Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο απόλυτος ξεπεσμός! Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα το παλιό ερωτικό είδωλο Μίκι Ρουρκ!

Θα μείνετε άφωνοι

13 Σεπτεμβρίου 2019 08:49
Ο απόλυτος ξεπεσμός! Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα το παλιό ερωτικό είδωλο Μίκι Ρουρκ!

Στο δρόμο για το κομμωτήριο στο Λος Άντζελες εντόπισε ο φακός τον 65χρονο Μίκι Ρουρκ μαζί με ένα φίλο του.

Ο Μίκι Ρουρκ φορούσε ένα ξεθωριασμένο στενό παντελόνι τζιν και κόκκινα μποτάκια ενώ αποφάσισε να μην φορέσει πουκάμισο παρά μόνο μία ζακέτα με φερμουάρ η οποία αποδείχθηκε κάπως κοντή με..αποτέλεσμα να βγαίνει έξω η κοιλιά του.

Το όλο σύνολο συμπλήρωνε μία μακριά αλυσίδα με ένα σταυρό που κρεμόταν στο στήθος του.

Αλέκος Αλεξανδράκης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο γιος του!

Δείτε πως είναι σήμερα:

Καλλονή: Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου μεγάλωσε και είναι φτυστή η μητέρα της!

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για τον Τόλη Βοσκόπουλο και την Άντζελα Γκερέκου, οι οποίοι παραμένουν αγαπημένοι και αχώριστοι, ακόμη και αρκετά χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία.

Ως γνωστόν, το αγαπημένο ζευγάρι, έχει και μία έφηβη κόρη την Μαρία, την οποία έχουν φροντίσει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Μαρία λοιπόν, έχει τεράστια αδυναμία στον μπαμπά και μοιάζει εκπληκτικά στην μαμά της-άρα είναι κούκλα!

Κάτι που διαπιστώσαμε και με τα ίδια μας τα μάτια, μιας και ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε μαμά και κόρη να βολτάρουν στη Γλυφάδα. Και ναι, η Μαρία έχει μεγαλώσει, έχει ομορφύνει κι άλλο και έχει γίνει σωστή δεσποινίδα.

Αλέκος Αλεξανδράκης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο γιος του!

Εσείς έχετε δει πώς είναι σήμερα ο γιος του Αλέκου Αλεξανδράκη;

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης υπήρξε ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς και τους γοητευτικούς άντρες του ελληνικού κινηματογράφου. Επίσης έχετε δει την κόρη του Φαίδωνα Γεωργίτση;

Στην παρακάτω σπάνια φωτογραφία, ο Αλέκος Αλεξανδράκης διαβάζει ένα ρόλο υπό το βλέμμα του μικρού τότε γιου του, του γλυκύτατου Βάσια.

Ο Βάσιας Αλεξανδράκης είναι ένα από τα δύο παιδιά που απέκτησε ο Αλέκος Αλεξανδράκης στον τέταρτο γάμο του με την Ελβετή Βερένα Γκάουερ. Το άλλο είναι η κόρη του Γιοχάνα Αλεξανδράκη!

Δείτε όμως πώς είναι σήμερα!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και το γιο του αείμνηστου Αλέκου Αλεξανδράκη, Βάσια Αλεξανδράκη.

«Κάναμε γυρίσματα με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τον χάναμε, έκανε στα καμαρίνια…»

Ο Κώστας Βουτσάς ξέρει και μπορεί να διηγηθεί ιστορίες μοναδικές. Ως ένας από τους τελευταίους της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Και αυτό έκανε μιλώντας στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Ο Κώστας Χατζηχρήστος ήταν μεγάλο ταλέντο αλλά μετά τα χάλασε, δεν ξέρω για ποιο λόγο.

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης ήταν ο πρώτος εραστής του κόσμου. Έχει πάει με όλες τις πρωταγωνίστριες! Όλες τις πρωταγωνίστριες! Κάναμε γύρισμα και τον χάναμε.

Έλεγε ο Γιάννης Δαλιανίδης «Πηγαίνετε στο καμαρίνι, θα είναι με καμιά κομπάρσα και θα κάνει σ-eξ». Ήταν σπουδαίο παιδί και δεν έχει πει ποτέ για καμία. Ήταν πάρα πολύ καλός ηθοποιός!

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ήταν κι αυτός εραστής μεγάλος. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν απόμακρος άνθρωπος, δεν ήταν της παρέας. Αλλά ήταν πολύ γλυκός και σεμνός και χωρίς βεντετισμό».

Δείτε πώς είναι σήμερα ο γιος του Θανάση Βέγγου!

Δείτε πως είναι ο πρωτότοκος γιος του Θανάση Βέγγου, Βασίλης. Η ομοιότητα με τον πατέρα του είναι παραπάνω από εμφανής. Ο μεγαλύτερος γιος του Θανάση Βέγγου θυμ'άτε την παιδική του ηλικία δίπλα στον μεγάλο πρωταγωνιστή. Η μητέρα του Ασημίνα, η σύζυγός του Χρύσα και τα εγγόνια του πιο "όμορφου παππού" Θανάση και Νίκη. Έλενα Ναθαναήλ: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε ποια είναι η κόρη της!

Όπως είχε πει ο γιος του: «Ήταν πάρα πολύ καλά εκείνα τα χρόνια, αν και τον πατέρα δεν τον βλέπαμε τόσο συχνά όσο θα θέλαμε. Είχε πολλές ασχολίες με τις ταινίες, το θέατρο και με τα υπόλοιπα προβλήματα της δουλειάς του. Γνωρίζετε πως ο πατέρας έκανε μια εταιρεία παραγωγής ταινιών.

Ο μόνος λόγος λοιπόν που έκανε αυτή την εταιρεία ήταν για να μπορεί να γυρίζει τις ταινίες που εκείνος ήθελε με τον τρόπο του. Οι ταινίες του πατέρα ήταν πραγματικός κινηματογράφος. Για τον πατέρα δεν έπαιζε τόσο μεγάλο ρόλο το σενάριο. Το σενάριο ήταν απλά ο κορμός σε όλη τη διεργασία της ταινίας που έκανε. Μόνος τους διακωμωδούσε και έβγαινε εκτός σεναρίου συνέχεια. Σαν τον Τσάρλι Τσάπλιν.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share