Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκλείεται: Αυτή είναι η ηλικία της Σάσας Σταμάτη!

Πόσο;;;

13 Σεπτεμβρίου 2019 07:30
Αποκλείεται: Αυτή είναι η ηλικία της Σάσας Σταμάτη!

Ξέρετε ποια είναι η ηλικία της Σάσας Σταμάτη; Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε!

Η Σάσα Σταμάτη γεννήθηκε στην Αθήνα, και μεγάλωσε στη Μάνδρα Αττικής. Από μικρή ηλικία, ασχολήθηκε με το χορό, το πιάνο αλλά και το θέατρο, πηγαίνοντας σε θεατρικό εργαστήρι. Άσχημα τα νέα για τη Σάσα Σταμάτη!

Σπούδασε στη σχολή Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 και έπειτα, εγκαταστάθηκε για αρκετό καιρό στη Θεσσαλονίκη, όπου δούλεψε ως δημοσιογράφος - ρεπόρτερ στο Μακεδονία TV.

Επέστρεψε στην Αθήνα, εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα ως δημόσιος υπάλληλος στη Νομαρχία Δυτικής Αττικής αλλά και ως αρθρογράφος στην εφημερίδα «Espresso».

Το 2010, πέρασε από οντισιόν για την ολοκλήρωση του πάνελ της εκπομπής "Πρωινό mou", με βασικούς παρουσιαστές τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και πήρε τη θέση. Έπειτα, ξεκίνησε να εργάζεται για την εφημερίδα "Παραπολιτικά", όπου και συνεχίζει, ενώ από το 2013 έως το 2016, ήταν συμπαρουσιάστρια των Λιάγκα -Σκορδά στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό". Από το 2016 έως το 2017 ήταν συμπαρουσιάστρια της Φαίη Σκορδά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό".

Τον Φεβρουάριο του 2018 ανέλαβε την παρουσίαση της δική της εκπομπής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ με τίτλο "Ooh la la!". Πάμε όμως στο θέμα μας!

Η Σάσα Σταμάτη γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου το 1981 που σημαίνει ότι έχει κλείσει τα 37 της χρόνια!

Αγνώριστη η Σάσα Σταμάτη! Θα μείνετε άναυδοι!

Κυριολεκτικά αγνώριστη είναι η Σάσα Σταμάτη στην παρακάτω φωτογραφία... Θα μείνετε όλοι άναυδοι!

Έπεσε στα χέρια μας, μια φωτογραφία από τα παιδικά χρόνια της παρουσιάστριας και η αλήθεια είναι ότι διαφέρει πολύ από τότε.

Το γλυκό κοριτσάκι που ποζάρει ανέμελο, μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, δεν είναι άλλη από τη Σάσα Σταμάτη. Η δημοσιογράφος μελαχρινή τότε όλο χάρη, δε θυμίζει σε τίποτα την τώρα εκρηκτική Σάσα.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη πολλά χρόνια πριν, όταν η Σάσα ήταν 5 χρονών! Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες η Σάσα, ανέκαθεν είχε άποψη για το ντύσιμο και παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ μικρή το ντύσιμο της ήταν εντυπωσιακό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share