Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γυναικάρα: H Σοφία Αλιμπέρτη σε παραλία της Πάρου μόνο με το μαγιό της!

Τρομερό κορμί για την ηλικία της!

14 Σεπτεμβρίου 2019 08:41
Γυναικάρα: H Σοφία Αλιμπέρτη σε παραλία της Πάρου μόνο με το μαγιό της!

Τα τελευταία χρόνια η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αφήσει πίσω τη ζωή της στην Αθήνα και έχει επιλέξει να ζει στην αγαπημένη της Πάρο.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια αποφάσισε στο απόγειο της τηλεοπτικής της καριέρας να εγκαταλείψει τα πάντα, να αρνηθεί τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να ζήσει δηλαδή μόνιμα στο αγαπημένο της κυκλαδίτικο νησί.

Να σας θυμίσουμε επίσης: Μιχαήλ Άγγελος: Αυτός είναι ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου!

Από το 2013, λοιπόν, έχει εγκατασταθεί σε ένα συγκρότημα κατοικιών στον οικισμό Υστέρνι και δραστηριοποιείται επαγγελματικά εκεί, έχοντας ανοίξει ένα υπέροχο art café δίπλα στο κύμα στο λιμάνι της Νάουσας.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR την απαθανάτισε στην παραλία Μοναστήρι, όπου έκανε τις βουτιές της και απόλαυσε τον καυτό ήλιο του Αιγαίου. Φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού ακόμα και σήμερα διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

fthis.gr

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε: Πώς είναι σήμερα η Σοφία Αλιμπέρτη – Σπάνια εμφάνιση στην Αθήνα!

Από το 2013 η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και από τότε μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και την Πάρο.

Μια διαφορετική ζωή στην αγαπημένη της Πάρο ζει τα τελευταία χρόνια η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία έχει εγκαταλείψει τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται με τον χώρο των cafe. Από το 2013 η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και από τότε μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και την Πάρο.

Να σας θυμίσουμε επίσης: Μιχαήλ Άγγελος: Αυτός είναι ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου!

Πρόσφατα, η Σοφία Αλιμπέρτη, βρέθηκε στην Αθήνα έκανε μια σπάνια εμφάνιση στη Γλυφάδα.

Το Fotis Art Cafe στην Πάρο

Τα τελευταία χρόνια η Αλιμπέρτη δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Πάρο, έχοντας δημιουργήσει ένα εκπληκτικό καφέ στη Νάουσα, το Fotis Art Cafe το οποίο βρίσκεται δίπλα στο κύμα. Εκτός από την εκπληκτική του τοποθεσία, το καφέ της ηθοποιού έχει εκπληκτική διακόσμηση και φιλοξενεί εκθέσεις έργων γνωστών καλλιτεχνών.

Δείτε φωτογραφίες από τη σελίδα του καφέ στο facebook, αλλά και από το instagram.

Αποκλείεται: Αυτή είναι η ηλικία της Σοφίας Αλιμπέρτη!

Ξέρετε ποια είναι η ηλικία της Σοφίας Αλιμπέρτη; Πάθαμε πλάκα!

Η Σοφία Αλιμπέρτη (κατά κόσμον Σοφία Παρλαμά) υπήρξε μια από τις πιο διάσημες Ελληνίδες ηθοποιούς, η απόλυτη τηλεοπτική φαντασίωση των ανδρών τη δεκαετία του 1990 και ταυτόχρονα ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, καθώς ήταν παντρεμένη με τον σπουδαίο Γιάννη Πάριο.

Η ηθοποιός έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφασίζοντας να ζήσει μόνιμα στην Πάρο, Πάμε όμως στο θέμα μας! Ξέρετε πόσο ετών είναι; Αγνώριστη η Σοφία Αλιμπέρτη! Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός;

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 3 Μαρτίου το 1966 που σημαίνει πώς είναι 53 ετών! Πάθατε πλάκα; Εμείς να δείτε...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share