Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποχώρησε η Μαρία Σολώμου από τη "Βερβερίτσα"! Τι συνέβη;

Το μήνυμα της στα social media

13 Σεπτεμβρίου 2019 16:25
Αποχώρησε η Μαρία Σολώμου από τη

Έπειτα από μια επιτυχημένη σεζόν στο θέατρο Βρετάνια και μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η Μαρία Σολωμού ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram την αποχώρηση της από την παράσταση «Βερβερίτσα». Μαρία Σολωμού: Αυτό είναι το αληθινό ύψος της ηθοποιού και τα κιλά της!

«Τελευταία παράσταση Βερβερίτσα σήμερα…. Αποχαιρετώ την Άννα Μαρίζα Φονιά, όπως της αρμόζει …..Με χαρά, πήδουλους, τσουλήθρες και πολλή πολλή αγάπη!!! Θα μου λείψετε όλοι και καθ ένας ξεχωριστά…..πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ!!! Αφήνω τη σκυτάλη σε πολύ καλά χέρια και ανυπομονώ για τη συνέχεια !!!», έγραψε συγκεκριμένα η Μαρία Σολωμού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γνωστή ηθοποιός θα συμμετέχει φέτος στην παράσταση «Βρε καλώς τους» στο θέατρο Βρετάνια σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλλιπίδη. Στο θίασο θα βρίσκεται ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Παύλος Χαικάλης και ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού:

Ζευγάρι με την Μαρία Σολωμού ο Αλέξης Γεωργούλης!

Μαρία Σολωμού - Αλέξης Γεωργούλης: Πρόκειται για ένα από τα άγνωστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ελάχιστοι μέχρι σήμερα γνώριζαν πως ήταν μαζί!

Η Μαρία Σολωμού και ο Αλέξης Γεωργούλης, σε κοινή τους συνέντευξη σε περιοδικό παραδέχθηκαν ότι κάποτε υπήρξαν ζευγάρι. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης ανέφερε: «Με τη Μαρία συναντηθήκαμε πρώτη φορά στο κυλικείο της σχολής. Εννοείται ότι μου άρεσε και έψαχνα έναν τρόπο για να της πιάσω κουβέντα».

Η Μαρία, η οποία διατηρεί πολύχρονη σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη, φάνηκε να έχει πιο επιλεκτική μνήμη, με χιούμορ δε, ανέφερε: «Επειδή έχω επιλεκτική μνήμη, αυτή η σχέση είναι σαν να έγινε σε μια προηγούμενη ζωή. Τον θυμάμαι όταν δούλευε στο μπαρ Σκηνή, όπου πηγαίναμε όλοι μαζί, αλλά επειδή ήταν ένας στο πρωινό τμήμα και ο άλλος στο απογευματινό, πρέπει να είχαμε συναντηθεί κάποια στιγμή στο "μπες βγες". (...) Είναι τόσα πολλά τα χρόνια που έχουμε χωρίσει, που πραγματικά αυτή η σχέση έχει παραγραφεί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share