Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βαρύ πένθος για τον Αντώνη Κανάκη!

Δεν μπορεί να το πιστέψει!

10 Σεπτεμβρίου 2019 20:19
Βαρύ πένθος για τον Αντώνη Κανάκη!

"Μαύρισε" η ψυχή του Αντώνη Κανάκη, από τον θάνατο που συγκλόνισε τον παρουσιαστή! Βαρύ το πένθος....

Το μήνυμά του στα social media για την μεγάλη απώλεια.

Ο Αντώνης Κανάκης δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν είναι πια στη ζωή, ο οποίος "έφυγε" ξαφνικά τη Δευτέρα από τη ζωή!

Ο παρουσιαστής θέλησε να αποχαιρετήσει τον σπουδαίο τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη, γράφοντας ένα μήνυμα στα social media, μαζί με στίχους από το τραγούδι "Ερωμένη μου" του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! Μάλιστα, να σας θυμίσουμε ότι η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του καλλιτέχνη ήταν στην εκπομπή "VINΥΛΙΟ".

«Ούτε μπορώ, ούτε θέλω να πιστέψω αυτό που έμαθα σήμερα...», ήταν το μήνυμά του.

Αντώνης Κανάκης: Αυτή είναι η γυναίκα του που είναι εξαφανισμένη στα ΜΜΕ!

Σίγουρα κάτι που πολύ λίγοι γνωρίζουν, είναι το ποια είναι η σύντροφος του Αντώνη Κανάκη! Η εξαφανισμένη γυναίκα που έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, και τηρεί πολύ χαμηλό προφίλ στα ΜΜΕ.

Ιδού λοιπόν:

«Μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της συντρόφου του Αντώνη Κανάκη, πολλοί ήθελαν να αποθανατίσουν το ζευγάρι. Ειδικά την περασμένη Τετάρτη, όπου η Επιστήμη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ωστόσο ο παρουσιαστής δεν τους έκανε την χάρη και έφυγε από το μαιευτήριο χωρίς κανείς να τον υποψιαστεί. Και μπορεί μέχρι τώρα να κρατούσε την προσωπική του ζωή κρυφή, οι πρώτες φωτογραφίες της 28χρονης συντρόφου του, μόλις κυκλοφόρησαν. Η μεγάλη επίθεση τους Sin Boy στον Αντώνη Κανάκη - «Tον μισώ, είναι ό,τι χειρότερο»!

Κατά την διάρκεια διακοπών τους, το Mykonos Live τους εντόπισε -όπως όλους τους διάσημους άλλωστε- και κάπως έτσι έγιναν τα αποκαλυπτήρια της Επιστήμης. Μάλιστα το βίντεο, κάποια στιγμή ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής: «Που είναι η Έπη;». Έτσι φωνάζουν την Επιστήμη όλοι οι φίλοι της.»

Εμείς στο Athensmagazine.gr λοιπόν, βρήκαμε και τότε αλλά και τώρα... φωτογραφίες της καλλονής επιστήμης:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share