Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Φώτη Σεργουλόπουλο!

"Έχασε" το πιο αγαπημένο του πρόσωπο!

9 Σεπτεμβρίου 2019 13:24
Δύσκολες ώρες για τον Φώτη Σεργουλόπουλο!

Πένθος για τον παρουσιαστή Φώτη Σεργουλόπουλο! «Έχασε» το πιο αγαπημένο του πρόσωπο και περνάει πολύ δύσκολες ώρες!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον Θάνο Μακρογαμβράκη, ο παρουσιαστής θρηνεί τον θάνατο της 27χρονης ανιψιάς του, Αντιγόνης.

Η Αντιγόνη ήταν κόρη του μεγαλύτερου αδερφού του Φώτη, Αλέξανδρου, ο οποίος είναι γνωστός και ως «βασιλιάς των διαμαντιών». Ο παρουσιαστής μάλιστα, της είχε φοβερή αδυναμία. Ωστόσο είχε και κάποια χαρμόσυνα νέα που δεν μπορούσε να κρύψει!

Η άτυχη κοπέλα κηδεύτηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης το μεσημέρι της Πέμπτης στο νεκροταφείο της Καλλιθέας. Τραγικές φιγούρες η μητέρα της Έμυ και η μικρότερη αδερφή της Μαρία, που αρνιόταν να πιστέψουν το άδικο χτύπημα της μοίρας. Εκεί ήταν και η γιαγιά του κοριτσιού και μητέρα των αδερφών Σεργουλόπουλου, Μαρία, αλλά και η αδερφή της, η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Γιουλάκη.

Το άτυχο κορίτσι, σπούδαζε στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Παντείου Πανεπιστημίου και στο παρελθόν βρισκόταν στο πλευρό του θείου της στο Φ&Μ Live, ως εκπαιδευόμενη δημοσιογράφος.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών της στο ελληνικό πανεπιστήμιο, πριν από περίπου τρεισήμισι χρόνια, η Αντιγόνη αποφάσισε να φύγει στην Ολλανδία για μεταπτυχιακές σπουδές. Φτάνοντας εκεί ωστόσο άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια που μαρτυρούσαν ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της.

Όπως διαβάζουμε, το νεαρό κορίτσι άρχισε να παραπονιέται στους οικείους της για έντονες κρυάδες, τις οποίες προσπαθούσε να καλύψει φορώντας περισσότερα ρούχα.

Σε ένα ταξίδι της στην Ελλάδα και μετά από ιατρικές εξετάσεις, η Αντιγόνη διαγνώστηκε με λευχαιμία σε προχωρημένο στάδιο. Η ίδια υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση και παρότι η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε, κάποιες σοβαρές επιπλοκές κατέστρεψαν σταδιακά όλα τα ζωτικά της όργανα, ώσπου πριν από λίγες ημέρες το λαμπερό της βλέμμα έσβησε για πάντα βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Οι τρυφερές δηλώσεις για τον γιο του και η αποκάλυψη!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς στη Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή, "Καλύτερα δε γίνεται"

Ο γνωστός παρουσιαστής, αναφέρθηκε και στο επιχειρηματικό κομμάτι της ζωής του, μιας και το νυχτερινό κέντρο Shamone, αλλά και το εστιατόριο Artisanal, είναι και αυτά στα οποία έχει επικεντρωθεί τα τελευταία χρόνια, αφού απέχει από την τηλεόραση! Στο σημείο να σας υπενθυμίσουμε την απίστευτη αντίδραση του γιου του όταν τον είδε για πρώτη φορά στην τηλεόραση!

«Από μωρό παιδί φαινόταν σαν ενήλικας. Του έδωσα πάρα πολύ χρόνο τώρα που απουσιάζω από την τηλεόραση και περάσαμε πολύ ωραία», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τον γιο του.

Στη συνέχεια ο ίδιος θυμήθηκε ένα περιστατικό που τάραξε τον πεντάχρονο γιο του, αναφέροντας:
«Κάποια στιγμή του φώναξα και σοκαρίστηκε. Μου λέει: Μη φωνάζεις... Εκεί κατάλαβα ότι είχα υψώσει πολύ τη φωνή μου. Μου κάνει ερωτήσεις και πάντα του απαντώ. Θα του πω πάντα όμως την αλήθεια.

Μου αρέσει να τον έχω συνέχεια μαζί μου, αλλά πρέπει να έχω κι εγώ χρόνο για εκείνον. Αν έχω δουλειά, δεν μου αρέσει να τον έχω μαζί μου και να μην μπορώ να ασχοληθώ μαζί του εκείνη τη στιγμή. Μου αρέσει να είναι η παρέα μου, τον παίρνω και στα ταξίδια μου»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share