Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκλεψε την παράσταση: Η πανέμορφη ανιψιά της Νταϊάνα έδωσε το παρών στο γάμο με σμαραγδί φόρεμα

Μαγνήτισε όλα τα βλέμματα!

16 Σεπτεμβρίου 2019 09:06
Έκλεψε την παράσταση: Η πανέμορφη ανιψιά της Νταϊάνα έδωσε το παρών στο γάμο με σμαραγδί φόρεμα

Έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες, ενώ έχει ποζάρει και για τους πιο διάσημους οίκους μόδας. Η πρόσφατη εμφάνιση της όμως στον γάμο του εξαδέλφου της Χάρι, κατάφερε να κλέψει την παράσταση.

Η Lady Kitty Spencer (Λαίδη Κίτι Σπένσερ), το πανέμορφο 27χρονο μοντέλο, έφτασε στο Windsor για τον βασιλικό γάμο συνοδευόμενη από την αδελφή Lady Eliza, τον αδελφό Louis και τη μητέρα Victoria.

Το υπέροχο πράσινο φόρεμά της -συνδυάστηκε τέλεια με πορτοκαλί τσάντα και ψηλοτάκουνα στο ίδιο χρώμα, και το Philip Treacy, καπέλο με βέλο, που είναι από τα πιο ωραία που είδαμε έως τώρα.

Η νεαρή σοσιαλιτέ, ανιψιά της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, έλαμπε στο σμαραγδένιο Dolce & Gabbana σύνολο.

Ανατριχίλα με τη νεκρή Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Δεν πέθανε από τα τραύματα του τροχαίου αλλά...

Οι μεγαλύτερες αδελφές της πριγκίπισσας Diana, Lady Sarah McCorquodale, 63 ετών, και η Lady Jane Fellowes, 61 ετών, και τα παιδιά τους, παρακολούθησαν επίσης.θα παρευρεθούν επίσης στο γάμο της Μέγκαν και του Χάρι.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Η εκδίκηση των παιδιών της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι θα εμποδίσουν την Καμίλα από να...

Αυτή είναι εκδίκηση των παιδιών της πριγκίπισσας Νταϊάνα...

Οι αυλικοί του Μπάκινγχαμ και όσοι παίζουν στα δάχτυλα τα θέματα της βρετανικής γαλαζοαίματης οικογένειας γνωρίζουν καλά ότι η μόνη εξουσία που έχει ο πρίγκιπας Κάρολος απέναντι στους γιους του, είναι ότι ελέγχει μεγάλο κομμάτι της βασιλικής περιουσίας τους.

Όπως ανέφερε μια παλιά φίλη της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην εφημερίδα express: «Τα αγόρια δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι την Καμίλα» και τώρα φαίνεται ότι έχουν την ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση για χάρη της μητέρας τους.

Η Καμίλα, που παντρεύτηκε τον Κάρολο το 2005, φέρεται να είναι έξαλλη με τις φήμες που λένε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα γίνει βασιλιάς μετά τον θάνατο της γιαγιάς του. Η σύζυγος του Κάρολου δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μην είναι διάδοχος του θρόνου ο άνδρας της και πρωτότοκος γιος της Ελισάβετ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, παρακινεί τον σύζυγό της να αναλάβει πρωτοβουλίες για το θέμα και του λέει ότι είναι το πεπρωμένο του να γίνει βασιλιάς.


Επιπλέον, η Καμίλα βλέπει ότι οι Βρετανοί δεν ασχολούνται σχεδόν καθόλου με την ίδια και τον Κάρολο, καθώς προτεραιότητα στις ειδήσεις έχουν οι εγκυμοσύνες και τα γεννητούρια της Κέιτ Μίντλετον και βέβαια η νέα μανία των Βρετανών με τον αρραβώνα της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι.

Ανατριχίλα με τη νεκρή Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Δεν πέθανε από τα τραύματα του τροχαίου αλλά...

