Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο κούκλος Τούρκος που πρωταγωνιστεί στην σειρά ''Φτερωτός Θεός''!

Έχει ''τρελαίνει'' τον γυναικείο πληθυσμό!

7 Σεπτεμβρίου 2019 19:03
Αυτός είναι ο κούκλος Τούρκος που πρωταγωνιστεί στην σειρά ''Φτερωτός Θεός''!

Ο Tζαν Γιαμάν είναι ο κούκλος Τούρκος που πρωταγωνιστεί στην σειρά ''Φτερωτός Θεός''!

Ο λόγος για τον Τούρκο και… κούκλο ηθοποιό Τζαν Γιαμάν ο οποίος πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του ΣΚΑΪ που προβάλλεται καθημερινά στις 20.50!

Από τη πρεμιέρα κιόλας της σειράς την Δευτέρα τα social media «πήραν φωτιά» και αναφέρθηκαν κυρίως στον Τζαν Γιαμάν και την τεράστια, γοητεία του. Ο Can Yaman, είναι το πρόσωπο της χρονιάς στην Τουρκία. Την άποψη αυτή δεν έχουν μόνο οι 4,5 εκατομμύρια ακόλουθοί του στο Instagram, αλλά και η τουρκική έκδοση του περιοδικού GQ, που τον Φεβρουάριο του 2019 τον ανακήρυξε Άνδρα της Χρονιάς. Την εντυπωσιακή του εμφάνιση την οφείλει όχι μόνο στις καλές συνήθειες άσκησης και διατροφής, αλλά και στα γονίδιά του τα οποία προέρχονται από όλες τις γωνιές των Βαλκανίων.


Συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά η επίσης δημοφιλής και πανέμορφη Demet Özdemir. Ηθοποιός και χορεύτρια οι γυναίκες στην Τουρκία λατρεύουν τις στυλιστικές της επιλογές. Τα περιοδικά και τα sites στη γειτονική χώρα γράφουν για το ειδύλλιο μεταξύ των δυο ηθοποιών οι οποίοι μέχρι στιγμής ούτε το έχουν διαψεύσει αλλά ούτε και το έχουν επιβεβαιώσει! Άρα κανείς δεν ξέρει αν είναι έρωτας στ΄αλήθεια ή διαφημιστικό κόλπο

Πάντως οι δυο τους είναι ιδιαίτερα ταιριαστοί!
Ο Τζαν που είναι όπως βλέπεις πολύ γυμνασμένος έχει κατηγορηθεί κάποιες φορές για εκρηκτική συμπεριφορά και κάποιοι έγραψαν πως είχε πετάξει ένα ποτήρι με τσάι σε συνάδελφό τους και μάλιστα για αυτή του την πράξη είχε καταδικαστεί σε 87 ημέρες φυλάκιση και πλήρωσε το πρόστιμο.

Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη τύπου που έδωσε πρόσφατα στη Βηρυτό όπου βραβεύθηκε η τηλεοπτική σειρά επιβεβαίωσε την είδηση πως τον Ιανουάριο του 2020 θα παρουσιαστεί στο στρατό για την στρατιωτική του θητεία και για αυτό το λόγο θα αναγκαστεί να κόψει κοντά τα μαλλιά του που είναι ένα σημαντικό κομμάτι της γοητείας του. «Ισως και να είμαι καλύτερος με το νέο λουκ»! είπε ο ηθοποιός γιατί τα μαλλιά μου για να ξαναμακρύνουν θα χρειαστούν τουλάχιστον τρία χρόνια!

Φτερωτός Θεός: Εξελίξεις «φωτιά»! Η Λεϊλά προειδοποιεί στην Σανέμ πως...

Οι εξελίξεις στην σειρά «Φτερωτός Θεός» είναι «βόμβα» σήμερα 6/9. Η Λεϊλά προειδοποιεί στην Σανέμ για την συμπεριφορά της. Θυμάστε τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο;

Τι πρόκειται να δούμε απόψε στον ΣΚΑΙ;


Επεισόδιο 46

Η Σανέμ προσπαθεί να τα καταφέρει ως δόκιμη κειμενογράφος, όμως οι ιδέες της απορρίπτονται συνεχώς από την Ντερέν. Εν τω μεταξύ, η Λεϊλά προειδοποιεί την αδελφή της πως η συμπεριφορά στο γραφείο της απέναντι στον Τζαν κινδυνεύει να αποκαλύψει τα συναισθήματά της απέναντί του, και θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική.

Elif - Αποκλειστικό: Συνταρακτικές οι εξελίξεις! Η ζωή της Ζεϊνέπ βρίσκεται σε κίνδυνο!

