Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Στη φόρα η πραγματική ταυτότητα της Άννας Βίσση!

Είναι άλλος άνθρωπος στην φωτογραφία!

8 Σεπτεμβρίου 2019 11:33
Στη φόρα η πραγματική ταυτότητα της Άννας Βίσση!

Είναι άλλος άνθρωπος στην φωτογραφία της ταυτότητάς της η Άννα Βίσση! Βγήκε στη φόρα για πρώτη φορά!

Το περιοδικό "'Ενα" πριν από χρόνια ζήτησε από 11 γνωστά πρόσωπα της εποχής τις αστυνομικές ταυτότητές τους. Αυτοί δέχονται και οι ταυτότητες φωτογραφίζονται και δημοσιεύονται σε άρθρο του περιοδικού με τον τίτλο: "Ταυτότητα, παρακαλώ!". Μια από αυτούς ήταν και η Άννα Βίσση! Αγνώριστη η Άννα Βίσση! Θα μείνει άφωνοι μόλις τη δείτε!

Δείτε την ταυτότητα και την φωτογραφία που είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος:

ταυτότητα Άννας Βίσση

ταυτότητα Άννας Βίσση

Νίκος Καρβέλας: Γι αυτό τον λόγο χώρισε από την Άννα Βίσση!

Η Άννα Βίσση ,η απόλυτη του ελληνικού πενταγράμμου είχε δώσει μία συνέντευξη και είχε μιλήσει για πολλά!Μέσα σε αυτά και για την σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα!

"Δεν έχω λόγο πια να μιλάω, δεν γουστάρω να μιλάω. Τόσο χρόνια ο κόσμος με ξέρει, γνωρίζει και τη δουλειά μου και εμένα. Να βγω να πω τι; Ακολουθώ τη λογική αυτή και δεν μου έχει βγει σε κακό. Δεν έχω δώσει συνέντευξη εδώ και χρόνια".

 Νίκος Καρβέλας: Για αυτο τον λόγο χώρισε από την Άννα Βίσση!

Όσον αφορά στον Νίκο Καρβέλα είπε τα εξής: "Αν κάναμε σεξ με τον Νίκο δε θα είχε αλλάξει τίποτα!". Κατόπιν, συμπλήρωσε πως η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της ήταν όταν είπε "απεταξάμην τον Καρβέλα". "Ο έρωτας εμένα με πλησιάζει όσο συχνά τολμούν να με πλησιάζουν οι άντρες που αναγκαστικά τον μεταφέρουν. Ακούγεται σαν μικρόβιο, αλλά κάπως έτσι είναι. Ευτυχώς που το έκανα αλλά δυστυχώς διότι δεν είχα με τι άλλο να ασχοληθώ αφότου το έκανα". Δείτε όμως και τις γυναίκες της ζωής του Νίκου Καρβέλα: Με την 5η θα πάθετε σοκ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share