Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Καίει καρδιές η Αθηνά Ωνάση... Ιταλός παράτησε την γυναίκα του για αυτήν!

Ποια είναι η ιστορία;

1 Σεπτεμβρίου 2019 12:22
Καίει καρδιές η Αθηνά Ωνάση... Ιταλός παράτησε την γυναίκα του για αυτήν!

Καίει καρδιές η Αθηνά Ωνάση! Ιταλός παράτησε την γυναίκα του για αυτήν! Eδώ και λίγους μήνες, και λίγο καιρό μετά το πολυτάραχο διαζύγιο της από τον Αλβάρο, τα ξένα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για έναν νέο έρωτα στη ζωή της Αθηνάς Ωνάση.

Αυτόν με τον πλούσιο επιχειρηματία και επίσης αθλητή της ιππασίας, Αλμπέρτο Ζόρζι, με τον οποίο η πλούσια κληρονόμος λέγεται ότι ήρθε πολύ κοντά όταν του πούλησε το πανέμορφο άλογο της Κορνέτο Κ, ναι, το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο, μία κίνηση που μάλλον τον πόνεσε πολύ.

Από τότε οι δυο τους έχουν εμφανιστεί μαζί σε αγώνες αλλά και σε κοινά δείπνα σε εστιατόρια μόνο που κανείς από τους δύο δεν έκανε λόγο για το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα τους. Γρήγορα οι φήμες καταλάγιασαν αφού ο διεθνής τύπος ανακάλυψε ότι ο Ζόρζι είναι παντρεμένος με μία πολύ πετυχημένη επιχειρηματία της βορείου Ιταλίας, ονόματι Αναλίσα Τζιουντίνι. Μάλιστα η τελευταία εν όψει των δημοσιευμάτων έκανε ότι μπορούσε μέσω social media για να δείξει σε όλους ότι ο γάμος της ήταν μία χαρά.

Πριν από λίγες ημέρες όμως οι φήμες πήραν ξανά φωτιά αφού σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται πολύ κοντά στην Αθηνά ο Αλμπέρτο έχει ήδη αφήσει τη σύζυγο του για χάρη της αφού έχει αποφασίσει να ζήσει μαζί της. Ο Ιταλός επιχειρηματίας και αθλητής φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένος με την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και δείχνει πρόθυμος να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή του για να την παντρευτεί.

Η Αθηνά Ωνάση επενδύει στην Αττική 10.000.000 ευρώ! Τεράστια απόφαση!

Η Αθηνά Ωνάση επενδύει στην Αττική 10.000.000 ευρώ! Το δικό της κέντρο ιππασίας θέλει να δημιουργήσει η Αθηνά Ωνάση στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Μαρκόπουλου. Αθηνά Ωνάση: Δείτε την άγνωστη - κούκλα αδελφή της!

Σύμφωνα με το περιοδικό «Secret», ο χώρος που θέλει να αξιοποιήσει είναι το υπερσύγχρονο Ολυμπιακό Κέντρο του Δήμου Μαρκόπουλου και συγκεκριμένα, το συγκρότημα «Απολλώνιο» στον Άγιο Σπυρίδωνα.

«Θα μπορούσε μεταξύ άλλων κέντρων ιππασίας η Αθηνά Ωνάση να φτιάξει το δικό της προπονητικό κέντρο κοντά στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας, καθώς διαθέτει την οικονομική δυνατότητα να φτιάξει το δικό της χώρο, αλλά και να τον συντηρήσει» ανέφερε στο περιοδικό ο δήμαρχος Μαρκόπουλου, Σωτήρης Μεθενίτης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο το κόστος μίας τέτοιας επένδυσης αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ιππόδρομος Μαρκόπουλου

Αθηνά Ωνάση: Αυτό είναι το σπίτι της! Είστε έτοιμοι να το δείτε;

Είστε έτοιμοι να δείτε φωτογραφίες από το σπίτι που έμενε η Αθηνά Ωνάση με τον Αλβάρο; Μοιάζει με... παλάτι!

Πρόκειται για μια υπερπολυτελή κατοικία 480τμ στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών! Η έπαυλη είναι χτισμένη μέσα σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 6 μαρμάρινα μπάνια, μια μοντέρνα κουζίνα και φυσικά όλες τις ανέσεις που η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση “επιβάλλεται” να έχει. H κίνηση έκπληξη της Αθηνάς Ωνάση! Τι ετοιμάζει;

Η κατοικία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κλασική με πινελιές μοντέρνου. Από το εξωτερικό της μας προδιαθέτει για ένα αρκετά ακριβό και κλασικό σπίτι χολιγουντιανών προδιαγραφών. Το στοιχείο της πέτρας χρησιμοποιείται σε αρκετά σημεία της οικίας ενώ το γκρι και το λευκό είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στην εξωτερική όψη της έπαυλης.

Το εσωτερικό της πάλι, είναι εξαιρετικά φωτεινό εξαιτίας των μεγάλων παραθύρων και των χρωματικών επιλογών που προσδίδουν ζεστασιά στο χώρο. Από τα ομορφότερα σημεία του σπιτιού είναι η αυλή με τους φοίνικες και την πισίνα.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share