Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σία Κοσιώνη: Ανακοίνωσε το νέο ερχομό στην οικογένεια!

Η χαριτωμένη ανάρτηση!

13 Σεπτεμβρίου 2019 09:13
Σία Κοσιώνη: Ανακοίνωσε το νέο ερχομό στην οικογένεια!

Ξεχωριστή όπως πάντα η Σία Κοσιώνη σε κάθε της ποστ στο διαδίκτυο! Έτσι και τώρα πόσταρε το νέο μέλος της... οικογένειας στο σπίτι! Ή για να τα λέμε καλύτερα ένας απρόσμενος επισκέπτης!

Πρόκειται για ένα σπουργίτι, το οποίο έκανε την εμφάνιση μπροστά στον γιο της, με τον μικρό να τον ταΐζει! Λαμπερή νύχτα για τη Σία Κοσιώνη: Δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία της!

"Η έκπληξη δεν ήταν οτι μπήκε στο σπίτι μας. Ουτε οτι το πιάσαμε με άνεση. Η έκπληξη ήταν οτι αφού μας έπεισε στη διάρκεια του πρωινού που μοιραστήκαμε οτι ήταν τραυματισμένο, ξαφνικά πέταξε μακριά και μας άφησε με την απορία! Αλλα και με απέραντη χαρα", ανέφερε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη!

Δείτε το ποστ στο Athensmagazine.gr:

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε η Σία Κοσιώνη!

Άφωνη έμεινε η Σία Κοσιώνη! Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, το βράδυ της Τετάρτης (11/09) βρέθηκε στην παρουσίαση προγράμματος του καναλιού, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. "Παγώνουν τα συναισθήματά μου!" Αποκάλυψη σοκ από την Σία Κοσιώνη!

Όπως πάντα ήταν μια καλλονή, ενώ είχε επιλέξει να φορέσει ένα φόρεμα ταμπά. Ωστόσο, αυτό που δεν περίμενε ήταν να έχει επιλέξει και η Τατιάνα Στεφανίδου το ίδιο φόρεμα.

Δείτε και μόνοι σας:

ZARA: Βρήκαμε το συνολάκι της Σίας Κοσιώνη με μόλις 29,95 ευρώ!

Στο Athensmagazine.gr βρήκαμε το μοναδικό συνολάκι που φόρεσε η Σία Κοσιώνη στην συναυλία του "Όλοι Μαζί Μπορούμε" στο Καλλιμάρμαρο. Κοστίζει μόνο 29,95 ευρώ από τα Zara!

H αγαπημένη παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, επέλεξε ένα total white look, και ήταν μία από τις πιο κομψές παρουσίες της βραδιάς. Μάλιστα συνδύασε το look με nude γόβες και έκανε μια πολύ σικ εμφάνιση. Στο σημείο να σας θυμίσουμε και το all time classic φόρεμα που μπορείς να φοράς παντού!

Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ένα ίδιο συνολάκι από τα zara το οποίο κοστίζει 29,95 ευρώ και είναι απλά τέλειο.

Ριχτό τοπ με στρόγγυλη λαιμόκοψη, V ντεκολτέ και κοντό μανίκι με βολάν. Λεπτομέρεια απλικέ φιόγκος από το ίδιο ύφασμα. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπί.

Λαμπερή νύχτα για τη Σία Κοσιώνη: Δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία της!

Μια ξεχωριστή βραδιά ήταν η χθεσινή (09/09) για την Σία Κοσιώνη!

Η παρουσιάστρια έδωσε το παρόν στην συναυλία του "όλοι μαζί μπορούμε" στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, σε μια βραδιά που είχε απόλυτη επιτυχία με το Στάδιο να είναι κατάμεστο! Άλλωστε η Σία Κοσιώνη είναι μια γυναίκα που από την πρώτη στιγμή έχει προωθήσει το "όλοι μαζί μπορούμε" και δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία της, ποστάροντας τις ανάλογες ιστορίες στο Instagram!

Με την ευκαιρία διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Τέλος εποχής για την Σία Κοσιώνη!

Μεταξύ των ονομάτων των καλλιτεχνών που προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς και να ερμηνεύσουν τραγούδια του συνθέτη είναι οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνη Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος.

Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share