Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

Αποκλείεται: Αυτή είναι η ηλικία της Μαρίας Μπακοδήμου!

Δεν θα το πιστεύετε!

10 Σεπτεμβρίου 2019 09:34
Αποκλείεται: Αυτή είναι η ηλικία της Μαρίας Μπακοδήμου!

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια και ελάχιστοι γνωρίζουν πως είναι και ηθοποιός!

Σπούδασε στο Οικονομικό της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ωστόσο η τηλεόραση την κέρδισε. Από το 1998 μέχρι το 2016 παρουσίασε διάφορες ψυχαγωγικές εκπομπές μαζί με το Φώτη Σεργουλόπουλο.

Από το 2009 μέχρι το 2016 παρουσίαζαν στο Star Channel την ψυχαγωγική εκπομπή Φώτης και Μαρία Live, εκπομπή αναγνωρίσιμη για τις φάρσες που κάνουν οι δυο παρουσιαστές. Μαζί έκαναν τον ελληνικό σχολιασμό του Διαγωνισμού Τραγουδιού Eurovision 2007. Έχει παίξει επίσης στην ταινία του Βασίλη Μυριανθόπουλου, Μόλις Χώρισα.

Αποκλείεται: Αυτή είναι η ηλικία της Μαρίας Μπακοδήμου!

Έχει δύο γιούς, τον Νικήτα και τον Άρη.

Όσο για την ηλικία της; Θα πέσετε από τα σύννεφα καθώς έχει κλείσει τα 54 χρόνια ζωής! Απίστευτο; Δεν τις φαίνονται με τίποτα...

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε το Θρίλερ με την Μαρία Μπακοδήμου: Μεγάλη απάτη!

"Θέλω να φύγεις": Αποκάλυψη και χωρισμός σοκ για την Μαρία Μπακοδήμου!

"Θέλω να φύγεις", είχε πει η Μαρία Μπακοδήμου σε χωρισμό! Μια αποκάλυψη που έχει κάνει η ίδια! Επίσης, έχετε δει τις πλαστικές στο πρόσωπό της που δεν μπορεί να κρύψει;

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος δεν είναι ένα συνηθισμένο πρώην ζευγάρι, δύο πρώην σύζυγοι που θα συναντήσουμε εύκολα στις διπλανές μας πόρτες. Δύο άνθρωποι με έντονη προσωπικότητα που συναντήθηκαν έκαναν οικογένεια και χώρισαν όταν δεν γινόταν να είναι πια μαζί.

Οι δυο τους σε παλαιότερη συνέντευξη μίλησαν για την περίοδο που ο εκδότης και κριτής του My style rocks μπήκε σε κλινική απεξάρτησης από το αλκοόλ, τη ζωή τους στο σπίτι, την απόκτηση των γιων τους και το τεστ DNA που ζητούσε στη Μαρία Μπακοδήμου.

Ένα μεγάλο μέρος της αποκαλυπτικής συνέντευξής τους προβλήθηκε στη «Φωλιά των ΚουΚου», όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται στο περιστατικό που αποτέλεσε την αιτία του χωρισμού τους και την απιστία του Δημήτρη Αργυρόπουλου.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξής τους:

Οι σχέσεις σας είναι καταπληκτικές. Ήταν πάντα;
Μαρία: Όταν αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο, ήμασταν πολύ πολιτισμένοι. Στη διάρκεια υπήρξαν διακυμάνσεις, και μάλιστα πριν έξι περίπου χρόνια δημιουργήθηκε πολύ μεγάλη ένταση.
Δημήτρης: Δεν το θυμάμαι εγώ αυτό.

Μαρία: Πως δεν το θυμάσαι; Είχες γίνει πολύ τοξικός και είχαμε φτάσει στο σημείο να μη μιλάμε.
Δημήτρης: (...) Από τη δική μου την πλευρά τα πράγματα ήταν διαφορετικά, γιατί το διαζύγιο με πόνεσε πάρα πολύ. Όταν χωρίσαμε με τη Μαρία, έγινα κουρέλι. Ένιωθα ότι απέτυχα ως σύζυγος, ως γονιός, ως οικογενειάρχης. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έβλεπα τη ζωή μας στα περίπτερα, κάτι που ήταν ενοχλητικό. Απλώς η Μαρία δεν αντιλαμβανόταν τι ένιωθα μέσα μου, γιατί είμαι πολύ καλός ηθοποιός και υποκρινόμουν ότι όλα είναι καλά. [...] Η Μαρία ήθελε να είναι και ο άντρας της σχέσης. Είναι τόσο δυναμική γυναίκα, που ήθελε να είναι η αρχηγός της οικογένειας. Εγώ μεγάλωσα στο Χαλάνδρι και να το γράψεις με “ντ”, σε παρακαλώ. Δεν ήμουν η Μαντάμ Σουσού από το Λονδίνο για να μου λέει τι να κάνω. Ήξερα όταν τη γνώρισα ότι είναι αγοροκόριτσο, αλλά περίμενα ότι όταν θα παντρευόμασταν, θα κρατούσε τον δυναμισμό που έχει στη δουλειά της και μόλις γυρνούσε σπίτι, θα ερχόταν στην αγκαλιά μου και θα της έλεγα: “Εγώ θα σε σώσω”.
Μαρία: Αυτά λες και δεν θα φτιάξω τη ζωή μου.

