Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βικτώρια Καρύδα: Δείτε πώς έχει αλλάξει το πρόσωπό της!

Είναι μια κούκλα!

12 Σεπτεμβρίου 2019 13:05
Βικτώρια Καρύδα: Δείτε πώς έχει αλλάξει το πρόσωπό της!

Πώς ήταν το πρόσωπο της Βικτώριας Καρύδα πριν τις πλαστικές επεμβάσεις;

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έχει γίνει ένας αρκετά ενεργός χρήστης του instagram. Μάλιστα πριν καιρό είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία είναι άβαφη και χωρίς επεξεργασία! Χαμογελάει ξανά η Βικτώρια Καρύδα: Το γλυκό φιλί στο νέο της "φίλο"!

Στην συγκεκριμένη selfie βλέπουμε καθαρά το πρόσωπό της και τις φακίδες της αλλά δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε μια διαφορά που δεν υπάρχει στις φωτογραφίες από το παρελθόν της! Όταν ακόμα δεν είχε πειράξει τα χείλια της...

Πριν τις πλαστικές επεμβάσεις...

Δεν το προσέξατε κι εσείς έντονα;

Όπως και να έχει είναι μια κούκλα, αναμφισβήτητα!

Δεν φαντάζεστε ποια είναι η πραγματική ηλικία της Βικτώρια Καρύδα!

Ούτε που φανταζόσασταν ποια είναι η πραγματική ηλικία της Βικτώρια Καρύδα! Το μοντέλο παρόλο που έχει δυο παιδιά διατηρεί ένα καλλίγραμμο σώμα που πολλές γυναίκες θα ζήλευαν! Πόσο καλά όμως την γνωρίζετε; Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε την ηλικία της αλλά και το βιογραφικό της!

Η Βικτώρια Καρύδα έχει γεννηθεί στην Ουκρανία από Έλληνες γονείς. Στην Ελλάδα ήρθε πριν από δεκαεφτά χρόνια (συγκεκριμένα το 2001) μαζί με τους γονείς της και έζησε για κάποια χρόνια στην Αλεξανδρούπολη μαζί τους. Δείτε ακόμα: Έτσι ήταν 10 διάσημοι στα νιάτα τους!

Στη συνέχεια έφυγε από εκεί και πήρε μέρος στα καλλιστεία και κέρδισε τον τίτλο Μις Τουρισμός. Αν και έχει σπουδάσει κομμωτική, ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε το ενδιαφέρον της για τη μόδα, αφού θαύμαζε τις ενδυματολογικές επιλογές της μαμάς της.

Δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks Greece επειδή θέλει να δείξει το στυλ και τη φαντασία της. Είδωλό της ο Alexander McQueen.

Μιλάει 3 γλώσσες: Ελληνικά, Ρώσικα και Αγγλικά.

Η Βικτώρια Καρύδα είναι 33 ετών.

Η Βικτώρια Καρύδα έχει κερδίσει στα Playmate τον τίτλο της αναπληρωματικής Super Star, ενώ το 2004, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό «Μις Τουρισμός» και κέρδισε τον δεύτερο τίτλο (Β’ Παγκόσμιος Τουρισμός). Αργότερα πήρε μέρος στον διεθνή διαγωνισμό «Top Model International» στο Κίεβο κερδίζοντας τον πρώτο τίτλο.

Τον Αύγουστο του 2016 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Γιάννη Μακρή. Το μυστήριο τελέστηκε σε εκκλησάκι που βρίσκεται σε γνωστό ξενοδοχείο της Μυκόνου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share