Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι τραγικές ώρες της Ρούλας Κορομηλά: Πως έχασε το σπίτι της;

Τι συνέβη;

14 Σεπτεμβρίου 2019 09:56
Οι τραγικές ώρες της Ρούλας Κορομηλά: Πως έχασε το σπίτι της;

Η Ρούλα Κορομηλά πέρασε πολύ δύσκολες ώρες αφού έχασε κάτι πολύτιμο για εκείνη… Τι συνέβη στην αγαπημένη μας παρουσιάστρια;

Αναγκάστηκε να πάρει τη μεγάλη απόφαση όσον αφορά το σπίτι της στη Μύκονο!

Μπορεί να έβγαλε από το όλο deal 2.300.000 ευρώ αλλά η Ρούλα Κορομηλά αναγκάστηκε να βάλει ένα τέλος στον… επίγειο παράδεισο που είχε στην Μύκονο!

Με την ευκαιρία διαβάστε ακόμα στο Athensmagazine.gr: Σπύρος Παπαδόπουλος: Η άγνωστη ιστορία του με την Ρούλα Κορομηλά που μας άφησε άφωνους!

Τον δικό της επίγειο παράδεισο είχε χτίσει η Ρούλα Κορομηλά στη Μύκονο προκειμένου να περνά όμορφες και χαλαρές στιγμές στο αγαπημένο της νησί.

Πρόκειται για μια βίλα στην περιοχή Διακόφτης, με εμβαδόν 500τ.μ. Η παρουσιάστρια αγόρασε το εν λόγω εξοχικό το 2000 και αποτελούσε το αγαπημένο της “καταφύγιο”.

Ο λόγος που η γνωστή παρουσιάστρια προέβη σε αυτήν την κίνηση ήταν η υψηλή φορολογία και ο ΕΝΦΙΑ που την προβλημάτιζαν ιδιαίτερα.

Ένας Έλληνας τραπεζίτης που δραστηριοποιείται στον Παναμά, είδε το συγκεκριμένο σπίτι κι ενθουσιάστηκε. Μάλιστα, της πρόσφερε 2.300.000 ευρώ προκειμένου να το κάνει δικό του, κάτι που η παρουσιάστρια δέχτηκε. Κάποια από τα χρήματα τα έδωσε στην τράπεζα, καθώς η βίλα ήταν ήταν δεσμευμένη, ενώ τα υπόλοιπα τα αποταμίευσε!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ρούλα δεν μετάνιωσε στιγμή γι’ αυτήν της την απόφαση. Ίσα ίσα που όπως τονίζει, όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση για την απόφαση της να το πουλήσει. Και αυτό γιατί θεώρησε πως έτσι όπως διαμορφώθηκε η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την δυσβάστακτη -για όλους- φορολογία έκανε την πιο σωστή κίνηση.

"Μετά από κάποια ηλικία ο..." Ανησυχεί το μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά!

Τι συνέβη με την Ρούλα Κορομηλά; Γιατί αναφέρθηκε σε... ηλικίες και πρόσωπα; Δείτε το μήνυμα που... ανησυχεί!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είναι ενεργή στα social media και συχνά πυκνά, δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Πριν λίγο καιρό λοιπόν, η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram της, την οποία και συνόδεψε με ένα μήνυμα.

"Μετά από κάποια ηλικία, ο καθένας είναι υπεύθυνος για το πρόσωπο που έχει φτιάξει", έγραψε στη λεζάντα και πραγματικά προβλημάτισε τους πάντες! Δείτε την ανάρτηση:

Ρούλα Κορομηλά: Αυτή είναι η πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων της παρουσιάστριας!

Θα πάθετε πλάκα! Αυτή είναι η πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων της Ρούλας Κορομηλά! Πραγματικά είναι τέλεια!

Η παρουσιάστρια στο παρελθόν φορώντας το μαγιό της και μια διχτυωτή μπλούζα πόζαρε βγάζοντας μια φωτογραφία την οποία στη συνέχεια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Επίσης έχετε δει την χλιδάτη μονοκατοικία της στην Κηφισιά;

Φόντο; Η εντυπωσιακή της πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα!

Δείτε την στο Athensmagazine.gr:

Ρούλα Κορομηλά: Έκανε την ανατροπή η παρουσιάστρια! Όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Η Ρούλα Κορομηλά έκανε την ανατροπή, όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η παρουσιάστρια, ποζάρει μόνο με μπουρνούζι και κοσμήματα...

