Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Βέφα Αλεξιάδου: «Ας ήμουν ζητιάνα κι ας είχα τα παιδιά μου!»

Συγκλονίζουν τα λόγια της!

17 Σεπτεμβρίου 2019 10:49
Βέφα Αλεξιάδου: «Ας ήμουν ζητιάνα κι ας είχα τα παιδιά μου!»

Μετά τον χαμό των δυο κορών της η Βέφα Αλεξιάδου έκανε μια συνέντευξη, μιλώντας ανοιχτά για όσα περνάει τον τελευταίο καιρό. Σύμφωνα με την ίδια: “Οι άνθρωποι όσο και να σε παρηγορήσουν είναι στιγμές που είσαι μόνος σου. Και είναι πάρα πολλές αυτές οι στιγμές”.

«Αν δεν είχα τη δουλειά μου, θα είχα πέσει, δε θα στεκόμουν στα πόδια μου. Αυτό που μου δίνει δύναμη είναι ο χαρακτήρας μου, η αισιοδοξία μου, η αγάπη μου για τη ζωή, η αγάπη του κόσμου και η πίστη μου στο θεό. Οι άνθρωποι όσο και να σε παρηγορήσουν υπάρχουν στιγμές που είσαι μόνος. Δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια να πάω σε ψυχολόγο, ούτε να πάρω ψυχοφάρμακα». Το δυνατό comeback της Βέφας Αλεξιάδου! Δεν θα πιστεύετε σε τι spot πρωταγωνιστεί (video)

Η Βέφα Αλεξιάδου επίσης είπε: «Μου λείπουν τα κορίτσια μου. Ας έχανα τα πάντα, όλη μου την περιουσία και να είχα τα παιδιά μου. Ας ήμουν ζητιάνα κι ας είχα τα παιδιά μου» Με τα λόγια της, συγκίνησε τους θεατές.

Βέφα Αλεξιάδου

Άσχημοι μπελάδες για την Βέφα Αλεξιάδου!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Βέφα Αλεξιάδου με αγωγή της ζητά από τον Κωνσταντίνο Μιναρετζή, παρουσιαστή, μάνατζερ και ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης στη Θεσσαλονίκη, το ποσό των 60,000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη, καθώς και την απαγόρευση να χρησιμοποιεί εφεξής το όνομά της στη μαγειρίτσα κοτόπουλο, που σερβίρει στο κατάστημά του.

Σύμφωνα με την πλευρά της γνωστής μαγείρισσας, η συγκεκριμένη μαγειρίτσα βασίζεται σε δική της συνταγή.
Μάλιστα, η κ. Αλεξιάδου ισχυρίζεται ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει αναρτήσει φωτογραφίατης στην είσοδο του μαγαζιού και μοιράζει διαφημιστικά φυλλάδια της επιχείρησής του επίσης με φωτογραφία της, διαφημίζοντας για το Πάσχα «Τη μαγειρίτσα της Βέφας».

undefined

«Ο συγκεκριμένος, ο οποίος δεν είναι καν μάγειρας και ασφαλώς δεν έχει την άδειά μου να κάνει χρήση του ονόματός μου, βγάζει χρήματα από την πρακτική του αυτή, εξαπατώντας το κοινό και καταστρέφοντας την καλή μου φήμη, προσφέροντας κατώτερης ποιότητας προϊόντα, τα οποία σχετίζονται πλέον στη συνείδηση του κοινού με μένα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην αγωγή που κατέθεσε η γνωστή μαγείρισσα.

undefined
Ο Κωνσταντίνος Μιναρετζής, μέσω των δικηγόρων του, έστειλε με τη σειρά του εξώδικο στην κυρία Αλεξιάδου, ισχυριζόμενος ότι με δική της άδεια χρησιμοποίησε το όνομά της στο πιάτο, ύστερα από τηλεφωνική συνομιλία που είχαν, παρουσία μάλιστα και κοινών τους φίλων.

Δύσκολες ώρες για την Βίκυ Καγιά!

Δύσκολες ώρες για την Βίκυ Καγιά!

Τι συμβαίνει με τη Βίκυ Καγιά;

Ποιος ο λόγος που περνάει δύσκολα το αγαπημένο μοντέλο Βίκυ Καγιά;

Δημόσια έκκληση για βοήθεια έκανε η Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο Βίκυ Καγιά έχασε τον σκύλο της Μιλού στην περιοχή της Βούλας.

Τον είχε υιοθετήσει πριν χρόνια από το δρόμο.

Δύσκολες ώρες για την Βίκυ Καγιά!

Για την ακρίβεια τον είχε βρει σε σκουπιδοτενεκέ και από τότε είχε γίνει μέλος της οικογένειάς της.

Αν τον βρείτε κρατήστε τον και στείλτε της μήνυμα στα social media.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share