Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Με αποχώρησαν από την παράσταση με ανήθικο τρόπο!": αποκαλύπτει γνωστή ηθοποιός!

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή

17 Σεπτεμβρίου 2019 14:16

Το πρωί της Τρίτης (17/9) η Ματθίλδη Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη στη «Φωλιά των Κου Κου» και δεν έκρυψε την ενόχλησή της για όσα εκτυλίχθηκαν στο παρασκήνιο πριν από την έναρξη της παράστασης «Παριζιάνα».

Είναι μία από τις πλέον κλασικές και αγαπημένες ταινίες της Φίνος Φιλμ. «H Παριζιάνα» θεωρείται μία από τις κορυφαίες ταινίες της Ρένας Βλαχοπούλου, όπου η χαρισματική ηθοποιός αναδεικνύει το τεράστιο ταλέντο της. Πενήντα χρόνια αργότερα το έργο του Γιάννη Δαλιανίδη μεταφέρεται στο θέατρο Μπρόντγουεϊ με πρωταγωνιστές την Μπέσυ Μάλφα, τον Αντώνη Λουδάρο, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Κώστα Μαρτάκη.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα επρόκειτο να ενσαρκώσει τον ρόλο της Ρένας Βλαχοπούλου, αλλά την τελευταία στιγμή άλλαξαν τα σχέδια και τον ρόλο πήρε η Μπέσυ Μάλφα. «Όταν συζητούσα για την "Παριζιάνα", ήμουν Αμερική και ζήτησα να μάθω όλο το καστ, κάτι που είναι εύλογο. Απόγευμα μιλούσα με τον άνθρωπο της παραγωγής και έπειτα από ένα τρίωρο μου είπε ο σκηνοθέτης ότι έχει κλείσει η τάδε ηθοποιός. Δεν αποχώρησα εγώ, με… αποχωρήσανε με ανήθικο τρόπο» εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε: «Να σου πω κάτι; Καλύτερα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα… Έχω τρεις προτάσεις πολύ ενδιαφέρουσες»

Η εξωτική κόρη της Ματθλίδης Μαγγίρα μεγάλωσε και πάθαμε πλάκα με την ομορφιά της!

Η Ματθίλδη Μαγγίρα είναι μία εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός και μάλιστα όχι από τις συνηθισμένες, καθώς ανήκει στις πιο επιτυχημένες showomen, χαρίζοντάς μας άπειρες στιγμές γέλιου.

Εκτός αυτών όμως, είναι και μία γλυκιά μανούλα που τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη της, Λήδα. Η νεαρή κοπέλα δε μένει πλέον στην Ελλάδα, καθώς έχει μετακομίσει μόνιμα στο εξωτερικό. Δεν ξεχνά όμως να επισκέπτεται την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως και λίγες μέρες πριν που επέστρεψε στην Ελλάδα και έσπευσε να δει τη μητέρα της. Η Ματθίλδη με τη σειρά της έκανε ένα πολύ γλυκό post στο Instagram, όπου έγραψε: «Επιτέλους ήρθε η Λήδα για καλοκαίρι και πάλι μαζί! Finally my daughter is back to Greece for a beautiful summer yeaaaa»

Να θυμίσουμε πως έχουν συνεργαστεί και σε επαγγελματικό επίπεδο, ερμηνεύοντας το καινούργιο τραγούδι της μπάντας «Έτερονήμισυ» με τίτλο «Ονειράκια» μαζί. Δείτε τη γλυκιά φωτογραφία:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share