Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το παλάτι σπίτι της Δέσποινας Μοιραράκη που θα ζήλευε και η... Αθηνά Ωνάση!

Ολυμπιακών διαστάσεων!

13 Σεπτεμβρίου 2019 08:37
Το παλάτι σπίτι της Δέσποινας Μοιραράκη που θα ζήλευε και η... Αθηνά Ωνάση!

H Δέσποινα Μοιραράκη είναι μία δυναμική επιχειρηματίας, η οποία έχει κατακτήσει την αγάπη του κόσμου μέσα από τη δουλειά και τον αλέγκρο χαρακτήρα της. Η ίδια άνοιξε το σπίτι της στο πρόσφατο παρελθόν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και πραγματικά μείναμε άφωνοι!

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή μονοκατοικία στη Γλυφάδα, διακοσμημένη με το άψογο γούστο της οικοδέσποινας, και φυσικά, με τα καλύτερα χαλιά της αγοράς.Η Δέσποινα Μοιραράκη δεν δίστασε να μιλήσει για την οικογένεια και τον σύζυγό της.

Αυτή είναι η αδερφή της Δέσποινας Μοιραράκη! Εσείς τι λέτε; Μοιάζουν;

«Δεν μου δίνει και δεν του δίνω κανένα δικαίωμα. Δεν του κάνω πρωινό στις 6 το πρωί, αν ξυπνήσω, θα ασχοληθώ λίγο μαζί του. Όταν επιστρέψω σπίτι, με περιμένει, και κατεβαίνει στο γκαράζ να με υποδεχτεί με μια αγκαλιά και ένα φιλί πάντα!» είπε, παρουσιάζοντας και φωτογραφίες των γονιών της, μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της για την απώλεια της μητέρας της, λέγοντας ότι της οφείλει τα πάντα.

«Περιμένω να γίνω γιαγιά, να μου κάνει κάποιος τη Δεσποινούλα. Ποιος θα μου το κάνει από τους γιους μου; Εκεί πραγματικά θα απογειωθώ!» συνέχισε, εκφράζοντας το πόσο αδημονεί για ένα εγγόνι. Αμέσως μετά, προχώρησε στα ενδότερα του σπιτιού της, την κουζίνα, και την εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα.

Δείτε το σπίτι της στο βίντεο που ακολουθεί:

Οι δύσκολες ώρες της Δέσποινας Μοιραράκη! - «Μου έπεσαν τα μαλλιά, κυκλοφορούσα με περούκες» (video)

Η Δέσποινα Μοιραράκη συγκλόνισε με τις δύσκολες ώρες που πέρασε, οι οποίες επηρέασαν την υγεία της και έφτασε σε σημείο να κυκλοφορεί με περούκες, καθώς της έπεσαν τα μαλλιά, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη!

Η «βασίλισσα των χαλιών» σόκαρε!

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha «Μετά τα Μεσάνυχτα» και αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα, τα οποία επηρέασαν ακόμη και την υγεία της:

«Μου έπεσαν τα μαλλιά, κυκλοφορούσα με τρέσες και δεν το ήξερε κανείς. Από τα επαγγελματικά προβλήματα και το στρες για τα οικονομικά».

Παράλληλα πρόσθεσε για τις οικονομικές δυσκολίες και όσα είχαν γραφτεί για την πτώχευση: «Ως επιχειρηματίας, είχα δυσκολίες οικονομικές στην επιχείρηση.

Το χαλί είναι εποχιακό και πολυτελείας. Το brand μου με έσωσε, έκανα μια μεγάλη στροφή από πολύ ακριβά πράγματα να φέρω πιο οικονομικά. Είχα κάποιες υποχρεώσεις προς τις τράπεζες και το δημόσιο.

Εγώ έχω πολύ καλή σχέση με το χρήμα και αγόραζα ακίνητα και είχα αγοράσει περισσότερα από 3 με δάνεια.

Όταν τα αγόρασα είχα εισπράξεις, όταν ήρθε η κρίση, οι εισπράξεις που είχαμε δεν ήταν αντίστοιχες με πριν για να ανταπεξέλθω. Δεν το έβαλα κάτω, είμαι αγωνίστρια, απλά είχα κάποια θέματα με τις τράπεζες και έπρεπε να λάβω τα μέτρα μου. Η τράπεζα μας στρίμωξε για το κατάστημα στο Μαρούσι και έγινε μια αίτηση πτώχευσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι πτώχευσα ρε παιδιά.

Αυτός ο ελιγμός που έδινε την δυνατότητα να κερδίσω λίγο χρόνο και να μπορώ να διαπραγματευτώ καλύτερα. Το δημοσίευμα θα μπορούσε να βγει νωρίτερα, όταν βγήκε ήταν όλα ήδη τελειωμένα. Είμαι μια αγωνίστρια, δεν μπορείς να βάζεις τέτοιους τίτλους.

Και η δημοσιογράφος δεν με πήρε ένα τηλέφωνο. Εγώ τη βασιλεία μου δεν τη χάνω. Ούτε πτώχευσε η εταιρία, ούτε τίποτα».

Δείτε το βίντεο του youweekly.gr

Αυτή είναι η αδερφή της Δέσποινας Μοιραράκη! Εσείς τι λέτε; Μοιάζουν;

Πως μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Η Δέσποινα Μοιραράκη για πρώτη φόρα, σύστησε την αδερφή της on camera!

Η ομοιότητα είναι απίστευτη!

Η Σοφία Κάτσα μίλησε για την "βασίλισσα των χαλιών" με τα καλύτερα λόγια: "Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος. Η Δέσποινα είναι δοτική και απόλυτη. Είμαστε δύο και αγαπιόμαστε πολύ"! είπε και προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για την αδερφή της... "Όταν ήμασταν στο δημοτικό η Δέσποινα ξεκίνησε να βάφεται! Έπαιρνε τα μολύβια και τα έβαζε στα μάτια σαν σκιά! Η μαμά μας φώναζε! Ασε, πολλά μαλλιοτραβήγματα" είπε..

Όμως και η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την αδερφούλα της... "Ορκίστηκα στη μάνα μας που έφυγε πέρυσι ότι θα είμαι το είναι της αδερφής μου"!

Για περισσότερα gossip θέματα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share