Είκοσι δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην Νταϊάνα και μια επιστολή-φωτιά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας έρχεται στο φως για να ταράξει ξανά τα νερά στο Παλάτι.

Το γράμμα της, που φέρεται να έγραψε προς τον μπάτλερ της, Paul Burrell, φέρνει στο φως ο βρετανικός Independent!

Το γράμμα που έμεινε στο σκοτάδι μέχρι και το 2003, τη χρονιά που ο έμπιστός της το συμπεριέλαβε στο βιβλίο του «A Royal Duty».

Ο άνθρωπος της πριγκίπισσας διατείνεται στο βιβλίο του ότι, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα του είχε δώσει αυτό το γράμμα για να λειτουργήσει ως δικλείδα ασφαλείας της και μάλιστα, του αποκάλυψε πως σκόπευε να το δημοσιεύσει και τον παρότρυνε να το κρατήσει εκείνος «για καλό και για κακό».

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η επίθεση της Ελισάβετ και η σορός! Τι ανατριχιαστικό συνέβη μετά το τροχαίο;

Το σχέδιο του Πρίγκιπα Καρόλου

Δύο μήνες μετά από το διαζύγιό της με τον Πρίγκιπα Κάρολο το 1996, η Νταϊάνα -σύμφωνα με τα λεγόμενα του μπάτλερ- σχυρίστηκε στο γράμμα της ότι ο πρώην σύζυγός της είχε σχέδιο για «ένα ατύχημα στο αυτοκίνητό, πρόβλημα με τα φρένα και σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι».

Μία ανατριχιαστική προφητεία-καταγγελία, αφού λίγους μήνες μετά, τον Αύγουστο του 1997 κι ενώ βρισκόταν με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ στο πίσω κάθισμα της Μερσεντές που οδηγούσε ο σοφέρ του, τράκαραν στη 13η κολώνα του τούνελ Pont de l’Alma στο Παρίσι. Ο Ντόντι Αλ Φαγέντ και ο σοφέρ Ανρί Πολ πέθαναν στο σημείο του τροχαίου. Η Πριγκίπισσα και ο σωματοφύλακας του συντρόφου της τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Pitie-Salpetriere.

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, δυστυχώς, έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα του δυστυχήματος. Οι γιατροί κατέβαλλαν προσπάθειες να την επαναφέρουν, αλλά ήταν άκαρπες και εκείνη εξέπνευσε. Ο μοναδικός επιζών του μοιραίου τροχαίου ήταν ο σωματοφύλακας του Ντόντι.

Οι γαλλικές Αρχές διέταξαν έρευνα. Δύο χρόνια μετά, το 1999, το πόρισμα έλεγε ότι ο σοφέρ είχε καταναλώσει ένα κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών και στο αίμα του ανιχνεύτηκε ποσότητα αλκοόλ 3 φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τη σύγκρουση με τη μεγάλη ταχύτητα που οδηγούσε.

Το ερωτικό τρίγωνο

Για αρκετά χρόνια τα πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο, είχαν ως πρωταγωνιστές την πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον πρίγκιπα Κάρολο και τη μετέπειτα σύζυγό του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να πυροδοτούνται φήμες για δολοφονία της.Ακόμα κι αν εκείνη είχε προχωρήσει την προσωπική της ζωή και είχε μία σχέση με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ, που φαινόταν σοβαρή και οι φωτογραφίες τους έκαναν τον γύρο του κόσμου, για τον κόσμο ο θάνατος της δεν ήταν τυχαίος.