Yπήρξε κάποιο περιστατικό που σας έκανε να πείτε «πρέπει να χωρίσουμε»;
Μαρία: Υπήρξαν πολλά. Αλλά το κερασάκι ήταν ένα βράδυ που είχαμε βγει χωριστά. Επέστρεψα σπίτι, ο Δημήτρης δεν ήταν εκεί και έπεσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή κατά τις 6:00 το πρωί χτύπησε το κουδούνι. Κατέβηκα κι όταν ρώτησα ποιος είναι, μου απάντησε: “Μου ανοίγεις; Δεν έχω κλειδιά”. “Να είχες” του απάντησα. “Έλα και είναι και η αστυνομία εδώ” μου είπε, και όπως κοίταξα από το τζαμάκι της πόρτας, είδα τον φάρο του περιπολικού. Τι είχε συμβεί; Του είχαν ζητήσει να σταματήσει, εκείνος επειδή είχε πιει και δεν ήθελε να του κάνουν αλκοτέστ, δεν το έκανε και άρχισαν να τον κυνηγούν σε όλο το Ψυχικό. Επειδή όμως ήταν η βραδιά που η αστυνομία έψαχνε έναν διαβόητο κακοποιό και το αυτοκίνητο του Δημήτρη είχε ξένες πικακίδες, νόμισαν ότι είναι ύποπτος. Και επειδή εκείνη τη βραδιά είχαν κάνει πολλές προσαγωγές και ήταν γεμάτα τα αστυνομικά τμήματα, τον έφεραν σπίτι. Ε, εκεί είπα από μέσα μου: “Δεν μου αξίζει αυτό που βιώνω. Πρέπει να τελειώνει αυτή η σχέση”.

Δημήτρης: Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι μου είχαν κάνει μπλόκο οι αστυνομικοί και όταν βγήκα έξω, με σημάδευαν με όπλα. Τους είπα “παιδιά, με περιμένει η γυναίκα μου” και τους έψησα να με γυρίσουν εκείνοι στο σπίτι. Άνοιξε λοιπόν την πόρτα η Μαρία, την αναγνώρισαν οι αστυνομικοί και σκέφτηκα: “Μωρέ, μήπως να με πήγαιναν καλύτερα στο τμήμα;”. Μπήκα μέσα, τρύπωσα στο κρεβάτι και λίγο μετά ήρθε η Μαρία και μου είπε πολύ σοβαρά: “Εγώ θα πάω σε λίγο στην εκπομπή. Θέλω, όταν επιστρέψω το μεσημέρι, να έχεις φύγει”. Έτσι χωρίσαμε...

Ξέρετε τους έρωτες της ζωής της αλλά και τους χωρισμούς της; Αυτή είναι η ερωτική ζωή της Μαρίας Μπακοδήμου!

Δημήτρη, ήσουν άπιστος;
Μαρία: Καλά, αυτό το ξέρει όλη η Αθήνα. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήταν άπιστος, έκανε τόση φασαρία για να φανεί το αντίθετο, που ήταν χειρότερο.
Δημήτρης: Η αλήθεια είναι ότι με τη Μαρία δεν ήμουν πολύ ωραίος τύπος. Επειδή φοβόμουν μην πονέσω, δεν αντιλαμβανόμουν ότι μπορούσα να την πληγώσω. Η Μαρία θα είχε όλα τα δίκια του κόσμου αν δεν μου μιλούσε, γιατί αν απαριθμήσει αυτά που μπορεί να μου προσάψει, θα γράψει βιβλίο.

Πότε ήταν η τελευταία επανασύνδεση;
Δημήτρης: Όταν η Μαρία έμαθε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί, η σχέση μας είχε πρόβλημα. Όταν μου είπε ότι περιμένει παιδί, της είπα: “Είναι θέλημα Θεού να είμαστε μαζί. Να δεις. Θα αλλάξω. Θα είμαι ο καλύτερος σύζυγος που υπάρχει. Από εδώ και πέρα θα είμαι... βούτυρο”.

Μαρία: Ε, δεν κατάφερε να είναι βούτυρο!

Ποιο είναι το χειρότερο που έχει συμβεί κατά τη διάρκεια του γάμου σας;
Δημήτρης: Το χειρότερο που είχε συμβεί είναι ότι πίστευα πως η Μαρία τα έχει με άλλον. Κι αυτό ξεκίνησε όταν γέννησε τον Νικήτα και της ήρθε μια ανθοδέσμη από άγνωστο αποστολέα που της έγραφε: “Να μας ζήσει, ακόμη κι αν δεν το μεγαλώσουμε μαζί”.
Μαρία: Ήταν χυδαίο αυτό που έγινε, γιατί αργότερα μάθαμε ότι οι ανθοδέσμες και οι κάρτες έρχονταν από έναν δικό μας άνθρωπο που μπαινόβγαινε στο σπίτι μας. Και δεν έγινε μόνο μια φορά. Έγινε και όταν γεννήθηκε ο δεύτερος γιος μας, ο Άρης. [...] Το ψάξαμε και διαπιστώσαμε ότι ήταν “φίλος” μας.

Δημήτρης: Με φαντάζεσαι εμένα τότε;
Μαρία: Να φεύγουμε από το μαιευτήριο και, αντί να είμαστε χαρούμενοι, να μου ζητάει να κάνουμε τεστ DNA. Να είναι το παιδί φτυστό ο Δημήτρης και να φωνάζει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share