Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παντελής Παντελίδης: Χαμογελά ξανά η μητέρα του μετά το μοιραίο τροχαίο!

Πώς είναι η Αθηνά Παντελίδη, μετά τον θάνατό του;

9 Σεπτεμβρίου 2019 10:37
Παντελής Παντελίδης: Χαμογελά ξανά η μητέρα του μετά το  μοιραίο τροχαίο!

Δείτε για πρώτη φορά την μαμά του Παντελή Παντελίδη, 3 χρόνια μετά το μοιραίο δυστύχημα! Πώς είναι;

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά τρία χρόνια μετά το δυστύχημα στο οποίο «έχασε» τον γιο της χαμογελάει ξανά....


Ο δεύτερος γιος της, Τριαντάφυλλος με τη σύζυγό του, Πωλίνα Φιλίππου την έκαναν γιαγιά και η ίδια έχει αρχίσει και βρίσκει ξανά τα πατήματά της!

Ο μικρότερος γιος της οικογένειας Νίνο έγινε νονός και σύσσωμη η οικογένεια ήταν στο πλευρό του. Ο νεαρός πόζαρε αγκαλιά με τα μητέρα του με εκείνη για πρώτη φορά να χαμογελάει στον φωτογραφικό φακό τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Παντελή. Ωστόσο, η μητέρα του δεν έχει βγάλει ακόμα τα μαύρα...

«Μια πολύ ξεχωριστή μέρα για εμένα!! Απίστευτο συναίσθημα.!! Υψίστη τιμή και μεγάλη χαρά να γίνεσαι νονός.!!!». έγραψε ο Νίνο κάτω από τις φωτογραφίες που πόσταρε στο instagram. Δείτε τις:

Πηγή: youweekly.gr

Μίνα Αρναούτη: ''Είμαι εγώ και ένας νεκρός μέσα'' - Η εξομολόγηση που δεν είχε κάνε ποτέ ξανά!

Η Μίνα Αρναούτη σε μια εξομολόγηση που δεν είχε κάνε ποτέ ξανά για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη, ''Είμαι εγώ και ένας νεκρός μέσα''.

Μετά από τρία σχεδόν χρόνια η γυναίκα που βρέθηκε μέσα στο τζιπ που τραγουδιστή εκείνο το μοιραίο βράδυ και βίωσε τόσο δύσκολες στιγμές θέλησε να σπάσει την σιωπή της και να περιγράψει τι συνέβη από την στιγμή που το αμάξι τράκαρε μέχρι τη στιγμή που βγήκε από το νοσοκομείο μήνες μετά.

«-Είναι αυτό το αμάξι, είμαι εγώ και ένας νεκρός μέσα (αυτό σκέφτομαι όποτε το κοιτώ)-
Εγώ ουρλιάζω εκείνος δεν μιλάει. Λιποθύμησε; Προσπαθώ να τους πω ότι πρέπει να βγω. Ανησυχώ ότι θα πάρει φωτιά. Με βγάζουν. Δεν βλέπω πουθενά τον Παντελή. Φωνάζω. Βγάλτε τον , σώστε τον! Είναι ο Παντελής (ναι , είναι ο Παντελής ο γνωστός Παντελής κάντε πιο γρήγορα).
Τραύματα, αίματα , ασθενοφόρο.. θυμάμαι να ρωτώ έναν διασώστη «πως είναι ο Παντελής» και μου είπε : «προσπάθησε να μη κοιμηθείς, προσπάθησε! Μη πέσεις σε κόμμα!»


Πάω στον ευαγγελισμό «πεθαίνω» τους έλεγα χωρίς να μπορώ να αναπνεύσω. Θυμάμαι έναν κύριο να μου κόβει τα ρούχα με ένα ψαλίδι. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Ξύπνησα 1,5 μήνα μετά. Άνθρωποι εκεί γύρω, μπιπ-μπιπ μηχανήματα σφύριζαν. Ιατροί έρχονταν. Έφυγε η γριούλα ρώταγα με νόημα; Δεν απαντούσαν. Θα είσαι εσύ ο επόμενος ή θα νικήσεις; Αγωνιά. Η μάνα σου κολώνα εκεί. Μη με δει θεέ μου να λυγίζω. Μη με δει!Που είναι ο Παντελής. Πέθανε. Σε πολεμάνε.


Είχα την ατυχία να περάσω την δυστυχία μου με όλα τα φώτα και τις κατηγορίες πάνω μου.
Οδηγούσε εκείνος, δεν οδηγούσε, είχε πιει, δεν είχε πιει, έτρεχε ή δεν έτρεχε. Έχει μικρή σημασία για εμένα. Είμαι εκεί και πρέπει να ξανασηκωθώ. Έπρεπε να με είχατε στηρίξει, έπρεπε να μου είχατε συμπαρασταθεί. Έπρεπε να σεβόσασταν ότι είχα υποφέρει. Ότι όποιος κι αν έφταιγε εγώ ήμουν εκεί και εσείς όλοι είχατε επιστρέψει στη ζωή σας. Όλοι! Εσείς που σήμερα λέτε μη μιλάς! Μην ασχολείσαι! Μη ξεσπάς!


Έχω κάθε δικαίωμα να ξεσπάω! ΜΑΡΤΥΡΗΣΑ 3,5 χρόνια και δεν έβγαλα κιχ. Μόνο φωτογραφίες με μαγιό ανέβαζα και σας ενοχλούσα! Μίλησα κάποιες φορές όμως πόσα άντεξα. Σας ενοχλεί που δεν κρύφτηκα για να λέτε ότι φοβάμαι! Βρήκατε μια καραμέλα ότι επιζητώ τη δημοσιότητα και δεν σκεφτήκατε αν επιζητώ άπλα τη ζωή μου πίσω. Είχα ινσταγκραμ και πριν το ατύχημα! Με 12 χιλ ακολούθους (πριν 4 χρόνια , ναι!) δεν περιμένω να φτιαχτώ από ένα ατύχημα ούτε να γίνω συμπαθείς! Δεν έχω ανάγκη κανέναν! Στάθηκα στα πόδια μου γιατί έχω κότσια και αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη που έχω ότι δεν φοβάμαι τίποτα μονό αγαπώ τη ζωή ,την μητέρα μου,2-3 φίλους, την ελευθερία, την αλήθεια και όποιον με κάνει να περνώ καλά και γι αυτά δίνω και τη ζωή μου !
Μεγάλωσα δουλεύοντας απ τα 17. Δεν έχω ανάγκη πλούσιους φίλους και υποψηφίους γαμπρούς για να σταθώ.

Έχω επιλογές. Έχω φίλους με λεφτά και φίλους που ψήνουν σουβλάκια.
Στέκομαι χωρίς δεκανίκια! Δεν αντέχω να είμαι με τίποτα και με κανέναν που βαραίνει τη ψυχή μου η παρουσία του , δεν με χαραμίζω για χρήματα και για αγαθά! Αν ηταν ετσι θα είχα παντρευτεί έναν χορηγό , θα είχα ένα αμάξι κ ένα σπίτι και έναν να με πηγαίνει στα ραντεβού με τους γιατρούς. Δεν έχω!
Είναι επιλογή μου να περιμένω κάποιον που δεν θα φοβάται - όπως κι εγώ-να ζει μόνος του, να μην με έχει ανάγκη ,αλλά και να μη μπορεί χωρίς εμένα!
Απεχθάνομαι τις εξαρτήσεις.. ποτό, τσιγάρο, ναρκωτικά και συναισθηματικούς εκβιαστές!»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share