Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρομάξαμε να την γνωρίσουμε: Η απίστευτη μεταμόρφωση της Νατάσας Παζαΐτη!

Ξεχάστε όπως την ξέρατε!

27 Αυγούστου 2019 07:44
Τρομάξαμε να την γνωρίσουμε: Η απίστευτη μεταμόρφωση της Νατάσας Παζαΐτη!

Στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, πριν δύο μήνες, τα φλας... στόχευσαν και τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή.

Η Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρώτη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού σε κομματικό ακροατήριο μετά από 10 χρόνια.

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή τράβηξε τα βλέμματα με το νέο της hair look, καθώς εμφανίστηκε με νέο χρώμα στα μαλλιά της, τολμώντας να τα κάνει ροζ. Το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή «Πυθία» είναι η απόδειξη ότι μας έχουν όλους για ηλίθιους!

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή είχε παρακολουθήσει τη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου και ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει με διαφορετικό λουκ στα μαλλιά.

Τότε, είχε επιλέξει ένα πιο χάλκινο χρώμα στα μαλλιά της, απαρνούμενη το ξανθό που είχε για χρόνια.

Νύχτα θρίλερ στην Ραφήνα για Κώστα Καραμανλή - Νατάσα Παζαΐτη!

Σίγουρα αυτή τη νύχτα ο Κώστας Καραμανλής θέλει να την ξεχάσει. Ο λόγος; Το διάγγελμα του 2009.

Πάμε όμως να αρχίσουμε από την αρχή...

Ο Κώστας Καραμανλής, στις 7 Μαρτίου 2004, αναδείχθηκε νικητής στις βουλευτικές εκλογές με ποσοστό 45,36% εξασφαλίζοντας, έτσι, κοινοβουλευτική πλειοψηφία 164 εδρών επί συνόλου 300. Έλαβε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στις 10 Μαρτίου ορκίστηκε Πρωθυπουργός και υπουργός Πολιτισμού.

Το 2007 προκήρυξε πρόωρες εκλογές, τις οποίες κέρδισε η Νέα Δημοκρατία στις 16 Σεπτεμβρίου, εξασφαλίζοντας ποσοστό 41,8% και 152 έδρες στη Βουλή, έναντι 38,1% για το ΠΑΣΟΚ και 102 έδρες.

Δύο χρόνια μετά τη νέα εκλογική νίκη, το 2009, προκηρύσσει πάλι πρόωρες εκλογές, αυτή τη φορά επικαλούμενος τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας αλλά πιο πολύ την άρνηση του ΠΑΣΟΚ να συνεργαστεί στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια. Η ανακοίνωση έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2009 από τον ίδιο τον πρωθυπουργό σε τηλεοπτικό διάγγελμα.

Οι εκλογές στις 4 Οκτωβρίου 2009 δίνουν τη νίκη στο ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο βράδυ, σε δημόσια δήλωσή του για το αποτέλεσμα των εκλογών. δήλωσε ότι, καθώς οι πολίτες δεν ενέκριναν την πολιτική των αναγκαίων αποφάσεων για τις χρόνιες αδυναμίες της οικονομίας μας και την έξοδό της από την οικονομική κρίση με τις μικρότερες συνέπειες, σεβόμενος την απόφασή τους, δρομολογεί τις διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Έτσι, σίγουρα αυτή η μέρα θα μείνει αξέχαστη από τον πρώην Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή αλλά και για τη σύζυγό του, Νατάσα Παζαΐτη, η οποία ήταν πάντα στο πλευρό του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share