχε αλλάζοντας έτσι και ολόκληρη την εικόνα της όπως την είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στο «Survivor» και τις υπόλοιπες εκπομπές που συμμετείχε.

Η Ευρυδίκη επέλεξε τα μέσα του καλοκαιριού για να ανανεωθεί και ανάρτησε το νέο της κούρεμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσθέτοντας μία λιτή λεζάντα που έγραφε «Good hair ✔️Good mood ✔️Good day ✔️».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share