Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έτσι έχασε όλα του τα χρήματα του ο παρουσιαστής!

Αποκάλυψη!

11 Σεπτεμβρίου 2019 13:14
Ανδρέας Μικρούτσικος: Έτσι έχασε όλα του τα χρήματα του ο παρουσιαστής!

Τον τρόπο με τον οποίο ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχασε όλα του τα χρήματα είχε εξηγήσει η Τατιάνα Στεφανίδου, μιλώντας για τις οικονομικές δυσκολίες που τον οδήγησαν στο να απομονωθεί.

«O Ανδρέας έβγαλε πάρα πολλά λεφτά από την τηλεόραση. Ξέρουμε όλοι και εκείνος το ήξερε, ότι η τηλεόραση είναι εφήμερη. "Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι...": Συγκίνηση!

Εκεί, λοιπόν, οι περισσότεροι από εμάς φροντίζουμε να έχουμε έτοιμο το επόμενό μας βήμα. Ο Αντρέας πήρε ένα μέρος των χρημάτων του και το επένδυσε σε μια εταιρεία παραγωγής, σε κάποια στούντιο», ανέφερε η παρουσιάστρια, σχολιάζοντας συνέντευξη του γιου του Ανδρέα, ο οποίος εξέφρασε την πικρία του για τους ανθρώπους που δεν στάθηκαν στο πλευρό του πατέρα του.

Εξηγώντας πώς ο παρουσιαστής βρέθηκε απομονωμένος, να «παλεύει» με την κατάθλιψη, η Τατιάνα συνέχισε: «αυτό του Ανδρέα δεν του βγήκε, με αποτέλεσμα να χάσει όλα του τα χρήματα.

Έμεινε και εκτός τηλεόρασης και επειδή η ζωή του άλλαξε δραματικά, κλείστηκε στον εαυτό του. Μπορεί να κλειστείς στον εαυτό σου, να πάθεις την καταθλιψούλα σου, να μην θέλεις να δεις άνθρωπο, να ντρέπεσαι γι’ αυτό που σου έχει συμβεί, να μην μπορείς να το διαχειριστείς… υπάρχουν, όμως, άνθρωποι που θέλουν να σου σταθούν».

«Δεν ήταν άνθρωποι δίπλα μου γιατί δεν ήθελα!

Ξαφνικά από τη μια μέρα στην άλλη, βρέθηκα να με κυνηγά σύμπασα η οικονομική οικουμένη της Αθήνας. Από εκεί που είχα σχεδόν διασφαλίσει το μέλλον μου, βρέθηκα χωρίς τίποτα στα χέρια, χάνοντας τα πάσα όσα είχα.

Βρέθηκα στην καταστροφή μου», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Ανδρέας για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Άλλος άνθρωπος ο Ανδρέας Μικρούτσικος!

Πραγματικά άλλος άνθρωπος είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος!

Ο παρουσιαστής, εδώ και χρόνια έχει χαθεί, αφήνοντας όλη τη δημοσιότητα πίσω του.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να περνά κατάθλιψη αλλά και οικονομική καταστροφή! Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο καρκίνος τους χτύπησε την πόρτα!

Συγκεκριμένα, είχε ειπωθεί ότι ο παρουσιαστής στο πρόσφατο παρελθόν ζούσε με τον φόβο να του πάρουν το σπίτι αφού δεν μπορούσε να αποπληρώσει τα χρέη του. Η αλήθεια είναι πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έχει πάρα πολύ καιρό να κάνει μια δημόσια εμφάνιση..Γεγονός που προβληματίζει τους πάντες.

Πριν καιρό, η Σοφία Βόσσου σε συνέντευξή της στο "Έλα Χαμογέλα", αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο λέγοντας: "Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μιλάμε πού και πού, περνάει μία περίοδο μοναχική. Δεν είναι και πολύ των τηλεφώνων. Όταν εκείνος αποφασίσει και θέλει να βγει από το κλουβί του, θα βγει. Ο Ανδρέας ξέρει ότι θα είμαι εκεί όταν χρειαστεί και ξέρω και εγώ ότι θα είναι εκεί αν τον χρειαστώ".

Στην ερώτηση αν σκοπεύει να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πράγματα ο αγαπημένος παρουσιαστής, εκείνη απάντησε: "Διόλου απίθανο να ξαναγυρίσει στα πράγματα και πάλι να κάνει και σπουδαία πράγματα. Ο Ανδρέας είναι δίδυμος. Είναι σαν τον φοίνικα, εκεί που τον βλέπεις κάτω, είναι ξαφνικά πάνω. Το θεωρώ σχεδόν σίγουρο εγώ ότι θα ξαναγυρίσει".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share