Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παλάτι: Αυτό είναι το σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου! Δεν φαντάζεστε με τι μοιάζει!

Απίστευτο!

9 Σεπτεμβρίου 2019 07:35
Παλάτι: Αυτό είναι το σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου! Δεν φαντάζεστε με τι μοιάζει!

Έχετε δει το σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου; Θα μείνετε άφωνοι μόλις μάθετε με τι μοιάζει! Δεν φαντάζεστε...

Στο περιοδικό People και στην και στην Φανή Πλατσατούρα μίλησε αποκλειστικά η παρουσιάστρια του OPEN! Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σπίτι της και... η περιγραφή ήταν απίστευτη! Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου!

Τι άλλο θα δούμε στο σπίτι σου, εκτός από μια μεγάλη βιβλιοθήκη;

Το σπίτι μου είναι κυριολεκτικά ένα βεστιάριο! Πώς είναι το σπίτι της Sarah Jessica Parker στο Sex Αnd Τhe City; Αυτό! Μπαίνεις μέσα και το πρώτο που συναντάς είναι ένα μπουντουάρ στο οποίο βάφεσαι και ετοιμάζεσαι, δεν υπάρχει σαλόνι. Και ρούχα παντού. Σίγουρα, δεν είναι το σπίτι που μπορεί να μείνει μια οικογένεια. Είναι το σπίτι που μπορεί να μείνει η Κατερίνα με τα ρούχα της. Και τον σκύλο της. (γέλια) Εφόσον όμως δεν είμαι παντρεμένη και δεν συζώ, διαμορφώνω τον προσωπικό μου χώρο όπως ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου.

Εμείς βέβαια στο Athensmagazine.gr σας βρήκαμε δύο φωτογραφίες για να δείτε πραγματικά πως είναι το σπίτι της!

"Ευτυχείτε": Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει και αυτό είναι το trailer της!

Τo trailer της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN TV κυκλοφόρησε!

Και τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βλέπουμε το "Ευτυχείτε"! Πρεμιέρα για την Κατερίνα Καινούργιου και το «Ευτυχείτε» τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκινά με την καλύτερη ευχή: «Ευτυχείτε»! Η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της έρχονται τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 10.00, με το πιο πλούσιο καθημερινό πρόγραμμα, για να φέρουν μια φρέσκια πνοή θετικής ενέργειας στα πρωινά μας. Κατερίνα Καινούργιου: Τρομάξαμε να την γνωρίσουμε χωρίς μακιγιάζ!

Η Κατερίνα καλωσορίζει στο φωτεινό, φιλόξενο σπίτι του «Ευτυχείτε» τους δημοσιογράφους Γρηγόρη Γκουντάρα και Χρύσλα Γεωργακοπούλου, καθώς και τη Μέγκι Ντρίο σε έναν ιδιαίτερο ρόλο.

Η παρέα του «Ευτυχείτε» μεγαλώνει: Η Μαρία Εκμεκτσίογλου μπαίνει στην κουζίνα και μοιράζεται μαζί μας υπέροχες συνταγές και μυστικά γεύσης, η Βίκυ Παγιατάκη χαρτογραφεί πώς μας επηρεάζουν οι κινήσεις των πλανητών μέσα από καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις και η Γεωργία Παντελέ μας δίνει τιπς μόδας για κάθε περίσταση!

Οι τηλεθεατές παίρνουν τον λόγο μέσα από διαδραστικές ενότητες της εκπομπής που έχουν αγαπηθεί:

-Η Μάρα Μεϊμαρίδη, συγγραφέας και καθηγήτρια Πανεπιστημίου, δίνει μαθήματα προσωπικών σχέσεων, συμβουλεύοντας σε πραγματικό χρόνο για όσα αισθηματικά (και όχι μόνο) μας απασχολούν.

-Καθημερινές ιστορίες τηλεθεατών οπτικοποιούνται σε μια μίνι σειρά αυτοτελών επεισοδίων. Οι τηλεθεατές γίνονται και πάλι πρωταγωνιστές, αφού καλούνται να δώσουν τη δική τους λύση στα «Διλήμματα» μέσω social media.

Η Κατερίνα Καινούργιου μας προτρέπει «Ευτυχείτε» από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 10.00, στο OPEN.

«Ευτυχείτε»
Σας ανοίγουμε το σπίτι μας, μας ανοίγετε την καρδιά σας.

Δείτε το trailer

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share