Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λαμπερή νύχτα για τη Σία Κοσιώνη: Δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία της!

Το μεγάλο της όνειρο!

10 Σεπτεμβρίου 2019 07:38
Λαμπερή νύχτα για τη Σία Κοσιώνη: Δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία της!

Μια ξεχωριστή βραδιά ήταν η χθεσινή (09/09) για την Σία Κοσιώνη!

Η παρουσιάστρια έδωσε το παρόν στην συναυλία του "όλοι μαζί μπορούμε" στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, σε μια βραδιά που είχε απόλυτη επιτυχία με το Στάδιο να είναι κατάμεστο! Άλλωστε η Σία Κοσιώνη είναι μια γυναίκα που από την πρώτη στιγμή έχει προωθήσει το "όλοι μαζί μπορούμε" και δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία της, ποστάροντας τις ανάλογες ιστορίες στο Instagram!

Με την ευκαιρία διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Τέλος εποχής για την Σία Κοσιώνη!

Μεταξύ των ονομάτων των καλλιτεχνών που προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς και να ερμηνεύσουν τραγούδια του συνθέτη είναι οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνη Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος.

Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων


Συγκίνηση στο Καλλιμάρμαρο: Με τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ξεκίνησε η συναυλία

Τέχνη, φιλανθρωπία και συναίσθημα έγιναν ένα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο το βράδυ της Δευτέρας, για την μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Η μεγάλη συναυλία διεξήχθη σε συγκινησιακό κλίμα στον απόηχο του απροσδόκητου θανάτου του τραγουδιστή Λαυρέντη Μαχαρίτσα.

Η συναυλία, στην οποία συμμετέχουν 15 ερμηνευτές, τιμά το έργο του μεγάλου λαϊκού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου. Ωστόσο, οι καλλιτέχνες τίμησαν την μνήμη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή, ξεκινώντας τη συναυλία με τραγούδια του.

Δημόσια εξομολόγηση από τη Σία Κοσιώνη!

Τι και αν έχει γυρίσει από διακοπές η Σία Κοσιώνη δείχνει πως είναι μια γυναίκα που δεν χάνει ποτέ το χιούμορ της! Μάλιστα γνωρίζετε για τη... δημόσια εξομολόγηση που έκανε πρόσφατα;

Η παρουσιάστρια πριν λίγες ημέρες, πόσταρε μια φωτογραφία της από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ όπου έκανε την... πρώτη πλακίτσα της φετινής σεζόν! Σε πελάγη ευτυχίας η Σία Κοσιώνη: Η ευχάριστη είδηση και η δημόσια παραδοχή!

Η φωτογραφία ήταν αρκετά... μουτρωμένη και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την Σία Κοσιώνη!

"Και μού’ λέγε ο Παντελής απο το κοντρόλ λίγο πριν το δελτίο «γέλα ρε παιδι μου λίγο»! Χαμπάρι εγώ... #backstage #photoshooting #controlroom #colleagues #mycolleagues #smile #skai #skainews", ανέφερε χαρακτηριστικά η κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΙ!

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share