«Φωτιά» είναι οι εξελίξεις του επεισοδίου σήμερα 6/9 στην Τούρκικη σειρά του STAR, «Elif». Η ζωή της Ζεϊνέπ βρίσκεται σε κίνδυνο.

Χθες, είδαμε τον Κοράι απαγάγει την Ζεινέπ, λόγω της της Πελίν και του Σελίμ.


Παρασκευή 6/9 Επεισόδιο 410

Η Πελίν συναντάει τη Φεραγιέ και της λέει πως ανακουφίστηκε όταν έμαθε πως συνέλαβαν τον Κοράι. Λίγο αργότερα όμως η Πελίν λαμβάνει μια φωτογραφία όπου κρατάει όμηρο την Ζεϊνέπ. Η Πελίν καλεί τον Κοράι και της λέει πως το μόνο εμπόδιο ανάμεσα σε εκείνη και τον Σελίμ είναι η Ζεϊνέπ. Απειλεί να σκοτώσει τη Ζεϊνέπ και μετά να αυτοκτονήσει. Η Πελίν ενημερώνει αμέσως τον Σελίμ και εκείνος κάνει καταγγελία στην αστυνομία. Από τη φωτογραφία, η Πελίν καταλαβαίνει πως ο Κοράι βρίσκεται στο εξοχικό του και κατευθύνεται εκεί μαζί με τον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ καταφέρνει να λυθεί και το σκάει αλλά ο Κοράι την κυνηγάει και την πιάνει. Τη βάζει με τη βία στο αυτοκίνητό του και φεύγουν. Όταν φτάνουν στο εξοχικό ο Σελίμ με την Πελίν διαπιστώνουν πως δεν είναι κανείς εκεί. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να λογικέψει τον Κοράι και να τον πείσει πως ούτε αυτή αλλά ούτε και ο Σελίμ έχουν κάποια ανάμιξη στη σχέση του με την Πελίν.

Ο Κοράι όμως δεν την πιστεύει. Ο Σελίμ και η Πελίν προσπαθούν να προλάβουν το αυτοκίνητο του Κοράι. Η Ελίφ παίρνει κρυφά το τηλέφωνο της Μελέκ και τηλεφωνεί στον Κενάν αλλά του μιλάει η Ιντζί. Η Ιντζί του λέει πως δήθεν η Μελέκ δεν είναι σπίτι και πως η Ελίφ χτύπησε. Ο Κενάν πηγαίνει αμέσως στο σπίτι της Μελέκ. Η Μελέκ αναζητά δουλειά και σπίτι αλλά δεν έχει καμία τύχη. Όταν χτυπάει το κουδούνι της και βλέπει μπροστά της τον Κενάν ξαφνιάζεται. Ο Κενάν τη ρωτάει αν είναι καλά η Ελίφ και της εξηγεί πως του τηλεφώνησε η Ιντζί. Την ίδια στιγμή, η Ελίφ και η Ιντζί τους κλειδώνουν μέσα στο σπίτι. Όταν ο Κενάν και η Μελέκ τους λένε να ξεκλειδώσουν εκείνες απάντούν πως δεν θα το κάνουν μέχρι η Μελέκ να δεχθεί την πρόταση γάμου του Κενάν. Ο Κενάν εξηγεί στη Μελέκ πως η Ελίφ τον βοήθησε με τις προετοιμασίες που είχε κάνει για την πρόταση γάμου και πως λυπήθηκε πολύ που αρνήθηκε να παντρευτούν. Ο Κενάν ζητάει από τη Μελέκ να το ξανασκεφθεί και εκείνη του λέει πως η απόφασή της είναι οριστική. Η Μελέκ ξεκλειδώνει με ένα έξτρα κλειδί, που έχει. Η Ελίφ στενοχωριέται που το σχέδιο της δεν πέτυχε.

Ο Κενάν φεύγει και η Μελέκ λέει στην Ελίφ και την Ιντζί πως αυτό που έκαναν ήταν κακό και πως δεν πρέπει να το ξανακάνουν. Τα δύο κοριτσάκια ζητούν συγνώμη. Η Φεριντέ έρχεται και λέει στη Μελέκ πως το σπίτι πουλήθηκε. Εκείνη θα μένει πια σε φοιτητική εστία αλλά δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τι θα απογίνει η Μελέκ και η Ελίφ. Η Μελέκ λαμβάνει θετική απάντηση σε μια αίτηση για δουλειά που έκανε. Όμως η θέση που της προτείνουν είναι σε άλλη πόλη. Η Μελέκ σκέφτεται να αποδεχθεί την πρόταση αλλά η Φεριντέ της λέει πως δεν μπορεί να μετακομίσει σε άλλη πόλη. Ο Κενάν μιλάει στην Αλιγιέ για το κόλπο της Ελίφ και της Ιντζί αλλά και για τη συζήτησή του με τη Μελέκ…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share