Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το εντυπωσιακό ροζ ολόσωμο μαγιό της Ράνιας Κωστάκη

Είναι μια κούκλα!

16 Σεπτεμβρίου 2019 12:29
Το εντυπωσιακό ροζ ολόσωμο μαγιό της Ράνιας Κωστάκη

Τις τελευταίες της βουτιές απόλαυσε η Ράνια Κωστάκη στη Μύκονο, πριν επιστρέψει στην καθημερινότητά της. Η γνωστή dj και ραδιοφωνική παραγωγός ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει σε ξαπλώστρα με ροζ ολόσωμο μαγιό.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ! Η ΡΑΝΙΑ ΚΩΣΤΑΚΗ μας εξηγεί γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ο ΑΝΤΡΑΣ να έχει το ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ στη ΣΧΕΣΗ!

Γοητευτική και sexy παρουσία του ραδιοφώνου, η Ράνια Κωστάκη μιλάει στο YOU για τη ζωή της και τη φιλία της με τον Αρναούτογλου, τον γάμο που ματαίωσε στο παραπέντε και δεν έκανε ποτέ, τη συνεργασία της με τη Μενεγάκη που ακυρώθηκε και μας συστήνεται σε μια συνέντευξη… χείμαρρο, όπως και η ίδια.

«Είμαι απρόβλεπτη, ενθουσιώδης, πεισματάρα, δοτική μέχρι βαθμό κακουργήματος! Όποτε θέλω ερωτική, εργασιομανής-τελειομανής, του γιατρού χωρίς φάρμακα και με… χαμομήλι πριν κοιμηθώ!». Έτσι μου συστήνεται η Ράνια Κωστάκη που η αισθησιακή φωνή της «χαϊδεύει» κάθε πρωί το ραδιόφωνο του Sfera από τις 7-10 μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιανό.

Εσένα ο Γρηγόρης και ο Γιώργος σε έχουν βάλει στόχο κάθε πρωί και σε πειράζουν! Έχεις τσακωθεί μαζί τους στον αέρα η εκτός για κάτι που σε ενόχλησε;

Μου τη λένε συνέχεια, αλλά δεν έχω ενοχληθεί ποτέ. Να έχουμε, βέβαια, έναν έντονο διάλογο κάποια στιγμή για κάτι στο οποίο διαφωνούμε αυτό συμβαίνει. Με ενδιαφέρει γενικά στις σχέσεις μου ο άλλος να έχει καλή διάθεση, όταν κάνει κάτι με δόλο και καταλάβω ότι έχει κακή πρόθεση δεν το διαπραγματεύομαι, βγαίνω έξω για τσιγάρο και αέρα και δεν ξαναγυρίζω ποτέ, όπως έκανα παλιά σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό που ήμουν και είχα έναν γκρινιάρη συνεργάτη που δεν άντεχα.

Ένας γάμος που δεν έγινε ποτέ… Σηκώθηκες κι έφυγες κάποια στιγμή και πήγες στο Βόλο για να παντρευτείς, ξαναγύρισες πίσω… Τι έγινε;

Η λέξη «γάμος» δεν βγήκε ποτέ από το δικό μου στόμα, ήταν κάτι που το είχα πολύ μεγάλη ανάγκη, σε μια φάση επαγγελματική και προσωπική όπου είχα πιεστεί πάρα πολύ, ήταν ένα διάλειμμα –σαν διακοπές- και έτυχε να βρεθεί τότε στη ζωή μου ένας άνθρωπος που ήταν από το Βόλο. Με πήρε από το χέρι και με πήγε… διακοπές, στο λέω έτσι απλά για να καταλάβεις, δεν το σκέφτηκα καν, ήταν έξι μήνες ξεκούραστοι και ξένοιαστοι... Από μικρή είχα την επιθυμία να μείνω στην επαρχία και αύριο μεθαύριο μπορεί να ξανακούσεις ότι φεύγω… Να φανταστείς το σπίτι μου εδώ στην Αθήνα δεν το ξενοίκιασα ποτέ!

Να σας θυμίσουμε το τσιφτετέλι της Ράνιας Κωστάκη με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου που ξεσήκωσε τα πλήθη

Δεν ήταν να σε δούμε φέτος στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη;

Ναι, μου έγινε πρόταση από τους ανθρώπους εκεί και από την ίδια την Ελένη, η διάθεση και από τις δύο πλευρές ήταν πάρα πολύ καλή, φτάσαμε σχεδόν στο να αποφασίσουμε αλλά στο τέλος η άλλη πλευρά θέλησε να κρατήσει τους ίδιους ανθρώπους της ομάδας και εγώ δεν θα προλάβαινα. Παρέμεινα εδώ στο ραδιόφωνό μου και στις υποχρεώσεις μου. Και στο «DWTS» μού έκαναν πρόταση να χορέψω, αλλά τα έβαλα κάτω και δεν με έπαιρναν οι χρόνοι.

Έχεις πει πάντως παλαιότερα, μετά την σχέση σου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ότι δεν θα μπορούσες να είσαι ξανά με τραγουδιστή…

Αυτό δεν είχε να κάνει με τη σχέση μου με τον Κωνσταντίνο, ίσα ίσα που πέρασα πολύ γλυκά, τρυφερά μαζί του και όμορφα, απλώς δεν μου αρέσει ο σύντροφός μου να λείπει το βράδυ από το σπίτι και όταν είσαι τραγουδιστής λείπεις, πώς να το κάνουμε! Θέλω να κοιμάμαι και να ξυπνάω μαζί με τον σύντροφό μου και να μοιραζόμαστε πράγματα. Στη φάση της οικογένειας θέλω να είναι εκεί εκείνη την ώρα και όχι να σκέφτεται πώς να κάνει καριέρα και πώς να επιβιώσει σε ένα τόσο δύσκολο κύκλωμα.

Όταν φεύγεις από μια ερωτική σχέση παραμένεις φίλη με τους πρώην σου;

Ναι, κλείνει ο κύκλος και όταν έχει κλείσει σωστά δεν υπάρχει θέμα, είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να υπάρχει διακριτικά στη ζωή των πρώην, όπως και οι πρώην στη δική μου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share