Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έκτακτη τοποθέτηση από την Κατερίνα Καραβάτου!

Τι συνέβη;

17 Σεπτεμβρίου 2019 14:34
Έκτακτη τοποθέτηση από την Κατερίνα Καραβάτου!

Σε μια έκτακτη τοποθέτηση προχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου!

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κουκου" η Κατερίνα Καραβάτου ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, στέλνοντας το δικό της μήνυμα αγάπης προς τους τηλεθεατές της. Χαμόγελα ευτυχίας για την Κατερίνα Καραβάτου!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του star, μαζί με τον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη και την ομάδα τους, έγραψε στη λεζάντα: "Να μαστε!!!! Και σας στέλνουμε τα φιλιά μας και την αγάπη μας και βάζουμε τα δυνατά μας ν ανταποδώσουμε και την αγάπη και τη στήριξη και τα πάντα!!!! @starkoukou @starchanneltv #starkoukou".

Θα μείνετε άναυδοι μόλις δείτε πόσα χρήματα παίρνει η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης!

Ξέρετε πόσα χρήματα παίρνει ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου; Θα μείνετε άναυδοι μόλις δείτε!

Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε το κασέ των παρουσιαστών στην ελληνική τηλεόραση! Σε ποια... βαθμίδα ανήκει ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου με την εκπομπή "Στην φωλιά των Κουκου"; Επίσης ξέρετε πόσα χρήματα παίρνει ο Γιώργος Παπαδάκης;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα μηνιαία κασέ χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες. Η μεγάλη κινείται από τα 15.000 φθάνοντας τα 50.000 ευρώ σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Ακολουθεί ωστόσο, αυτή των 4.000-15.000 ευρώ μηνιαίως, στην οποία ανήκει η πλειονότητα των επιτυχημένων παρουσιαστών της μικρής οθόνης. Σε αυτή φέρονται να συγκαταλέγονται πολλά πρόσωπα, όπως και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου!

Παλάτι: Αυτό είναι το σπίτι της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη!

Έχετε δει το... παλάτι της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη; Το σπίτι που όλοι θα ήθελαν!

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Μαζί στη ζωή, μαζί και στην τηλεόραση καθημερινά και οι δύο φροντίζουν να περνούν καλά τόσο μπροστά από τις κάμερες όσο και πίσω από αυτές. Επίσης ξέρετε ποια είναι η καταγωγή της Κατερίνας Καραβάτου; Αποκάλυψη για Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου!

Δοτικοί και εξίσου προστατευτικοί, προφυλάσσουν τα παιδιά τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που αν δημοσιεύσουν κάποια στιγμή φωτογραφίες των παιδιών στα social media καλύπτουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Μέσα από αυτές τις φωτογραφίες, η παρουσιάστρια μας έχει δείξει το πανέμορφο σπίτι της! Τα ξύλινα πατώματα, τα ζεστά χρώματα αλλά και ο μοναδικός κήπος κάνουν το σπίτι τους ξεχωριστό!

Δείτε το σπίτι στις παρακάτω φωτογραφίες:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share