Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Για πρώτη φορά ο Λάκης Παπαδοπούλος εξηγεί τι είναι το σημάδι στο πρόσωπο του!

Τι έιπε ο διάσημος τραγουδιστής

14 Σεπτεμβρίου 2019 12:29
Για πρώτη φορά ο Λάκης Παπαδοπούλος εξηγεί τι είναι το σημάδι στο πρόσωπο του!

Η Σάσα Σταμάτη συνάντησε τον τραγουδιστή Λάκη Παπαδόπουλο στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται κι εκείνος μίλησε για το cd που κυκλοφόρησαν με την Σάννυ Μπαλτζή και δεν πρόλαβε η Αρλέτα.

Ανάμεσα σε άλλα, ο τραγουδοποιός αναφέρθηκε και στο σημάδι που έχει εκ γενετής στο πρόσωπο του

«Το σημάδι στο πρόσωπο είναι ένα εκ γενετής αιμαγγείωμα. Του Αγίου Συμεών γίνεται γιατί λέει εκείνες τις ημέρες οι γυναίκες δεν πρέπει να κάνουν έρωτα. Πάντα μπορεί να γίνεται bullying. Κι εγώ αν δω κάτι παράξενο δεν θα θέλω να είμαι κοντά του. Τώρα πια είναι in to σημάδι», εξήγησε ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Για την ακρίβεια στην μνήμη του οι έγκυες γυναίκες λεγόταν πως πρέπει να απέχουν από κάθε εργασία και ό,τι έπιαναν τα άφηνε σημάδι στο μωρό που κυοφορούσαν, στις 3 Φεβρουαρίου που γιορτάζεται ο Άγιος Συμεών.

Σόφη Πασχάλη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά την ηλικία της και μιλά για το σημάδι που έχει στην κοιλιά της! (video)

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη π[αραχώρησε η Σόφη Πασχάλη στην εκπομπή Happy Day!

Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για το σημάδι που έχει στην κοιλιά της και είπε on camera την ηλικία της!

"Είναι ένα λίπωμα. Έχω γεννηθεί με αυτό. Δεν είναι τίποτα κακό. Δεν έχω αποφασίσει να το αφαιρέσω για προσωπικούς λόγους. Θεωρώ ότι είναι καλύτερα έτσι, από το να κάνω αφαίρεση…", δήλωσε χαρακτηριστικά για το σημάδι στην κοιλιά της!

Και πρόσθεσε αποκαλύπτοντας την ηλικία της: "Την ηλικία μου τη λέω… φτάσαμε τα 4…". Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share