Η Ρούλα Κορομηλά έχει αναπτύξει μία καλή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αν και απέχει από την τηλεόραση, δεν σταματά να κάνει posts!

Αυτή την περίοδο, η γνωστή παρουσιάστρια περνάει στιγμές χαλάρωσης και ομολογουμένως η ξεκούραση, της πάει πολύ! Το απόγευμα του Σαββάτου, η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μόνο με το μπουρνούζι της και τα χρυσά της κοσμήματα!«Έτσι απλά», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση της και προκάλεσε ταραχές!

Δείτε την:

Ρούλα Κορομηλά: Ποια η σχέση της με τη νεκρή Αλίκη Βουγιουκλάκη; Όλη η αλήθεια!

Γνωρίζετε ποια είναι η σχέση της Ρούλας Κορομηλάς με τη νεκρή Αλίκη Βουγιουκλάκη; Τι μπορεί να ένωνε τις δύο γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης;

Ο Στέφανο Σαρτίνι ήταν γνωστό ότι διατηρούσε σχέση με την γνωστή παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά!Λαμπερά shows, ταξίδια στην Ιταλία και μια σχέση πάθους συνοδευόμενη από δηλώσεις απόλυτου έρωτα. Τι μεσολάβησε όμως αργότερα και άλλαξαν όλα;

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα πλατό του Ciao ΑΝΤ1. Ο τότε ισχυρός άνδρας του καναλιού του Αμαρουσίου Νίκος Μαστοράκης ήθελε Ιταλό σκηνοθέτη για το νέο show και έτσι φέρνει στην Ελλάδα τον Στέφανο Σαρτίνι. Πολύ σύντομα τη Ρούλα και τον σκηνοθέτη της θα ενώσει ένας δυνατός έρωτας. Εκείνος ακολουθεί τη Ρούλα στο MEGA μετά το σπάσιμο του συμβολαίου της με τον ANT1 και δημιουργούν το «Mπράβο». Τα δημοσιεύματα της εποχής κάνουν λόγο για μια παθιασμένη σχέση (έξι χρόνια) που θα οδηγήσει το ζευγάρι στα σκαλιά της εκκλησίας. Η αλήθεια είναι πως πράγματι ήταν μια σχέση πάθους με τα πάνω της και τα κάτω της, που πολλές φορές έβγαιναν και στον «αέρα» του «Μπράβο».

Οταν ήταν στα καλά τους με ερωτικά υπονοούμενα και όταν ήταν τσακωμένοι με on air μπηχτές. Παρά τα προβλήματα, η σχέση κράτησε σχεδόν έξι χρόνια. Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 1997, παραμονές της έναρξης της νέας σεζόν, το ζευγάρι φωτογραφίζεται μαζί για το εξώφυλλο περιοδικού με την δήλωση «Ζούμε έναν μαραθώνιο έρωτα». Η Ρούλα πηγαίνει στην Ιταλία, μαθαίνει τη γλώσσα (;) και οι φήμες για γάμο φουντώνουν ακόμη περισσότερο. Οι φήμες λένε πως το φινάλε γράφτηκε ένα καλοκαιρινό βράδυ στη Σύρο, όταν η Ρούλα κατά τη διάρκεια του «Mπράβο» αντιλήφθηκε πως ο Στέφανο είχε σχέση με την καλεσμένη της εκπομπής, την παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης Κατερίνα Λάσπα.

Ωστόσο η σχέση αυτή με τον Στέφανο Σαρτίνι της έδωσε πολλές ευκαιρίες αφού γνώρισε πολλούς ανθρώπους και μελλοντικούς της συνεργάτες! Η ίδια κατάφερε να εδραιωθεί στον καλλιτεχνικό χώρο και να μάθει πάρα πολλά πράγματα και να γίνει η Ρούλα όλου του κόσμου! Ακόμα και αν έληξε άδοξα η Ρούλα Κορομηλά γιόρτασε τα γενέθλια της μαζί του και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Μια σπάνια συνύπαρξη, πριν από είκοσι ολόκληρα χρόνια! Η γνωστή παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά γιόρτασε μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Μαρινέλλα, τη Νόρα Βαλσάμη και τον Ιταλό σκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι, τα τρία πρώτα χρόνια της καθημερινής τηλεοπτικής εκπομπής «Πρωινός Καφές», σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης, στις 6 Μαΐου 1994. Παρακολουθήστε το συλλεκτικό βίντεο - ντοκουμέντο, με τις δηλώσεις τους στον τηλεοπτικό φακό του ΑΝΤ-1.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share