Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

Ραγίζει καρδιές η Νατάσα Παζαΐτη: Βγήκε νικήτρια από την μεγάλη μάχη!

Σπαρακτικό μήνυμα!

10 Σεπτεμβρίου 2019 12:50
Ραγίζει καρδιές η Νατάσα Παζαΐτη: Βγήκε νικήτρια από την μεγάλη μάχη!

Ευτυχισμένη, συγκινημένη και περήφανη είναι η Νατάσα Παζαΐτη. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, κατάφερε μαζί με τους συνεργάτες της, μια μεγάλη νίκη!

Το «Νατάσα Παζαΐτη – Κέντρο Υγείας μαστού» κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διεθνή διαγωνισμού φωτογραφίας Pink Glove..

Photo Competition. Η κ. Παζαΐτη ευχαρίστησε τόσο τους συντελεστές της φωτογράφισης και τον φωτογράφο Γιάννη Βασταρδή, όσο και τον κόσμο που ψήφισε την φωτογραφία!

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Νατάσα εσύ; Η απίστευτη αλλαγή της Παζαΐτη που δεν την γνωρίζει ούτε ο... Καραμανλής!

Διάβασε όσα έγραψε

Η μεγαλύτερη νίκη είναι η συμμετοχή

Νικήσαμε. Χιλιάδες άνθρωποι από όλον τον κόσμο έστειλαν τη φωτογραφία μας στην πρώτη θέση του διαγωνισμού Pink Glove Photo Competition. Η συμμετοχή μας με μήνυμα «Feel the (g)love – Νιώσε την αγάπη: Εμπιστεύσου την υγεία σου στα καλύτερα χέρια, εκείνα των εξειδικευμένων γιατρών και νιώσε την αγάπη» ταξίδεψε στον κόσμο για να βάλει το λιθαράκι της στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρόληψης στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Ραγίζει καρδιές η Νατάσα Παζαΐτη: Βγήκε νικήτρια από την μεγάλη μάχη!

Είμαι πολύ συγκινημένη όχι μόνο για τη νίκη αλλά για την εμπιστοσύνη, την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε με όλους τους τρόπους καθ’όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας: την ψήφο, τις κοινοποιήσεις και τα τρυφερά και ενθαρρυντικά σας μηνύματα. Και είμαι πολύ περήφανη που με το χρηματικό βραβείο που αντιστοιχεί στην πρώτη θέση θα ενισχύσουμε το «Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών) – Δίπλα στον ασθενή και την οικογένειά του» στο νέο πρόγραμμα κατ’ οίκον νοσηλείας που προσφέρει σε ασθενείς με καρκίνο:

Θα νιώσουν την αγάπη μας.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος. Η μεγαλύτερη νίκη είναι η συμμετοχή. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σπουδαίο φωτογράφο Γιάννη Βασταρδή και την δημιουργική του ομάδα (styling Dimitris Nireas Schwartz, makeup Thanos Molos, editing Maria Panagiotonakou ,ass.phot.Eleutheria Motaki).
Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου

Νατάσα Παζαΐτη.
ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΙΤΗ

Δημόσια έκκληση από την Νατάσα Παζαΐτη!

Σε μια δημόσια έκκληση προχώρησε η Νατάσα Παζαΐτη! Τι συνέβη;

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη, ως γνωστόν ειδικεύεται στην ογκολογική και την επανορθωτική χειρουργική του μαστού. Στο σημείο δείτε το υπερσύγχρονο ιατρείο της!

Μάλιστα πολλές φορές δημοσιεύει φωτογραφίες για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Έτσι πριν λίγες ημέρες και με αφορμή το φθινόπωρο δημοσίευσε μια φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: "Συμβολική #υπενθύμιση για την #πρόληψη οι #καρδούλες που έχουν κατακλύσει τα #social_media αλλά χρειάζεται #μαστογραφία, #υπέρηχος και #κλινική_εξέταση για να συμπληρωθεί το παζλ.... Το #Φθινόπωρο σηματαδοτοτεί τη σημαντικότητα του #προληπτικού_ελέγχου!!!"

Δείτε την ανάρτηση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share