Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νατάσα εσύ; Η απίστευτη αλλαγή της Παζαΐτη που δεν την γνωρίζει ούτε ο... Καραμανλής!

Κυριολεκτικά αγνώριστη!

3 Σεπτεμβρίου 2019 12:03
Νατάσα εσύ; Η απίστευτη αλλαγή της Παζαΐτη που δεν την γνωρίζει ούτε ο... Καραμανλής!

Στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, πριν δύο μήνες, τα φλας… στόχευσαν και τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή.

Η Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρώτη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού σε κομματικό ακροατήριο μετά από 10 χρόνια.

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή τράβηξε τα βλέμματα με το νέο της hair look, καθώς εμφανίστηκε με νέο χρώμα στα μαλλιά της, τολμώντας να τα κάνει ροζ.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή είχε παρακολουθήσει τη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου και ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει με διαφορετικό λουκ στα μαλλιά.

Τότε, είχε επιλέξει ένα πιο χάλκινο χρώμα στα μαλλιά της, απαρνούμενη το ξανθό που είχε για χρόνια.

Νατάσα Παζαΐτη - Κώστας Καραμανλής: Η μεγάλη απόφαση που θα συζυτηθεί! Αποφάσισαν να την δείξουν!

Πήραν την μεγάλη απόφαση η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής και αποφάσισαν να μας την δείξουν!

Η Νατάσα Παζαΐτη πόσταρε μια φωτογραφία της κόρης της στο Instagram της συστήνοντάς την σε όλους. Κώστας και Νατάσα Καραμανλή έχουν δίδυμα παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη. Τα δυο παιδιά, που γεννήθηκαν όταν ο πατέρας τους ήταν πρωθυπουργός, σήμερα είναι 16 ετών. Δείτε ακόμα: Η απίστευτη μεταμόρφωση της Νατάσας Παζαΐτη!

Τον Αλέξανδρο Καραμανλή τον έχουμε δει αρκετές φορές να συνοδεύει την μητέρα του σε εκδηλώσεις, αλλά η Αλίκη φαίνεται ότι είναι πιο διακριτική και δεν εμφανίζεται στα φώτα. Η μητέρα της πάντως, Νατάσα Καραμανλή θέλησε να ποστάρει μια φωτογραφία της όμορφης κόρης της στο Instagram γράφοντας δύο απλά και γλυκά λόγια: «Μy sweet Alice», έγραψε για την Αλίκη με τα όμορφα πράσινα μάτια.

Πριν λίγες μέρες, η Νατάσα Παζαίτη πόζαρε χαμογελώντας στον φακό και με τον γιο της Αλέξανδρο. Στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, ανάμεσα σε όσους έδωσαν το «παρών» ήταν και η Νατάσα Παζαΐτη με τον 16χρονο γιο της να τη συνοδεύει. Με το ροζ κοντό μαλλί της που συζητήθηκε πολύ και το πράσινο φόρεμά της, η κα Παζαΐτη έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Νατάσα Παζαΐτη και Κώστας Καραμανλής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 19 Ιουλίου του 1998, ως φυσική εξέλιξη της 10χρονης γνωριμίας τους. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραμανλής γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του το καλοκαίρι του 1988, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην πολιτική. Η Νατάσα Παζαϊτη είχε ζητήσει να εργαστεί εθελοντικά στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, και αυτό στάθηκε η αφορμή γνωριμίας τους.

Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι, με τους δυο τους να συνάπτουν δεσμό, ο οποίος εξελίχθηκε σε αρραβώνα και τελικά σε έναν επιτυχημένο γάμο που μετρά πλέον και επίσημα 21 χρόνια. Η Νατάσα Παζαϊτη και ο Κώστας Καραμανλής απέκτησαν το 2003 τα δίδυμα τους.

Δείτε εδώ:

Νατάσα Παζαΐτη: Το ρομαντικό ταξίδι στο εξωτικό νησί! Τέλος στις φήμες

Νατάσα Παζαΐτη και Κώστας Καραμανλής είναι ένα ζευγάρι, από τα πλέον αγαπημένα, αλλά και από αυτά που έχουν βαλθεί να χωρίσουν πολλοί κατά διαστήματα!

Το δικός τους τέλος στις φήμες αποφάσισαν να βάλουν όταν εμφανίστηκαν από κοινού στις καλοκαιρινές τους διακοπές σε όμορφο νησί των Δωδεκανήσων! Που βρέθηκαν για λίγες ώρες χαλάρωσης Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη; Στην Κάρπαθο!

Η Νατάσα Παζαΐτη, μάλιστα, μπήκε σε ένα από τα παραδοσιακά μαγαζιά και έκανε τα ψώνια της, «προδίδοντας» το μυστικό των διακοπών.

Και φαίνεται πως της άρεσε πολύ, καθώς η ίδια δεν ανεβάζει συχνά προσωπικές της φωτογραφίες στο Instagram. Ωστόσο, προχθές έκανε την εξαίρεση και φωτογραφήθηκε μαζί με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, που φορούσε παραδοσιακή στολή, ενώ και η ίδια η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού φρόντισε να είναι ενδυματολογικά ανάλογα ντυμένη.

Νύχτα θρίλερ στην Ραφήνα για Κώστα Καραμανλή - Νατάσα Παζαΐτη!

Σίγουρα αυτή τη νύχτα ο Κώστας Καραμανλής θέλει να την ξεχάσει. Ο λόγος; Το διάγγελμα του 2009.

Πάμε όμως να αρχίσουμε από την αρχή...

Ο Κώστας Καραμανλής, στις 7 Μαρτίου 2004, αναδείχθηκε νικητής στις βουλευτικές εκλογές με ποσοστό 45,36% εξασφαλίζοντας, έτσι, κοινοβουλευτική πλειοψηφία 164 εδρών επί συνόλου 300. Έλαβε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στις 10 Μαρτίου ορκίστηκε Πρωθυπουργός και υπουργός Πολιτισμού.

Το 2007 προκήρυξε πρόωρες εκλογές, τις οποίες κέρδισε η Νέα Δημοκρατία στις 16 Σεπτεμβρίου, εξασφαλίζοντας ποσοστό 41,8% και 152 έδρες στη Βουλή, έναντι 38,1% για το ΠΑΣΟΚ και 102 έδρες.

Δύο χρόνια μετά τη νέα εκλογική νίκη, το 2009, προκηρύσσει πάλι πρόωρες εκλογές, αυτή τη φορά επικαλούμενος τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας αλλά πιο πολύ την άρνηση του ΠΑΣΟΚ να συνεργαστεί στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια. Η ανακοίνωση έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2009 από τον ίδιο τον πρωθυπουργό σε τηλεοπτικό διάγγελμα.

Οι εκλογές στις 4 Οκτωβρίου 2009 δίνουν τη νίκη στο ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο βράδυ, σε δημόσια δήλωσή του για το αποτέλεσμα των εκλογών. δήλωσε ότι, καθώς οι πολίτες δεν ενέκριναν την πολιτική των αναγκαίων αποφάσεων για τις χρόνιες αδυναμίες της οικονομίας μας και την έξοδό της από την οικονομική κρίση με τις μικρότερες συνέπειες, σεβόμενος την απόφασή τους, δρομολογεί τις διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Έτσι, σίγουρα αυτή η μέρα θα μείνει αξέχαστη από τον πρώην Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή αλλά και για τη σύζυγό του, Νατάσα Παζαΐτη, η οποία ήταν πάντα στο πλευρό του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share