Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η πασίγνωστη λεσβία ηθοποιός: Δεν το κρύβει πια!

Σεισμός στην showbiz!

10 Σεπτεμβρίου 2019 09:25
Αυτή είναι η πασίγνωστη λεσβία ηθοποιός: Δεν το κρύβει πια!

Τρελά ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η γνωστή ηθοποιός Sarah Paulson, η οποία διατηρεί δεσμό με την 75χρονη επίσης ηθοποιό, Holland Taylor. Μάλιστα, η 43χρονη ηθοποιός υπερασπίστηκε τη σχέση της σε όλους εκείνους που τη σχολιάζουν αρνητικά εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς της ηλικίας ανάμεσα στις δύο γυναίκες, αφού τις χωρίζουν 32 χρόνια.

Όπως υποστήριξε η ίδια στο περιοδικό Modern Luxury: «Αν κάποιος θέλει να σπαταλά χρόνο για να σκέφτεται ότι είμαι παράξενη επειδή αγαπάω τον πιο εντυπωσιακό άνθρωπο στον πλανήτη, τότε αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Εγώ περνάω μια χαρά».

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Νεκρή πασίγνωστη ηθοποιός του "Κωνσταντίνου και Ελένης" και δεν το γνώριζε κανείς!

H ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα πως η σχέση τους μετρά ήδη τρία χρόνια, αν και γνωρίστηκαν πριν μια δεκαετία, όταν η Paulson βρισκόταν σε άλλη σχέση. Ωστόσο, η Taylor φαίνεται πως της έκανε μεγάλη εντύπωση, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας: «Ήταν πιθανότατα η πιο εκλεπτυσμένα όμορφη γυναίκα που είχα δει ποτέ». Η σχέση τους άνθισε αρκετά χρόνια αργότερα, όταν ακολούθησαν η μία την άλλη στο Twitter και άρχισαν να ανταλάσσουν προσωπικά μηνύματα.


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Sarah Paulson μιλά δημόσια για τον έρωτα της με την Holland Paulson, καθώς λίγους μήνες μετά την αρχή της σχέσης τους, η 43χρονη είχε δηλώσει αφοπλιστικά: «Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι είμαι ερωτευμένη και το πρόσωπο που αγαπώ τυχαίνει να είναι η Holland Taylor».

"Οι ομοφυλόφιλοι είναι...": Σάλος με τον Γιάννη Μπέζο!

Οι δηλώσεις του ηθοποιού, Γιάννη Μπέζου για τους ομοφυλόφιλους! Τι πιστεύει;

Ο Γιάννης Μπέζος σε παλαιότερη συνέντευξή του, και με αφορμή το κόψιμο της τηλεοπτικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστούσε, με θέμα ένα γκέι ζευγάρι, είπε την άποψη του για τους γκέι και το σύμφωνο συμβίωσης. Απασφάλισε ο Γιάννης Μπέζος!

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε για το σύμφωνο συμβίωσης, αλλά και για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, στην οποία ο ηθοποιός είχε μιλήσει σε παλαιότερες δηλώσεις του:

"Η πολιτεία κινήθηκε σωστά στο σύμφωνο συμβίωσης και καλά θα κάνουν και οι εμπλεκόμενοι, οι ομοφυλόφιλοι, να κρατήσουν και αυτοί μια σοβαρή στάση. Γενικότερα. Δεν χρειάζεται να είναι στιλ. Είναι τρόπος ζωής. Η σeξουαλική προτίμηση δεν έχει να κάνει με το πώς συμπεριφερόμαστε. Έχει να κάνει με το τι επιθυμούμε μέσα μας", δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο κ. Μπέζος συνέχισε λέγοντας: "Ακούω το επιχείρημα ότι ένα παιδί προκειμένου να μην έχει καθόλου οικογένεια, ας έχει αυτό. Το παιδί είναι καλύτερα να έχει έναν κακό πατέρα και μια κακή μητέρα, παρά δυο καλούς πατεράδες ή δυο καλές μανάδες. Εξοργίζει ο Γιάννης Μπέζος με νέα δήλωση του!

Αυτό πιστεύω εγώ. Δεν είναι αντιμετωπίσιμο αυτό. Όταν έχει έναν πατέρα, το παιδί κάπου αναφέρεται. Όταν έχει μια μητέρα, αναφέρεται στη μητέρα. Γιατί η μητέρα είναι άλλο πράγμα και ο πατέρας καλύπτει άλλο κόσμο. Όταν ένα παιδάκι έχει δύο ανθρώπους, οι οποίοι δεν είναι και οι φυσικοί του γονείς, δεν είναι το ίδιο πράγμα".

Πόσοοο; Δεν φαντάζεστε τι ύψος έχει ο Γιάννης Μπέζος!

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας επιτυχημένος και ταλαντούχος ηθοποιός, καθώς έχει αφήσει τα σημάδια του και τις θεικές ατάκες του σε πολλές καθημερινές σειρές. "Είστε ξερόλες και...":Τα χώνει ο Γιάννης Μπέζος!

Ο ηθοποιός, μπορεί να είναι 62 ετών, ωστόσο φαίνεται λες και δεν έχει περάσει χρόνος από πάνω του.

Αυτό που μας έχει κάνει εντύπωση είναι το απίστευτο ύψος που έχει. Εσείς έχετε αναρωτηθεί ποτέ;

Ο ίδιος, στην πετυχημένη σειρά, "Εκείνες κι εγώ" σε ένα επεισόδιο είχε δηλώσει πως είναι 1,90. Ωστόσο, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πως ο ηθοποιός είναι 1.87.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share