Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γλυκιά μανούλα η Σία Κοσιώνη: Η δημόσια εξομολόγηση για το παλικαράκι της!

Λυγίσαμε!

2 Σεπτεμβρίου 2019 08:14
Γλυκιά μανούλα η Σία Κοσιώνη: Η δημόσια εξομολόγηση για το παλικαράκι της!

Η Σία Κοσιώνη, εκτός από μια εξαιρετική επαγγελματίας, έχει αποδείξει πως πάνω από όλα βάζει τον μονάκριβο γιο της!

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία του μικρού Δήμου, πριν λίγες μέρες, ο οποίος πραγματοποίηση το πρώτο του ταξίδι με αεροπλάνο! Και η αλήθεια είναι πως ήταν ένας γλύκας! Ξανά έγκυος η Σία Κοσιώνη! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Δείτε την σχετική φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Ακομπλεξάριστη η Σία Κοσιώνη: Η δημόσια παραδοχή πως...

Ακομπλεξάριστη η Σία Κοσιώνη! Παραδέχτηκε δημόσια κάτι που δεν κάνουν πολλοί!

Η Σία Κοσιώνη έχει επιστρέψει στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι μετά τις διακοπές τους, βρίσκεται σε φάση προσαρμογής. Η επιστροφή στη δουλειά μετά από μια περίοδο χαλάρωσης συνήθως σε καλεί να είσαι πιο χαλαρός με... όλα! Το έριξε έξω η Σία Κοσιώνη! Χόρεψε ζεϊμπέκικο και...

Και πρώτα από όλα με τον εαυτό σου. Αυτό το απέδειξε και η Σία Κοσιώνη, η οποία με απόλυτη διάθεση χαλαρότητας αλλά και... τρολαρίσματος, ανέβασε μια φωτογραφία της στο instagram στην οποία φαινόταν πραγματικά... σφιγμένη.

Δείτε την φωτογραφία εδώ:

«Και μου λέγε ο Παντελής απο το κοντρόλ λίγο πριν το δελτίο "γέλα ρε παιδί μου λίγο!" Χαμπάρι εγώ… #backstage #photoshooting #controlroom #colleagues #mycolleagues #smile #skai #skainews», έγραψε στη λεζάντα αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι έχει χιούμορ.

Σία Κοσιώνη: Xτύπημα αμέσως μετά τις διακοπές!

Οι διακοπές αποτελούν παρελθόν για την Σία Κοσιώνη, η οποία μετά από λίγες μέρες ξεκούρασης επέστρεψε στα καθήκοντά της στον ΣΚΑΙ!

Αντώνης Σρόιτερ και Σία Κοσιώνη επέστρεψαν στα καθήκοντά τους, τη Δευτέρα 26 Αυγούστου, με τους δυο τους πλέον να «κονταροχτυπιούνται» για την πρώτη θέση στους πίνακες της Nielsen.

Το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, που προβάλλεται στις 19.00, το απόγευμα της Τρίτης, σημείωσε 20,9% στο σύνολο και 20,8% στο δυναμικό κοινό. Το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, που βγαίνει στον αέρα στις 19.30 και για μισή ώρα βρίσκεται απέναντι από το κανάλι της Κάντζας, έκανε 19% στο σύνολο και 10,9% στους τηλεθεατές 18-54.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η μάχη που θα δοθεί είναι μεγάλη, ειδικά από τη στιγμή που θα ξεκινήσει και το ανανεωμένο δελτίο του OPEN, επίσης στις 19.00, με τη Νίκη Λυμπεράκη.

Σία Κοσιώνη: Το μήνυμα όλο νόημα που μας παραξένεψε!

Ένα μήνυμα όλο νόημα δημοσίευσε η Σία Κοσιώνη! Μας παραξένεψε!

Η Σία Κοσιώνη αυτή την περίοδο κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει το καλοκαίρι της με την οικογένειά της. Εξελίξεις "θρίλερ" με τη Σία Κοσιώνη!

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ χαίρεται τον καλό καιρό και κάνει τις βουτιές της στην θάλασσα και ζει χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές.

Μάλιστα, δεν διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες από το ταξίδι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά, έκανε μία ανάρτηση από την στιγμή που κάνει κανό και καγιάκ με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη, ενώ μάλιστα στη λεζάντα έγραψε:

"Κουπί το χειμώνα, κουπί και το καλοκαίρι! Δεν σώζομαι!", έγραψε στη λεζάντα χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη, κάνοντας πλάκα!

Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει η Σία Κοσιώνη!

Η Σία Κοσιώνη έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τον Κώστα Μπακογιάννη...Πέρα όμως από αυτό είναι και επαγγελματίας στον χώρο της δουλειάς της.

Σοβαρή και πάντα μετρημένη στις κινήσεις της. Φυσικά όλοι γνωρίζουμε τις σπουδές της πάνω στην δημοσιογραφία.Δεν σταματά όμως εκεί ,αφού πέρα απο αυτό έχει κάνει και κάποιες άλλες σπουδές που είναι άγνωστο στους περισσότερους...

Αποφοίτησε λοιπόν από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη Θεσσαλονίκη άρχισε και τη σταδιοδρομία της μέσω του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και του τύπου. Εδώ να σας θυμίσουμε πως ήταν μικρή!

Σπούδασε όμως και οικονομικά στο London School of Economics και πραγματοποίησε μεταπτυχιακό με θέμα "New Media, Information and Society".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share