Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σία Κοσιώνη: Με τα μούτρα στο πάτωμα! Η δημόσια εξομολόγηση!

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια!

30 Αυγούστου 2019 07:45
Σία Κοσιώνη: Με τα μούτρα στο πάτωμα! Η δημόσια εξομολόγηση!

Τι και αν έχει γυρίσει μόλις από διακοπές η Σία Κοσιώνη δείχνει πως είναι μια γυναίκα που δεν χάνει ποτέ το χιούμορ της!

Έτσι το βράδυ της Πέμπτης πόσταρε μια φωτογραφία της από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ όπου έκανε την... πρώτη πλακίτσα της φετινής σεζόν! Σε πελάγη ευτυχίας η Σία Κοσιώνη: Η ευχάριστη είδηση και η δημόσια παραδοχή!

Η φωτογραφία ήταν αρκετά... μουτρωμένη και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την Σία Κοσιώνη!

"Και μού’ λέγε ο Παντελής απο το κοντρόλ λίγο πριν το δελτίο «γέλα ρε παιδι μου λίγο»! Χαμπάρι εγώ... #backstage #photoshooting #controlroom #colleagues #mycolleagues #smile #skai #skainews", ανέφερε χαρακτηριστικά η κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΙ!

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Σία Κοσιώνη: Xτύπημα αμέσως μετά τις διακοπές!

Οι διακοπές αποτελούν παρελθόν για την Σία Κοσιώνη, η οποία μετά από λίγες μέρες ξεκούρασης επέστρεψε στα καθήκοντά της στον ΣΚΑΙ!

Αντώνης Σρόιτερ και Σία Κοσιώνη επέστρεψαν στα καθήκοντά τους, τη Δευτέρα 26 Αυγούστου, με τους δυο τους πλέον να «κονταροχτυπιούνται» για την πρώτη θέση στους πίνακες της Nielsen.

Το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, που προβάλλεται στις 19.00, το απόγευμα της Τρίτης, σημείωσε 20,9% στο σύνολο και 20,8% στο δυναμικό κοινό. Το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, που βγαίνει στον αέρα στις 19.30 και για μισή ώρα βρίσκεται απέναντι από το κανάλι της Κάντζας, έκανε 19% στο σύνολο και 10,9% στους τηλεθεατές 18-54.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η μάχη που θα δοθεί είναι μεγάλη, ειδικά από τη στιγμή που θα ξεκινήσει και το ανανεωμένο δελτίο του OPEN, επίσης στις 19.00, με τη Νίκη Λυμπεράκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share