Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020

Γιώργος Τράγκας: Ποιος είναι ο λόγος που πάντα έχει όπλο απάνω του;

Μια αποκάλυψη βόμβα!

3 Σεπτεμβρίου 2019 19:41
Γιώργος Τράγκας: Ποιος είναι ο λόγος που πάντα έχει όπλο απάνω του;

Ποιος είναι ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος, ο οποίος κυκλοφορεί πάντα με όπλο πάνω του; Η απάντηση είναι ο Γιώργος Τράγκας!

Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος ο δημοσιογράφος με συνέντευξή του, καθώς από τότε που είχαν βάλει βόμβα στο αυτοκίνητό του τρέμει για την ζωή του και για αυτό τον λόγο κατάφερε να πάρει άδεια οπλοφορίας! "Είχα σ3ξουαλική επαφή με...": Σοκ από τον Γιώργο Τράγκα!

Γιώργος Τράγκας

«Κάθε πρωί κουβαλάω μαζί μου ένα μάγκνουμ, νόμιμο. Κάθε πρωί εδώ και πολλά χρόνια ζω με ένα πιστόλι, το οποίο κουβαλάω μαζί μου στο αυτοκίνητό μου, στη βαλίτσα μου, παντού.

Είναι νόμιμο όπλο. Το κουβαλάω από την εποχή που μου έβαλαν βόμβα στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου μου, από τον Απρίλιο του 1999.

Πρόσφατα έλαβα ένα χαρτί που λέει ότι για την βόμβα εκδόθηκαν δύο εντάλματα συλλήψεων.

Γιώργος Τράγκας

Συνελήφθησαν δύο άτομα, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Λαύρας, αλλά το ένα έφυγε τη νύχτα με άνωθεν εντολή, με τηλεφώνημα κυβερνητικό και απελάθηκε στο εξωτερικό», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τράγκας!

Αποκάλυψη: Σε κρυφή παράνομη σχέση με πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό ο Γιώργος Τράγκας!

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ήταν ο Γιώργος Τράγκας σε πρόσφατη συνέντευξη του, όπου εκτός από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια, μίλησε και για την προσωπική του ζωή. "Απεβίωσε ο Γιώργος Τράγκας! Θλίψη στην χώρα"!

Και οι αποκαλύψεις ήταν «καυτές», αφού μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι έζησε μεγάλο έρωτα με διάσημη και πανέμορφη Ελληνίδα. Για την ακρίβεια, με την ωραιότερη Ελληνίδα που κυκλοφορούσε την εποχή εκείνη. (Η Ελληνίδα το... ξέρει;) Εννοείται ότι δεν έδωσε όνομα και διευθύνσεις της... πανέμορφης, αλλά αποκάλυψε κάποια στοιχεία.

Ο Τράγκας αφού αρνήθηκε ότι έχει κάνει σεξ με Ελληνίδα πολιτικό, αποκάλυψε ότι είχε επαφές με αρκετές διάσημες ηθοποιούς! (Σουξέ στην 7η Τέχνη ο Τραγκας, λέμε) «Είχα επαφές με μερικές διάσημες ηθοποιούς - όχι πολλές όμως. Κάποτε είχα στα κρυφά σχέση με την ωραιότερη γυναίκα που κυκλοφορούσε στην Ελλάδα, είχε κάνει τότε περίπου διακόσια εξώφυλλα. Ήμασταν πολύ ερωτευμένοι. Δεν έχω πάει με πολιτικό. Δεν ξέρω γιατί. Δεν είχα παρτίδες με επώνυμες. Δεν κυνηγούσα μοντέλα. Μου «προέκυψαν» μία δύο, αλλά δεν έπασχα από «επωνυμίτιδα» στις σχέσεις μου. Εγώ πήγαινα με απλές κοπέλες, του λαού. Από παιδί έχω κάνει παρέα με νοσοκόμες, καθαρίστριες και ό, τι άλλο θες» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψη: Σε κρυφή παράνομη σχέση με πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό ο Γιώργος Τράγκας!

Μίλησε, όμως και για την πρώτη φορά που έκανε σεξ! «Ο φίλος μου Αντώνης Μπουμπαλίκης με πήγε σε έναν οίκο ανοχής στην Ακομινάτου. Ήμουν παχουλός. Όταν με είδε η κυρία, μου είπε: «Ανέβα στο πατάρι και βγάλ' τα όλα». Είχα νευρικότητα ως παιδάκι. Ήταν πολύ ωραία η κοπέλα, πολύ αδύνατη, σαν φίδι — την έχω ακόμη στο μυαλό μου. Όπως περπατούσα στο πατάρι με τα καλτσάκια μου, την άκουσα να φωνάζει «χοντρέ, θα μου γκρεμίσεις το σπίτι». Πηγαίναμε όλα τα παιδιά εκείνη την εποχή και με κάποιους που σήμερα είναι συνάδελφοι και παριστάνουν τους ηθικολόγους. Είχαμε διάφορους οίκους ανοχής στην Κολοκυνθούς, στο Μεταξουργείο, στην Ακομινάτου και αργότερα στη Φυλής. Ήμασταν αξιοπρεπείς αλήτες. Κάναμε τις σουλάτσες μας. Ήταν μια άλλη εποχή.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share