Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άλλος άνθρωπος η Σοφία Αλιμπέρτη! Δείτε πώς είναι σήμερα!

Πάθαμε πλάκα!

6 Σεπτεμβρίου 2019 13:56
Άλλος άνθρωπος η Σοφία Αλιμπέρτη! Δείτε πώς είναι σήμερα!

Έχετε αναρωτηθεί πώς είναι σήμερα η Σοφία Αλιμπέρτη; Άλλος άνθρωπος!

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει χαθεί τελείως από τα φώτα της δημοσιότητας και η αλήθεια πως σπάνια την "τσακώνει" ο φωτογραφικός φακός σε κάποια δημόσια έξοδο! Όταν ο Παρθένης τα είχε με την Αλιμπέρτη! Γιατί δεν λένε ούτε "καλημέρα";

Τον χειμώνα που μας πέρασε η Σοφία Αλιμπέρτη πραγματοποίησε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση και εμείς ήμασταν εκεί και απαθανατίσαμε κάθε της κίνηση.

Το σύμβολο αισθησιασμού της δεκαετίας του '80 είχε εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο, Hotel Ερμού όπου εμφανιζόταν η Άννα Βίσση και τα "έσπασε".

Αποκλείεται: Αυτή είναι η ηλικία της Σοφίας Αλιμπέρτη!

Ξέρετε ποια είναι η ηλικία της Σοφίας Αλιμπέρτη; Πάθαμε πλάκα!

Η Σοφία Αλιμπέρτη (κατά κόσμον Σοφία Παρλαμά) υπήρξε μια από τις πιο διάσημες Ελληνίδες ηθοποιούς, η απόλυτη τηλεοπτική φαντασίωση των ανδρών τη δεκαετία του 1990 και ταυτόχρονα ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, καθώς ήταν παντρεμένη με τον σπουδαίο Γιάννη Πάριο.

Η ηθοποιός έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφασίζοντας να ζήσει μόνιμα στην Πάρο, Πάμε όμως στο θέμα μας! Ξέρετε πόσο ετών είναι; Αυτό είναι το εντυπωσιακό μαγαζί της Σοφίας Αλιμπέρτη στη Πάρο!

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 3 Μαρτίου το 1966 που σημαίνει πώς είναι 53 ετών! Πάθατε πλάκα; Εμείς να δείτε...

Ερωτευμένη με τον κλώνο του Γιάννη Πάριου η Σοφία Αλιμπέρτη!

Ερωτευμένη με τον κλώνο του Γιάννη Πάριου η Σοφία Αλιμπέρτη! Οι αγκαλιές και τα φιλιά...

Υπήρξε μια από τις πιο διάσημες Ελληνίδες ηθοποιούς, η απόλυτη τηλεοπτική φαντασίωση των ανδρών τη δεκαετία του 1990- όταν και «σάρωνε» στη μικρή οθόνη- και ταυτόχρονα ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, καθώς ήταν παντρεμένη με τον σπουδαίο Γιάννη Πάριο.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στη Σοφία Αλιμπέρτη! Η πασίγνωστη ηθοποιός έχει επιλέξει ν’ αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας κι από το 2013 και μετά ζει μόνιμα στην Πάρο, όπου και διατηρεί δική της καφετέρια στη Νάουσα.

Η Αλιμπέρτη- που έχει δύο παιδιά από την σχέση της με τον Πάριο- εντοπίστηκε πριν καιρό από τους φωτογράφους παρέα με τον μεγάλο της γιο, τον Μιχαήλ- Άγγελο Βαρθακούρη, και η αγάπη που του έχει δεν κρύβεται, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

Ο 26χρονος Μιχαήλ- Άγγελος, μάλιστα, ασχολείται με την σκηνοθεσία και τη φωτογραφία και αξίζει ν’ αναφερθεί πως οι φωτογραφίες που κοσμούν τους τοίχους του μαγαζιού της μητέρας του είναι δικές του.

Την αδικείται μετά την Σοφία που τον έχει… κατσιάσει στα φιλιά;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share