Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τίτλοι τέλους για τον Χρήστο Φερεντίνο!

Τι συνέβη στον αγαπημένο παρουσιαστή;

6 Σεπτεμβρίου 2019 12:48
Τίτλοι τέλους για τον Χρήστο Φερεντίνο!

Ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος έκανε μια ανακοίνωση "βόμβα"! Τι δήλωσε για την λήξη μιας χρόνιας συνεργασίας;

Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι ένας από τους αγαπητούς παρουσιαστές στην ελληνική τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο! Βέβαια η μεγάλη του απόφαση να μην συνεχίσει άλλο στο ραδιόφωνο προκάλεσε σοκ! Ξανά μαζί Χρήστος Φερεντίνος - Σοφία Παυλίδου! Φωτογραφίες ντουκουμέντο

Για την αποχώρηση του έγραψε ένα μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο instagram για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Μια συνεργασία 5 χρόνων στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1 λαμβάνει τέλος. Ο σταθμός μου πρότεινε φέτος την απογευματινή ζώνη αλλά λόγω τηλεοπτικών γυρισμάτων δεν ήταν εφικτό .Καλή επιτυχία στο νέο πρόγραμμα και ειδικά στα παιδιά της Ελληνοφρένεια .να ευχαριστήσω όλη την παρέα κάτω στο λιμάνι (συνεργάτες και ακροατές)για τη υπέροχη ραδιοφωνική εμπειρία».

Χρήστος Φερεντίνος: Η φωτογραφία με το σ@ξ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Η φωτογραφία Χρήστου Φερεντίνου με το σ@ξ που έκανε τον γύρο του διαδικτύου!

Ο Χρήστος Φερεντίνος, εκτός από κορυφαίος παρουσιαστής, είναι πολύ γνωστός στο ευρύ κοινό και για το χιούμορ του!

Πριν αρκετό καιρό, ο παρουσιαστής του Deal με αφορμή την γιορτή του Αη Γιάννη, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο Instagram που έκανε του πάντες να γελάσουν!

Δείτε την στο Athensmagazine.gr:

Χαμός στο Deal: Ο παίκτης που τρέλανε τον Χρήστο Φερεντίνο και τον τραπεζίτη!

Ο παίκτης που τρέλανε τον Χρήστο Φερεντίνο και τον τραπεζίτη στο αγαπημένο παιχνίδι Deal! Έγινε ένας χαμός!

Η αγωνία έφτασε στο κόκκινο καθώς ο παίκτης κατάφερε όχι μόνο να κρατήσει ένα μεγάλο ποσό μέσα στο παιχνίδι αλλά και να «διαπραγματευτεί» πολύ καλά με τον τραπεζίτη.

Τα πάνω-κάτω έφερε ο παίκτης στο σημερινό επεισόδιο του Deal, αφήνοντας άφωνους τον Χρήστο Φερεντίνο, τον τραπεζίτη αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Μάλιστα ο παίκτης απέδειξε πως σίγουρα ξέρει να «παίζει με την τύχη του»...

Πανικός στο Deal: Έμεινε άφωνος ο Χρήστος Φερεντίνος με αυτό που είδε!

Χαμός επικράτησε στο πρωτομαγιάτικο επεισόδιο του Deal, με τον Χρήστο Φερεντίνο αλλά και τον τραπεζίτη να μένουν άφωνοι...

Ο Θάνος κατάφερε να φέρει τα πάνω - κάτω, κάνοντας την αγωνία μας να χτυπήσει κόκκινο.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης κατάφερε όχι μόνο να κρατήσει τα μεγάλα ποσά μέσα στο παιχνίδι αλλά και να "διαπραγματευτεί" πολύ καλά με τον τραπεζίτη.

Ο παίκτης κατάφερε στα τελευταία πέντε κουτιά να κρατήσει μέσα τις 60.000 και 40.000. Έχοντας μέσα τα 50, 100 και 250, ο τραπεζίτης του πρόσφερε 8.500 ευρώ, τα οποία αρνήθηκε.

Στη συνέχεια, έφυγαν από το παιχνίδι τα 50 και 100 ευρώ και ο Θάνος έμεινε με τα δύο μεγάλα και τα 250 ευρώ. Ο τραπεζίτης του πρότεινε ανταλλαγή και ο Θάνος χωρίς καμία σκέψη, έδωσε το κουτί 18 και πήρε το 22, αφήνοντας άφωνους όλους μέσα στο πλατό.

Αμέσως ο τραπεζίτης τηλεφώνησε και του πρότεινε 22.000 ευρώ για να σταματήσει, αλλά ο παίκτης είπε όχι. Ο Θάνος έμεινε στο παιχνίδι με 250 ευρώ και 60.000 ευρώ.

Ο τραπεζίτης του πρόσφερε 28.000 και ο παίκτης αποφάσισε να σταματήσει εκεί και να πάρει τα συγκεκριμένα χρήματα.Στη συνέχεια άνοιξαν τα δύο κουτιά που είχαν απομείνει. Δυστυχώς για τον Θάνο, το κουτί με τον αριθμό 22 που πήρε στην ανταλλαγή είχε μέσα τις 60.000 ευρώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share