Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Χαμός στο Instagram με τον Μπρούκλιν Μπέκαμ και τη σύντροφό του!

Τι συνέβη;

18 Σεπτεμβρίου 2019 09:46
Χαμός στο Instagram με τον Μπρούκλιν Μπέκαμ και τη σύντροφό του!

Πέντε μέρες μετά τον φερόμενο χωρισμό τους και το αμοιβαίο unfollow στο instagram, η Χάνα Κρος ακολούθησε και πάλι τον τέως σύντροφό της Μπρούκλιν Μπέκαμ στα social media. Μάλιστα, έκανε και like σε μία φωτογραφία του. Ωστόσο, έκανε ξανά unfollow μετά τις τελευταίες δραματικές για την ίδια εξελίξεις καθώς ενώ οι δυο τους βρίσκονται στο Λονδίνο για την Εβδομάδα Μόδας και πηγαίνουν στις ίδιες εκδηλώσεις, δεν ανταλλάσσουν ούτε κουβέντα.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο λόγος που οι άντρες αποφασίζουν να χωρίσουν!

Αντιθέτως, ο 20χρονος πρωτότοκος γιος των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ εθεάθη να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με την πρώην του, την 30χρονη Λέξι Παντέρα, αδιαφορώντας για τη Χάνα. Οι δυο τους έβγαιναν για ένα σύντομο διάστημα το 2018 αν και τους χωρίζουν δέκα χρόνια με τη Λέξι να είναι 30 χρονών.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Μπρούκλιν έφθασε μόνος του σε πάρτι στο Λονδίνο και μπήκε στο κλαμπ με παρέα φίλων του. Στο ίδιο πάρτι βρέθηκε και η Χάνα και αν και οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν άλλη μια φορά, εκείνος την αγνόησε και έφυγε από το πάρτι χέρι χέρι με έναν από τους φίλους του. Οπότε η Χάνα έκανε άλλη μια φορά unfollow στο instagram για να του δείξει πόσο ενοχλήθηκε.

Χωρισμός βόμβα! Μετά από τόσα χρόνια ο πασίγνωστος παρουσιαστής μένει μόνος του!

Η είδηση του χωρισμού αυτού έπεσε σαν βόμβα. Μετά από 22 χρόνια έγγαμου βίου ο πασίγνωστος παρουσιαστής τραβάει ένα μοναχικό δρόμο!

Διαζύγιο παίρνουν ο Λάρι Κινγκ και η όγδοη σύζυγός του, Σον Κινγκ, μετά από περίπου 22 χρόνια γάμου.

Ο 85χρονος Λάρι και η 59χρονη Σον παντρεύτηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου του 1997 και έχουν αποκτήσει δύο γιους: τον 20χρονο Τσανς και τον 19χρονο Κάνον.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε ο Λάρι στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, ως αιτία χωρισμού αναφέρονται οι ασυμβίβαστες διαφορές που έχουν μεταξύ τους, ενώ ως ημερομηνία χωρισμού αναγράφεται η 6η Ιουνίου 2019.

Ο γάμος τους ήταν ταραχώδης: Πηγές ανέφεραν το 2016 πως ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν συντετριμμένος, λόγω μακρόχρονης εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσε η σύζυγός του.

Άτομα του κοντινού του περιβάλλοντος είχαν υποστηρίξει για τη φερόμενη απιστία της συζύγου του: «Είναι αλήθεια και ο Λάρι είναι εντελώς αμήχανος και ντροπιασμένος από όλα αυτά. Δεν ξέρει τι να κάνει».

Παράλληλα, άλλες πηγές είχαν αναφέρει πως η τραγουδίστρια και ηθοποιός Σον είχε πει στον εραστή της ότι ο γάμος της με τον Larry είχε προ πολλού τελειώσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share