Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις! Πήγαν στα δικαστήρια οι κόρες της ζωής Λάσκαρη για τα κλειδιά του σπιτιού αλλά... (Video)

Τι συνέβη με τη δίκη;

10 Σεπτεμβρίου 2019 11:58
Ραγδαίες εξελίξεις! Πήγαν στα δικαστήρια οι κόρες της ζωής Λάσκαρη για τα κλειδιά του σπιτιού αλλά...  (Video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην κόντρα της Μάρθας Κουτουμάνου και της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου.
Μάρθα Κουτουμάνου - Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Συνεχίζεται ο "πόλεμος"! Η εξέλιξη που βάζει φωτιά

Στα δικαστήρια βρέθηκαν οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη, οι οποίες μέχρι και τώρα δεν έχουν καταλήξει σε μία συμφωνία μεταξύ τους σχετικά με τη διαχείριση του σπιτιού στο Πόρτο Ράφτη το οποίο ανήκε στην μητέρα τους, Ζωή Λάσκαρη.

Και οι δύο κόρες διεκδικούν το σπίτι. Οι δύο δικηγόροι από τις δύο πλευρές ζήτησαν αναβολή και η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 29 Νοεμβρίου.

Μάρθα Κουτουμάνου: Χαρούμενη ξανά η κόρη της Ζωής Λάσκαρη! Η νέα σχέση και η ξαφνική συγκατοίκηση!

Χαμογελά ξανά η Μάρθα Κουτουμάνου, η κόρη της Ζωής Λάσκαρη αφού μια συγκατοίκηση την γέμισε χαρά!

Η κόρη του αείμνηστου Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου είναι ζευγάρι με τον Σωτήρη Μανίκα και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν ενώ φοιτούσαν στην δραματική σχολή. Μάλιστα, είναι τόσο αγαπημένοι που έχουν κάνει ήδη και στο επόμενο βήμα της σχέσης τους. "Έπεσε νεκρός": Τραγωδία για την Μάρθα Κουτουμάνου!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου στη Real Life, οι δυο τους συγκατοικούν στο σπίτι που διατηρεί η Ζένια Μπονάτσου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Ωστόσο, το ζευγάρι επιλέγει να τηρεί σιγήν ιχθύος όσον αφορά τον έρωτά τους. Εκείνη αποφεύγει οποιαδήποτε ερώτηση αφορά τον σύντροφό της, καθώς προτιμά να βρίσκεται στο προσκήνιο μόνο μέσα από τη δουλειά της και όχι μέσω της προσωπικής της ζωής.

Σε αυτό συναινεί απόλυτα και ο σύντροφός της, που δεν επιθυμεί επίσης να θορυβεί λόγω της σχέσης που διατηρεί με την εγγονή της Ζωής Λάσκαρη.

Μάρθα Κουτουμάνου: Ανατριχιάζει η κόρη της Ζωής Λάσκαρη! Δεν φαντάζεστε!

Ανατριχιάζει η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου.

Η φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας, προκαλεί συγκίνηση. Όταν η ταλαντούχα ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, βύθισε στο πένθος την οικογένεια της, αλλά και όσους την αγαπούσαν.

Στο φως της δημοσιότητας, συχνά έρχονται διάφορες φωτογραφίες της....Διαβάστε περισσότερα και δείτε την φωτογραφία που ανατριχιάζει στο Youweekly.gr!

Παλάτι: Αυτό είναι το σπίτι της Μάρθας Κουτουμάνου!

Αυτό είναι το σπίτι -παλάτι- της Μάρθας Κουτουμάνου, της κόρης της Ζωής Λάσκαρη!

Εσείς έχετε δει το σπίτι της; Μόλις το δείτε θα σας πέσει το σαγόνι!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share