Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πάθαμε πλάκα: Αυτή είναι η κρεβατοκάμαρα της Σίσσυς Χρηστίδου!

Είναι εντυπωσιακή!

17 Σεπτεμβρίου 2019 12:52
Πάθαμε πλάκα: Αυτή είναι η κρεβατοκάμαρα της Σίσσυς Χρηστίδου!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μας άνοιξε το σπίτι της και μας έδειξε την εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα της, μέσα από το κανάλι της στο Youtube.

Η παρουσιάστρια, μπορεί να επικοινωνεί με τους τηλεθεατές της μόνο τα Σαββατοκύριακα, ωστόσο είναι λάτρης και του Youtube αφού διατηρεί το δικό της κανάλι.

Σε ένα από τα βίντεο που έχει αναρτήσει, από την ημέρα των γενεθλίων της, μας δείχνει την κρεβατοκάμαρα της.

Όπως θα δείτε κι εσείς, στον χώρο επικρατεί το λευκό χρώμα, ενώ ο ένας τοίχος είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπους. Ο μονόκερος, ωστόσο που τον διακοσμεί τραβάει τις εντυπώσεις.

Θα πάθετε πλάκα: Αυτή είναι η ηλικία της Σίσσυς Χρηστίδου!

Ξέρετε ποια είναι η ηλικία της Σίσσυς Χρηστίδου; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε!

Η Σίσσυ Χρηστίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε και είναι Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια.

Οι γονείς της, ονομάζονται Θοδωρής και Μίνα, ενώ έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Γιάννη (γενν. 1983). Από μικρή ηλικία έδειχνε ενδιαφέρον για τη μουσική και το τραγούδι, γι' αυτό φοίτησε σε μουσικό γυμνάσιο και λύκειο.

Το 1998, σε ηλικία 18 ετών, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια, μέσα από την εκπομπή "C Throu" στο κανάλι TV 100. Ακολούθησε η ψυχαγωγική εκπομπή "Lifestyle" (2001) στο ίδιο κανάλι.

Έπειτα, δούλεψε για λίγο καιρό ως παρουσιάστρια σε ραδιοφωνικές εκπομπές του ANT1 97.5 FM και μετά εγκαταστάθηκε στην Αθήνα προκειμένου να ακολουθήσει μεγαλύτερη καριέρα στο χώρο του θεάματος. Φοίτησε στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη!

Πάμε όμως στο θέμα μας!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου το 1980 που σημαίνει πως έχει κλείσει τα 38! Πάθατε πλάκα; Εμείς να δείτε!

Τρομερό "κράξιμο" στην Σίσσυ Χρηστίδου!

Κράξιμο από follower "έφαγε" η αγαπημένη παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου! Ο λόγος; Μια φωτογραφία...

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Πρώτος σταθμός ήταν η Καλαμάτα ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε την Πάρο, την Νάξο, την Κρήτη και τώρα βρίσκεται στη Χαλκιδική.

Ας πάμε όμως στο θέμα μας! Τι συνέβη, στο instagram και δέχτηκε ένα κακοπροαίρετο σχόλιο;

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες της στα social media, είτε βρίσκεται σε διακοπές, είτε όχι. Η παρακάτω λοιπόν φωτογραφία ήταν και η αφορμή για να λάβει το αρνητικό σχόλιο! Βέβαια, η παρουσιάστρια απάντησε με τον καλύτερο τρόπο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share