Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έλενα Ράπτη: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της!

Το νυφικό, το ταξίδι του μέλιτος και...

24 Αυγούστου 2019 17:43
Έλενα Ράπτη: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της!

Αυτός ήταν λοιπόν όλος ο γάμος της Έλενας Ράπτη! Οι λεπτομέρειες για το νυφικό, το ταξίδι του μέλιτος και ο Κίμωνας, ο άντρας της!

Η Έλενα Ράπτη πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε τον εκλεχτό της καρδιάς της, Κίμωνα Μπάλλα.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Secret» και το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 19 Μαΐου σε Ιερό Ναό της Θεσσαλονίκης. Κουμπάροι ήταν δύο καλοί φίλοι του ζευγαριού, ενώ μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε ένα λιτό οικογενειακό γεύμα με γονείς, αδέλφια και ανίψια στο πατρικό της βουλευτίνας στην περιοχή της Καρδίας.

Το νυφικό της Έλενας Ράπτη σχεδιάστηκε από τη διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη και ήταν όπως ακριβώς το είχε ονειρευτεί. Μία δημιουργία μοναδική και, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή: με δαντέλα απλικαρισμένη και κεντημένη πάνω σε μεταξωτό τούλι, ενώ το ιδιαίτερα ξεχωριστό πέπλο κάλυπτε τη νύφη, όπως αρμόζει σε έναν θρησκευτικό χώρο, αλλά και στην ιδιότητά της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν θα πάει γαμήλιο ταξίδι, λόγω των πολιτικών υποχρεώσεων της Έλενας Ράπτη, καθώς η όμορφη Θεσσαλονικιά θα παρουσιάσει την τρίτη ιστορία κινούμενων σχεδίων στο πλαίσιο της καμπάνιας «1 στα 5», που «τρέχει» εδώ και πολλά χρόνια για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Δεν φαντάζεστε ποια είναι η ηλικία της Έλενας Ράπτη!

Γνωρίζετε ποια είναι η ηλικία της Έλενας Ράπτη; Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε!

Η Έλενα Ράπτη είναι Ελληνίδα πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας, μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου από το 2004. Έχει διατελέσει μέλος στην Εθνική Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε τον κούκλο αγαπημένο της! Θα πάθετε πλάκα με το νυφικό!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από το Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάσθηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο των οπτικοακουστικών συστημάτων επικοινωνίας.

Πάμε όμως στο θέμα μας! Η όμορφη Έλενα Ράπτη, γεννήθηκε στις 9 Μαΐου το 1975 που σημαίνει ότι 44 ετών! Μείνατε άφωνοι; Εμείς να δείτε!

Έλενα Ράπτη: Άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες που κολάζουν! Με μικροσκοπικό μαγιό σε μια σπάνια εμφάνιση!

Η όμορφη βουλευτής της Ν.Δ, απαθανατίστηκε πριν καιρό να κάνει το μπάνιο της στην παραλία Χρυσοπηγή της Χαλκιδικής, με μαγιό που αναδείκνυε το καλλίγραμμο και αψεγάδιαστο κορμί της, το περασμένο καλοκαίρι!

Απολαύστε υπεύθυνα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share