Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαριάννα Κιμούλη: Δείτε πώς είναι σήμερα η 24χρονη κόρη του Γιώργου Κιμούλη!

Μια κούκλα!

28 Αυγούστου 2019 08:38
Μαριάννα Κιμούλη: Δείτε πώς είναι σήμερα η 24χρονη κόρη του Γιώργου Κιμούλη!

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Μαριάννα Κιμούλη, σπούδασε στο Λονδίνο υποκριτική στη Σχολή Υποκριτικής Queen Mary στο University of London, ακολουθώντας έτσι τα βήματα του πατέρα της.

Αν και η ίδια έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις και ταινίες, διατηρεί χαμηλό προφίλ και ποτέ δεν χρησιμοποίησε το επίθετο του πατέρα της για να γίνει γνωστή.

Ο Γιώργος Κιμούλης της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και πάντα την στηρίζει σε κάθε της απόφαση και κάθε της επαγγελματικό βήμα. Το ίδιο όμως ισχύει και από την πλευρά της Μαριάννας, που σε κάθε παράσταση του πατέρα της βρίσκεται κοντά του. Όπως για παράδειγμα τώρα που βρίσκεται στο πλευρό του κατά την προετοιμασία για τη θεατρική παράσταση «Θείος Βάνιας», όπου ο ηθοποιός θα ερμηνεύσει τον εμβληματικό ήρωα του Άντον Τσέχωφ. Κορίτσαρος: Η Μαριλένα από το «10 Λεπτά Κήρυγμα» εμφανίστηκε σε παραλία και προκάλεσε εγκεφαλικά! Πως είναι σήμερα;

Ο ίδιος στο παρελθόν έχει πει για την κόρη του: «Η κόρη μου έχει τη δική της ζωή. Είναι αυτόνομο πλάσμα. Μαζί σχεδόν μεγαλώσαμε. Ο όρος «συγκατοικώ» με την κόρη μου σημαίνει ότι είναι αυτόνομο πλάσμα αλλά παλεύεις να μη φέρει αυτή η σχέση ίχνος κτητικότητας. Δεν είμαι περήφανος για εκείνη, αλλά χαίρομαι. Γιατί και πάλι, η περηφάνια φέρει μια κτητικότητα του γονιού προς το παιδί, σαν να λέει «το παιδί μου πετυχαίνει και αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου». Είναι λίγο τσιγκούνικο. Το να είσαι ευτυχισμένος για την επιτυχία ενός πλάσματος, ναι. Το να είσαι περήφανος σημαίνει κρυφά ότι είσαι…».

Δείτε φωτογραφίες της:

Θυμάστε την «Αλέκα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πως είναι σήμερα!

Το σίριαλ του Ant1 «Κωνσταντίνου και Ελένης» έριξε αυλαία τον Ιούνιο του 2000 όμως ακόμα και τώρα, 19 χρόνια μετά το τέλος του, συνεχίζει να απασχολεί το τηλεοπτικό κοινό τα μεσημέρια όπου προβάλλεται σε επανάληψη. Θυμάστε όμως πως είναι η Αλέκα που είχε έναν μικρό ρόλο σε ένα από τα επεισόδια της σειράς; Πώς να είναι σήμερα μετά από τόσα χρόνια; Το απαγορευμένο επεισόδιο της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» που δεν ξέραμε!

Ένα από τα αγαπημένα επεισόδια των τηλεθεατών είναι αυτό με τίτλο «Οι γαμπροί της δυστυχίας» όπου ο «Κωνσταντίνος» και η «Ελένη» προσπαθούν να βρουν γαμπρό στη «Ματίνα». Αγνώριστη: Δείτε πώς είναι σήμερα η Ντορίτα από το Ντόλτσε Βίτα!

Τον ιδανικό γαμπρό τον εντοπίζουν στο πρόσωπο του αστυνομικού «Μπάμπη Μπάμπουρα» τον οποίο υποδύθηκε ο Περικλής Αλμπάνης. Και ενώ το συνοικέσιο προχωρά κανονικά ανάμεσα στους δυο, η «Αλέκα», φλερτ του «Νικόλα», ήρθε και ανέτρεψε τα πάντα.

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση και οι υποκριτικές της ικανότητες είχαν τραβήξει τα φλας της δημοσιότητας.

Η «Αλέκα» κατά κόσμον, Χριστίνα Γκόλια, πλέον έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και εργάζεται ως τραγουδίστρια, ενώ είχε δημιουργήσει και τη δική της μπάντα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share