Οι θεωρίες συνωμοσίας

Όσα χρόνια κι αν πέρασαν τίποτα δεν στάθηκε ικανό να σβήσει ή έστω να απαλύνει τις θεωρίες συνωμοσίας. Είναι τόσοι πολλοί που δεν πίστεψαν και εξακολουθούν να μην πιστεύουν την επίσημη εκδοχή. Κατά καιρούς υψώνονται πολλές φωνές που μιλούν ανοιχτά για το σχέδιο εξόντωσης του πιο αγαπητού μέλους της βασιλικής οικογένειας του βρετανικού λαού. Για πολλούς, ο θάνατος της ήταν ένα σχέδιο που είχε καταστρώσει και έφερε εις πέρας το Παλάτι.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Γυναίκα μυστήριο: Με αυτήν ετοίμαζεσαι να... χωρίσει τον Κάρολο η Νταϊάνα!

Αποκαλύψεις στο βιβλίο του μπάτλερ

Λάδι στη φωτιά ρίχνουν αποκαλύψεις με ονοματεπώνυμο. Σαν κι αυτές που που γράφονται στο βιβλίο του μπάτλερ, εκεί που το όνομα του Πρίγκιπα Καρόλου αναφερόταν ξεκάθαρα. Η πλήρης κατηγορία αποκαλύφθηκε το 2007, κατά την διάρκεια της ανάκρισης. «Κάθομαι εδώ στο γραφείο μου σήμερα, τον Οκτώβρη, λαχταρώντας κάποιος να με αγκαλιάσει και να μου δώσει κουράγιο ώστε να μείνω δυνατή και να κρατήσω το κεφάλι ψηλά», φέρεται να έλεγε η Πριγκίπισσα.

«Αυτή η συγκεκριμένη φάση της ζωής μου είναι η πιο επικίνδυνη. Ο σύζυγός μου σχεδιάζει "ένα ατύχημα" στο αυτοκίνητό μου, βλάβη στα φρένα και σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, για να ανοίξει ο δρόμος ώστε να παντρευτεί την Τίγκι», ήταν άλλο ένα σημείο του γράμματος της, στο οποίο αποκάλυπτε πως και εκείνη αλλά και η Καμίλα Πάρκερ χρησιμοποιήθηκαν ως «δολώματα» από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος στην πραγματικότητα ήθελε να παντρευτεί την πρώην νταντά του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και του Πρίγκιπα Χάρι, την Τίγκι Λέγκε Μπουρκ.

Η αμφισβήτηση

Η εγκυρότητα του γράμματος ερευνήθηκε και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης το αμφισβήτησε ένα από τα πιο κοντινά πρόσωπα του κύκλου της, η φίλη της Λούτσια Φλέτσα ντα Λίμα, που είπε ανοιχτά ότι ο μπάτλερ δεν αποκλείεται να είχε παραποιήσει το γράμμα. Η συγκεκριμένη γυναίκα, μία από τις πιο έμπιστες φίλες της Πριγκίπισσας, κατέθεσε στο δικαστήριο πως δεν πίστευε ότι η Νταϊάνα φοβόταν για τη ζωή της.

«Ο Πολ Μπουρέλ ήταν απόλυτα ικανός να πλαστογραφήσει τον γραφικό χαρακτήρα της Νταϊάνα. Δεν πιστεύω ότι φοβόταν για την ζωή της, ειδικά από τον Πρίγκιπα Κάρολο, τον μελλοντικό Βασιλιά της χώρας», δήλωσε χαρακτηριστικά. Όταν ρώτησαν στην ανάκριση τον Πολ Μπουρέλ αν πιστεύει ότι ο Κάρολος θα μπορούσε να σχεδιάσει τον θάνατο της πρώην συζύγου του, εκείνος δήλωσε: «Δεν θα μπορούσα με τίποτα να πιστέψω πως ο πατέρας των παιδιών της ήθελε να την δολοφονήσει. Δεν μπορώ καν να διανοηθώ πως η Πριγκίπισα και ο Αλ Φαγέντ δολοφονήθηκαν. Γνωρίζοντας τα μέλη της βασιλικής οικογένειας όπως τα γνωρίζω, και τα γνωρίζω καλά, πιστεύω πως ήταν αδύνατον».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share